Huyumuz suyumuz aynı burcumuz yaşımız çok güzel ilerliyorduk duygumda ona baya oluştu fotoğraf isteyene kadar iyidik atamam dedim kibar bir şekilde sen bana güvenmiyorsun dedi kaç gün soğuktu ben senden emindim takı bana güvenmeyene kadar 4 gün konuşmadık tekrar özledim yazdım biraz aramız düzeldi gibiydi ama soğuk yani dün sinirim bozuldu biraz ağır konuştum ona ve hesapima hiç girmedim ne yazdı bilmiyorum iyi biri bundan eminim ama niye bu kadar takıldı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Demek ki sana olan aşkı bedenini görene kadarmış. Sevgi böyle bir şey değildir ki. Her şeyin yeri ve zamanı vardır. Sen kendini hazır hissettiğin zaman zaten bazı şeyler konuşulabilir. Ya da sen hiç istemezsen bu konulara hiç girmezsin. Ne olursa olsun kararın buna sevgilin saygı duymak zorunda. Bunun dışında başka bir alternatif yok. Bana hiç samimi gelmedi onun yaptığı davranış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılman en doğru karar olur sonra atarsın edersin bir an boşluğa gelirsin sonra en ufak şey de tehdit başlar sen görürsün şöyle yapıcam böyle edicem seni rezil edicem bir anda psikolojin bozulur.
00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş koptuğunuz. Senden uygunsuz fotoğraf istemesi yanlış, atmadın diye soğuk yapması ayrı bir yanlış. Adam başlı başına irite olunacak tipte biri. Onsuz hayatına devam etmeyi öğrenmelisin.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Yol ver gitsin. Çok iyi bir insan değil ki seven sevdiğinden böyle istemez. Sevmeye çalışsa konuşsa da istemez. Karakyersizin önde gideni böylelerine sadece yol verin girsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yorumların hemen hemen hepsini okudum da tüm arkadaşlarımız tek bir görüş belirtmiş. Ben de aynı görüşteyim yani sırf bu yüzden sizden kopan bir insandan hayır beklemeyin. Israrcı olacağı şeyler daha manevi, ilgiye dayalı şeyler olması gerekiyordu bu dönemde ama onun amacı başka gibi geldi bana. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapıcağın şey belli kıçına vur tekmeyi...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u +1 yılDemek ki amacı sizinle farklı bir şey düşünmekmiş. . seven insan foto isteyip rahatsız etmez istedi diyelim vermedin diye soğuk yapmaz..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O ilk başta anlattığın, "huyumuz suyumuz, borcumuz aynı" kısmı reklâmlardı. Gerçek yüzü fotoğraf istediğinde belli olmuş zaten. "Sen bana inanmıyorsun."kısmı da bir sonraki aşamasıdır bu işin. Klasik, duygu sömürüsü kısmı. Hiç şaşmaz. Ardından da trip gelir. Yine istediğini almayınca çirkinleşirler. Ha bu arada, sende de biraz saflık var. Hala iyi biri olduğunu düşünmen ve niye bu kadar takıldığını anlayamaman, seni de şüpheli yapıyor. Anlaman için ne yapması gerekir? Tecavüz mü etsin?
42 Yorumla
+1 yılNe mi yapmalısın , totosuna tekmeyi basmalısın ama bunu yaparken bir an bile düşünme hemen yap
128 Yorumla- +1 yıl
Gerekli açıklama yapılmıştır. Konu kilit.
- +1 yıl
Ayrılman en doğru karar olur sonra atarsın edersin bir an boşluğa gelirsin sonra en ufak şey de tehdit başlar sen görürsün şöyle yapıcam böyle edicem seni rezil edicem bir anda psikolojin bozulur.
- +1 yıl
@Burakerbek şeyy nasil desem soru sahibi ben değilim 🥺
- +1 yıl
Yanlış yere yazmışım kusura bakma 🤣🤣 Bu arada sen hala buralarda mısın? Gidiyorum 1 sene sonra geliyorum değişmeyen tek şey sensin 🤣
- +1 yıl
@Burakerbek hahaha değişmeyen tek adresiyim buranın
- +1 yıl
Değişme böyle güzelsin 🤣
- +1 yıl
@Burakerbek teşekkürler 🌝
- +1 yıl
@pilly_bhebek İşte budur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılasla bu manipülasyona gelme asla. bir erkek sevdiği değer verdiği kadından bunu asla istemez. daha gençken ben de atmadığım için böyle tavır yapan bir sevgilim vardı, neticede yemediği haltın kalmadığını öğrenip ayrılmıştım. beni aldatmıştı. şu an evliyim eşim sevgiliyken benden asla böyle taleplerde bulunmadı. her erkek bu tarz taleplerde bulunuyor zannediyordum. beni gerçekten seviyormuş ki evlendi zaten. asla kanma
102 Yorumla
Soran+1 yılDimi teşekkür ederim güzel anlattın haklisin
- +1 yıl
İyi yaptın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBurada duygusal manüpülasyon var yaptığı bu.. güvenmiyormusun diyeceğine sana güven versin güensizlik yapıcı hareketlerden uzak dursun... seni gerçekten seven bedeninle ilgilenmez seninle ilgilenir ve senin rahatsız olacağın şeyleri senden istemez... bu düpedüz abazan sen kötü yanlarını görmemişsin göstermemiş daha doğrusu...
81 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Naapcaan vermeyip te turşusunu mu kuracaksın?
Yüzüne bir kesekağıdı geçir çek yolla. Sen de bir hayır duası al.
Almadan vermek kullara mahsus bir şey değil. Sen duygusal tatmin istiyorsan, karşı tarafın isteklerine karşı da duyarlı olmalısın. Yoksa sitedeki kezban takımı gibi hayatın gerçek bir ilişki yaşamadan, bir öküzden çocuklar yapmaya gider.
Kapiş?
13 Yorumla
Soran+1 yılYa kardeşim niye atayım? Seven saygı duyar atmak istemiyorum anlayışla karşılamak bu kadar mı zor
Soran+1 yılBen buyum atmadım atmamda
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın geri adım atma asla affetme. Kendini affettirebilmek için o uğraşsın. Bu noktadan sonra geri adım atarsan "ne yaparsam yapayım affeder" diye düşünür. Sana saygısı kalmaz. İyice toksik bir hal alır. Duygusallığına yenilme belli ki şeyiyle düşünüyor. Gitsin kim atıyosa ondan istesin a*bazan.
20 YorumlaSenin gibi kizlari anlamiyorum. O o... c...
Senden nude istemis atmadin diye konusmayi kesmis. Ozledim yazmak ne demek ya olecek misiniz erkek erkek diye
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama birşeyler hissetmiştim konu belki kapanır dedim ama kapatmıyor
+1 yılniyeti bozuk olmsa, sen bana güvenmiyorsun yerine SAYGI DUYUYORUM derdi
salla gitsin ciğeri bozuk50 Yorumla
+1 yılResmen niyetini belli etmiş sana karşı sevgisi yok buna üzülme sakın çünkü uzulecegin bişey yok bu kadar boş bı insan için üzülmene değmez. Sana dediği güvenmiyorsun gibi lafları da tamamen manipüle etme cümleleri zamanında bana da aynı cümleler benzer bı mesele için kurulmuştu oradan biliyorum bu laflardan etkilenip sakın ha istediği şeyi yapma pişman olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmicam asla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Seni sevmiyor.
Tek amacı cinsellik.
Senin açık fotograflarınla kendini tatmin etme peşinde
Yol ver gitsin.
Bu flört ilişkisine bu erkek devam edersen senin başına bela olur20 Yorumla
+1 yılSoğuk yapacaksa cehennemin dibine kadar yolu var. Kimseye istemediğin bir şeyi yaptırmasına izin verme
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi o diyo güvenmiyorsun bende dedim güvenle alakası yok ısrarla anlamıyor
- +1 yıl
Umursama bence
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Bu da soru mu kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin. Seni birşeylere zorluyorsa ayrıl tabiki. Seven bir erkek sevdiğinden o tür fotoğraflar istemeye kıyamaz bunu unutma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence de kopun zaten. Gerçekten seven bir erkek açık fotoğraf falan istemez bence, hele ki flört aşamasında istemesi niyetinin ne olduğunu göstermiş.
00 Yorumla geç onu beyinsiz ergen bana güvenmiyorsun diye duygu sömürüsü yapıyor bir de. daha toy bir kızsın öyle erkeklerden uzak dur sana tavsiye
10 Yorumla
+1 yılBir ilişkide cinsellik illaki yaşanır ve konuşulur ancak cinsel muhabbet yapamayacağını anlayınca uzaklaştıysa ondan adam olmaz zaten
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yapmamalısın seni kullanmaya çalışmış işte olmayınca da soğuk yapmış
16 Yorumla
Soran+1 yılAma aklimdaydin ben sana sırtımı dönmem demişti iletişim kesmek istemiyor ama soğuk tu
- +1 yıl
Elindekini de elinde tutmak istiyor işte en de İngiltere prensin desem inanacak
Soran+1 yılAnlamıyorum gerçekten anlamıyorum
- +1 yıl
Ayril
Soran+1 yılAyrıldık zaten
- +1 yıl
Kendine yapacağın en büyük iyiliği yapmışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSırf bu yüzden soğuk yapıyorsa onun amacı zaten cinselliktir. Salla gitsin
21 Yorumla- +1 yıl
%100000
- Aşk İlişkileri konusunda 46b cevap paylaştı.
+1 yılAçık fotoğraftan dolayı sana soğuk atıyorsa zaten ayrılmanız daha iyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi bende dedim fotoğraf için beni harcadın diye döktüm içimi
+1 yılNiyetini açıkça belli etmiş bundan hayır gelmez sal gitsin daha flört aşamasındaymışsınız zaten erkenden kurtulmuş olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılOlsun iyi yapmissin
Birak istiyorsa yanlis düsünsün.
Hatta görüsmek istemesin, neler neler duyuyoruz sen kendini korumaya bak00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Manipüle ediyor resmen pis herif🤦 ondan sana hayır gelmez aşkım boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ısrarla konuyu kapatmadı 🥺 kapatmak için kendimi anlattım anlamıyor ısrarla
Gerçekten hâlâ özledim demene şaşırıyorum🙄 amacı ap açık ortada zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen konuyu kapatıp yolumuza bakalım istedim saygı duymasını istedim fikrime duymadi
+1 yılflörtken ne fotoğrafı pardon da uzak dur boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cani cektiyse internette dunya kadar resim vardi seni neden kaybetmek istediki. anlamsiz bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ne bileyim ısrarla at diyor konuyu kapatmıyor
+1 yılDirek öyle adamı şutla bacım ondan bir cacık olmaz
10 Yorumla
+1 yılSoğuk yapıyorsa boş ver onu. Amacı buymuş demekki. ya da senin tercihine saygı duymuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sevse saçma sapan bir olay için soğuk yapmazdı, o foto olsa ne olur olmasa ne olur farklı bir kafa
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen okadar güzellik ki her konuda çok uyumluyduk fotoğrafi isteyene kadar
Cevap sahibi+1 yılO zaman demekki uyumlu değilmişsiniz gerçekten bazen erkekler bu konuda çok güzel rol yapıyor ama bir yerde gerçek yüzleri böyle ortaya çıkıyor işte
Soran+1 yılDemek ki
Cevap sahibi+1 yılboş ver yine erken fark etmişsin
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılsen bana güvenmiyorsun diyen birinden zaten olmaz
00 Yorumla
+1 yılBence dönüş yapma zaten açık fotoğraf istemesi gerçek karakterini belli etti demek
00 Yorumla
+1 yılboş ver ya ne saçma öyle ciddi falan olunmaz normal foto okey ama gerisi çok saçma takma kafana kral
00 Yorumla
+1 yılİyice kopar gitsin seni sadece cinsellik için seviyorsa yoluna baksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılYuz yuzeyken istedigini yap ama sanaldan asla bisey yapma isterse defolup gitsin basin yanar sonra
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Defolsun gitsin böyle tipler birde oturmuş bunu düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılBaşka kızdan mı isteyeyim diyerek duygu sömürüsü yaptı mı peki AS:D :D
00 Yorumla
+1 yılTek derdi seni becermek olan biriyle ne işin var diye sorarlar adama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılatarsan boşalacak ve seninle seks yapana kadar konuşacak seks vermezsen başka kızları eklediğini görecen verirsen de fb olacaksınız modern dating'e hoş geldin bunun sorumlusu da kadınlardır
10 YorumlaManipüle olma flortun boylw bisi istemesi normal degil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılfoto göndermedi diye soguk yapan kopan insanın amacı net bellidir zaten hala neyi sorguluyorsun? bunu idrak edecek zeka mı yok anlamadım
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHakkında hayırlısı olmuş kendini kullandırtmamışsın senknle amacı çok farklı zemjn hazırlıyormuş kendine şimdi başka limanlara gider artık
00 Yorumla
+1 yılBence o ınsandan uzaklas seviyormuş gibi yapıp amacı kötülük yapmak seni sevem dokunmaya kıyamaz ole iğrenc seyde istemez adam olan evlenince benim zaten diye rahat olur bunları görüp manalara sığınma sevmek yetmıyor bazen canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence iyi etmişsin atmamakla ben attım başım belaya girdi
06 Yorumla
Soran+1 yılNoldu işte bu yüzden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılValla hatayı yapan şu an eşim olan kişi sevgiliyken biz ayrıldığımız gün içiyor yanındaki arkadaşına sarhoşken anlatıyor pda telefona bakıyor görüyor benim resimleri öyle işte
Soran+1 yılHadi ya
Cevap sahibi+1 yılDaha neler neler
Cevap sahibi+1 yılÇok çektim öyle deyim sana
Cevap sahibi+1 yılşu an evliyim eşim istese telefondan yine atmam
Şaka mı ya bu sakın öyle bir şey yapma evlenmeden açmak saçmak öpüşmek asla olmamalı
213 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama hangi devirdeyiz bir şey olmayınca kimse kalmıyor 😞 öpüşme tamam da böyle fotoğraf ben atmam
Soran+1 yılHaklısın ama erkekleri biliyorsun ben çok yoruldum dün çok kötüydüm,😞
Soran+1 yılYa öyle bişey yapamaz ama ya bilmiyorum okadar şey gördüm ki artık neyin doğru neyin yanlış oldunu bilmiyim
Soran+1 yılAtamam zaten böyle bir şey için gidiyorsa kendi bilir
Soran+1 yılKim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana gerçekten kalbiyle, sevgisiyle yaklaşsaydi bu sebepten soğuk yapmazdı buna emin olabilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılTabiki de gönderme bunun üzerine düşünmene gerek yok
00 Yorumla
+1 yılAmacı belli istemesi bile saçma sevse sabreder
20 YorumlaAt gitsin sevap kazanırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoyunacaksin yapacak bise yok
Açacaksınher şeyi02 Yorumla
Soran+1 yılSevilmek için o... pu olmadım kaldi
- +1 yıl
Keyfin bilir
O adamdan mahrum kalırsın
+1 yılSevgisi gerçek değil demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin ama ciddi düşünüyordu birtek benimsin diyordu 🥺
+1 yılDemekki amacı o imiş boş ver gitsin
10 Yorumla
+1 yılcanım bence uzak dur o maldan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Kardeşim sana tavsiye yol ver buna
00 YorumlaUmursama. İstediğini alamamış, tavır yapıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık kaçınılmaz gübi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Derdi belli sapığın engelle gitsin
00 Yorumla
+1 yılKafanıza takmayın boşveriniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılman gerek.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey yapma o abazasının teki
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flörtüm benden açık fotoğraf istedi, göndermeyince soğuk yaptı ve iyice koptuk. Ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne