cok saf ve temizdi durst biriydi ektim cok fena engeli bastım ama pişman oldum cunku ekildigini anladi hiç kızmadı bile uzakdan gelmişti sadece dediki çok sey kaybettin cokta yakısıklıydı allah katında sucmu işledim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAma yazık değil mi yapmayın insanlara böyle şeyler ya madem istemiyorsun yani buluş biz arkadaş kalalım diye ben senle ciddi filan düşünmüyorum diye ama yine de yani gelmişken bırakma yazık o kadar mesafe gelmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım eevt üzüldüm
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hahaha bende bir keresinde yakışıklı bir adamı benim için yakın bir ilden ellerinde çiçeklerle gelmişti ve görüşmeye gitmemiştim. Baya çiçekle fotoğrafını falan atmıştı. İşiyle çok meşguldü o yüzden ilgisizdi flört sürecinde, bende o yüzden bunu yaptım. Sanırım bir kere görmek lazımdı fevri davranmamak için. Şu an ilişkimde memnunum ama iki senede bir kere bile o kadar güzel çiçek almadım yani onu söyleyeyim. Belli ki ince düşünceli romantik biriydi.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet benımkı romantıkdı
Soran+1 yılbenımkıde yakısıklıydı kıbardı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu aldığınız ahlar var ya sizi bir gün bulacak yani. Oynamayın ya milletin duyguları ile bencillik yapmayın da, karşı tarafı da düşünün. Şu empati duygunuz olsun be azıcık.
06 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım ben
- +1 yıl
Pişman olmak fayda etmiyor. Asıl karşı taraf ne pişmandır ya? Düşün o kadra yol geliyorsun ve değmeyecek kişi için. Yazık ya harbi acıyorum size.
- +1 yıl
Kadar.
Soran+1 yılnapımya adamla yatcakmıydım
- +1 yıl
İstemiyor isen söylersin zaten. İstemediğin birisine de yer belirlemekte neyin kafası? İlişki nasıl kurulur, sevilir onu öğrenin.
Soran+1 yılozamn sana vereyım kur ilişkı hadı görus tanıs
+1 yılMillet inanmış ama yorumlara bakınca şunu görüyorum, bunu soran kişi erkek çoğu kişiye verim instasını sen konuş demiş, yani övüp övüp iyi biri diyip bi imaj oluşturmaya çalışıyo belki buradan bazı kızlar o instagramı ister, tanışır diye, yemeyin bu oyunları :))
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılUzaktan gelen, ekildiği için kızmayan, yakışıklı birini ekmissin ve allah katindaki günahını mi soruyorsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım dıyorum
+1 yılBelki zihinsel engellidir niye sevgili yaptın ki adamı, tipi için seviyorsan hiç sevme daha iyi çok yakışıklıydı Ektiğim için pişmanım sizce Allah katında bana günah yazılır mı? Ne biçim bir sorudur? Çok saf biri diyorsun belki adamın zeka sorunu var dalga geçermiş gibi. Durup dururken engellemeydin o zaman biz mi dedik engelle diye. Hafif zihinsel engellilerin engelli oldukları anlaşılmaz (%50 zihinsel engellilerden bahsediyorum) kesin öyledir demiyorum ama öyleyse bile şimdiden ayrılmanız iyi bir karar olmuş ayrılmadıysanızda "Bitti" diyerek ayrıl ortada zaten bir sevgi yok belli daha fazla bekletme yedekte bu andığın Çok aşırı saf kişiyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk çıkmış gelmiş farklı şehirden senin yanına. Ne var yani buluşsan biraz vakit geçirsen ölür müsün? Buluşmayacaksan niye çoğu yoruyorsun? abi sizin gibileri anlamıyorum ben gerçekten anlamıyorum.
Sizin derdiniz ne? ne istiyorsunuz yaşadığınız bu hayattan? bunu hiç kendinize sordunuz mu? kendinizle ne sıklıkla yüzleşiyorsunuz? ben kimim? ne istiyorum bu hayattan diye soruyor musunuz hiç kendinize? Yapmayın kardeşim yapmayın şu lanet olası hayatta kimseyi böyle saçma sapan şeyler yüzünden kırmayın daha doğrusu hiç bir sebepten kırmamaya özen gösterin.10 Yorumla Buluşma imkanın yoktu madem ya da değerli vaktini harcamak istemedin neden gelmesini kabul ettin? İyi eğlendin mi bari? Bak saf saf geri gidiyor şimdi
16 Yorumla
Soran+1 yılya evet gitti dedımya pişmanım ya ilay sende anla beni lütven
- +1 yıl
Yani yakışıklı diye bulussaydim keşke diyorsan yapma ama kalbini kazanıp gercek anlamda ozurunu kabul ettirmek istiyorsan onun yaşadığı şehire gidip buluşabilirsin ama büyük ihtimalle oda sana aynısı yapmak isteyecek. Bu sebeple mesaj yoluyla gönlünü almaya çalış veyada son çare adresine bir özür mesajıyla hediye gönder.
Soran+1 yılyok ya yası buyuk knka hem uzak istersen instr verırım sana
Soran+1 yıltm
Soran+1 yılbende attım sana bas harfı kum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoru inşallah fakedir yoksa senin yüzunden cehennemde yanmak istemem.
İnsanların duygularıyla oynamaktan zevk mi alıyorsunuz sana aynı şey yapilsa gururun incinmez mi ergen misiniz gorusmeyeceksen niye cagiriyosun yazık değilmi allah cezanı versin püüü11 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım zaten sende üstüme gelme
keske bulusmak istemedigini soyleseydin o kadar yol gelmis senin icin en azindan bir cay icip sohbet etseydin cok mu zordu
11 Yorumla
Soran+1 yılpişman oldum
Bence adam için iyi olmuş senin gibi karaktersiz birisinden kurtulmuş...
21 Yorumla
Soran+1 yılyaw hehe
+1 yılne halinvarsa gör sizin gibi insanlar yüzünden kimseye güvenemiyoruz,
12 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılcok istiyorsan al sana vereyim beni istemez daha takıp attım sana
+1 yılSonra Rakı neden kimseyi istemiyor. Böyle olayları gördükçe daha çok soğuyorum..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çocuk saygiliymis başkası olsa sana ana avrat küfrederdi madem gorusmicen ne ümit veriyorsun. Bence hatalisin kalp de kırmış oldun. Daha da öyle saf temiz birini naah bulursun kardes
13 Yorumla
Soran+1 yılcok pişmanım iç bişe demedi benide üzen o cok hazırlık yapmiştı 4 gündür heycanlıydı
Soran+1 yılengelledim onu birdaha kabul etcegını düşünmuyorum cunku aracı baska kız var o ayarlmiştı bana burdan deyil zaten o kızlada aram bozuldu
+1 yılSonra diyorlar ki ilişkilerden neden soğuyorsun. Böyle bir şey başıma gelse çok fena kin yapardım herhalde. Hiç de başıma gelmedi Allah'tan.
Pişmalık duymaya devam et, sen o adamı haketmiyorsun belli ki.00 Yorumla
+1 yılKaybettin dediyse gerçekten kaybetmişssindir bir bardak soğuk su içersin önünde ki sırtlanların arasından doğru olanı bulmaya çalışırsın oda bulabilirsen artık…
02 Yorumla
Soran+1 yılyapcak bişe yok
- +1 yıl
Ama ben sana olacak olanı tüm samimiyetimle söyleyeyim %99 doğru olanı bulamayacaksın saplandığın kişide herşeyini vakumlayacak.
+1 yılTebrik ediyorum sizi cennetlik olmuşsunuzdur şimdi 👏 Madem saf ve temiz biriydi, hem de uzaktan gelmiş neden ektiniz? Görüşmeye niyetiniz yoksa gelmemesi için ikna etseydiniz. Diyecek bir şey bulamıyorum...
00 Yorumla
+1 yılBu kadar duyar kasmak niye.. Madem buluşmak istemiyorsun neden konuşuyorsun..
Çok edersiz bir davranış, kendine değer biçme yönetimi..13 Yorumla
Soran+1 yılpişman oldum
Soran+1 yılüzgünüm işte bulussaydim iyi olacakti çokseyde almiştı bana
- +1 yıl
Neyse umarım ergen gibi duruşun olmaz artık.
+1 yılNe diyeyim ki daha sizin yüzünüzden bize olan oluyor ya herkesi aynı zannediyorlar ya daha ne diyeyim...
12 Yorumla
Soran+1 yılya neden benım yüzüumden al sana vereyım ınstgmnı
- +1 yıl
Bana niye veriyorsun instagram filan ya ne alaka yani böyle bir saçmalık ilk defa görüyorum. Ben öyle bir insan olsam böyle isyan etmem zaten. Ayrıca kuru vicdan yapmana da gerek yok bir daha da kimsenin hakkına girme o yeter.
+1 yılBence saf olan sensin. Böyle bişe yaşattığın birine saf demek bence ona yalanlar da söyledin farkına varmalısın saf olan aslında sensin o ise doğru insan.
00 YorumlaAşk denen kavramın bitmesinin sebebisin 😁
Çocuğun tutumuna hayran kaldım. Başkası olsa sayıp söverdi. Ama anlamadığım hoşlanmıyorsan neden ümit veriyorsun. Hoşlanıyorsan neden ekiyorsun? Çmzemedim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Senden kurtulmuş ahaha öylesine oturduğum kızlar oldu sırf ekmeyim diye begenmesende hatır denen birsey olmalı karşındaki insan evladı neyse ümit vermek istememissin bir daha yapmazsın ders olur
00 Yorumla
+1 yılAslında senin gibi birinden kurtulduğu için şükretmeli
30 YorumlaHayatinin pismanligi bu adami kaybetmis olmak olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım ama bulurum gıne
+1 yılBüyük ayıp ettin günaha girdin çocuğun vebali kesin çıkar oylesinide zor bulursun geçmiş olsun
18 Yorumla
Soran+1 yılcok zor bulurum evet 33 yasındaydı
- +1 yıl
Yazık etmişsin yapcakbirsey yok çok istiyorsan bir daha yaz yâda bu sefer sen git
Soran+1 yıldaha bulusmaz bulur baskasını aracı olsa olurda oda yok cunku burdan tanısmadık bız
- +1 yıl
Sen gidersen buluşabilir bence bir dene
Soran+1 yılengellemiş tlmı herseyımı uzak bıde o İstanbul'da ben bursa
- +1 yıl
Istiyordan gidersin
Soran+1 yıladam buyuk hem ya bana göre deyıl
- +1 yıl
Çok büyükse evet belki süper ilişkin olmazdı ama ayıp etmişsin çok ayıp
- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi birinden kurtuldugu icin cocuk icin en iyisi olmus. Bilmeden sevap bile islemis olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılÇok ayip etmissin. Hiç olmaz ise. Yalandan da olsa buluşsa idin. O kadar gelmiş cocuk.
04 Yorumla
Soran+1 yılnapım ya
- +1 yıl
Hiç olmas ise. Kafe de bulussa idiniz. O kadar yol gelmis...
Soran+1 yılotelde buluscaktık ektım
- +1 yıl
Iyi yapmissin🙄
Pişman olman birseyi değiştirmiyor. Yarın öbür gün birine aşık olursun o da senin a... eder o zaman anlarsın bu işin karşılığını. Görüşmek istemiyorsan söylersin. Yaptığın karaktersizliğin daniskasi
00 YorumlaÇocuğun hayalleriyle oynamışsın. Hangi taraftan bakarsan bak yaptığının savunulacak bir yanı yok. O değil sen kaybettin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah’ın sevgili kuluymuş
Resmen Allah senden korumuş adamı elhamdulillah
Allah senin gibilerden her zaman korur.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazık o kadar yol gelmiş ayıp etmişsin ergence bir hareket
01 Yorumla
Soran+1 yılevet cok pişmanım
+1 yılEee noldu egon mu tatmin oldu şimdi bunu yapıp birde burada sorunca?
01 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım dıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKötüler hiç bir zaman iyileri hak etmezler
Etmemeleri içinde tüm evren buna müdahale eder.10 Yorumla Merak etme aynısı senin başına gelir hemde çooook daha kötüsü
Örneğin hesap kitlemek10 YorumlaAmaç neydi? Yazık değil mi neden üzüyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılya korktum ılk basta sonra bana resım attı pızza almıs sevdgım tatlıları almıs agzından kötu bır cümle duymadıms adece dediki eline ne gecti ben sana naptımki saf temız bırydı üstelık okumamada yardım edecektı 2 bınlıra
Bence iyi yapmışsın çünkü sen onu hak etmiyorsun. Çocuğun başını yakma
00 Yorumlakırdığın kalbin bir gün ahını yaşarsın hayırlı olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bisey yapmişin ama yalandan yere buluşmandan iyidir yalandan yere bisey yapmayin
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar. Gerisini sen düşün artık
00 Yorumla
+1 yılŞunu yap sosyal hizmetler e başvuru yap vicdanına vesika versinler
00 Yorumla
+1 yılCan yakanın canı da yanar. Günah değil mi yahu? Bu nasıl vicdan?
00 Yorumla
+1 yılbu yaptığın insanlığa sığıyor mu! müsait değilsen ya da istemiyorsan randevulaşmazsın
00 Yorumla
+1 yılTövbe et, Allahın şirk hariç kabul etmeyeceği tövbe yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılallahin katında ne isiniz var :)
o aptal sen karaktersizsin :)
olan bu :)00 Yorumla
+1 yılSizin flörtleşmenizdeharam. Bunuda belirtmek isterim hanımefendi.
00 Yorumla
+1 yılAynen şimdi şerefsiz moduna girer 1 kişiye değil 100 hatuna yazar kaybettin gral
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye böyle bir şey yaparsın ki? Karşındaki insanın duyguları var. Yaşsttığını yaşarsın umarım.
Bazı şeyleri o hareketi yapmadan düşünecektin.07 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım ya üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılFake soru dimi doğruyu söyle 🤭
Soran+1 yılallah carpsınki dogru
Cevap sahibi+1 yılYani hatalı davranmışşın çocuğa üzüldüm ben. Pişmanlık neye yarar ki ya olduğun yerde kalırsın ya birşeyler yaparsın. Üstüne engel de atmışşın. Oluru olmayan ilişkidir belki
Soran+1 yılbende üzüldüm cok bulur baska kız yakısklı adam
Cevap sahibi+1 yılHata sende
Soran+1 yılevet bnde kabul ettım
+1 yılAllah senin gibi libre boğulmuş şeytanların şerrinden saklasın verilmiş sadakası varmış
00 YorumlaSızın gibilere her türlü kötülük yapmak müstahak valla bak
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüğünle kal şimdi.
11 Yorumla
Soran+1 yılbaska bulurum istesen onu sen aş vereyım ınstrgmını
Siz kadin milleti hep böyle zalim birisiniz inasanlarla dalga gecmeyi seviyorsunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. "Çok şey kaybettin" demesi zaten temiz dürüst biri olmadığını gösteriyor. ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. belkide bi daha böyle iyi bir insana denk gelemiceksin kim bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılbelkide
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanki kaldır engeli özür diler ve onunle birlikte ol
013 Yorumla
Soran+1 yılkabul etmez guvenmez asla bırdaha uzakdan gelmişti bırdahada gelmez
Cevap sahibi+1 yılSen getirtirisin
Soran+1 yılcok istiyorsan sen yat instrmı var
Cevap sahibi+1 yılNiye yatım ben
Soran+1 yıladam gelmez artık hayal kırıklıgına ugradi beni istemes daha
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman niye ya, iyon buraya
Soran+1 yılpişman oldum cok iyi biriydi ya cok kibar yaksıklıydı hem agzından hiç kötu söz duymadim safti ya herdedgımı yaptı oyüzden pişman oldum vijdan yaptım
Cevap sahibi+1 yılİyi olmuş o zaman
Soran+1 yılneden iyi olmus kötü oldu
Cevap sahibi+1 yılEee çocuğu kullanmissin
Soran+1 yılevet ya hemde fena cok masraf etmişti pizza yatırmıstı bana bide 500 tl masraf yapmişti ama cok zengindi
Cevap sahibi+1 yılCuss
Soran+1 yılona üzülüyorum kaybettıgım iççin onla olan kız hayatını yasardi olgundu yanı yakısklıydı
Gizli Üye(30-35)+1 yılengellediysen çok şey kaybettin kısmını nasıl gördün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah uzun ömür versin aşkom iyi halt ettin 😒
13 Yorumla
Soran+1 yılyok be üzüldüm cok iyi biriydi
Cevap sahibi+1 yılBelanı * demiştim düzeltilmiş
Soran+1 yıltskler
+1 yıliyi olmuş, hak etmiyormuşsun zaten yakışıklı ve terbiyeli bu çocuğu. Senden daha iyilerine layık
01 Yorumla
Soran+1 yılsana verim instgrmını al senın olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yapmiştim aynisini tam ortamizdaki sehirde bulusmya gittik ben orada bulusmak icin gitigim cafede birisiyle tanistim ve haber bile vermemistim öburune ama 18 yasindaydik kucuktuk:)
03 Yorumla
Soran+1 yılbende 20 yım zatende adam cok iyiydi pişmn oldum ya keske bulussaydım pişmn oldum sen hangi şehirdesin
Cevap sahibi+1 yılGebzedeyim Şu an . Benim buluscagim daha tipsizdi orada tanistigimdan oyuzdendi :) sen niye ektin
Soran+1 yılsana verebılırım istersen instrgmını oda istbulda zaten bulus
Günahı geçtim de gerçekten yazık olmuş, üzücü bir olay
01 Yorumla
Soran+1 yılpişman oldumz aten adam iyiydi kacırdım ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ektin peki sebebi neydi?
Bence böyle biri zor çıkar artık karşına karma diye bir şey var o çocugun yasadigini başına geldiğinde anlarsın. Bence pisman oldugunu soyle.04 Yorumla
Soran+1 yılbılmıyor neden böyle bırsey yaptım ama agzından kötu cümle hiç çıkmadı ona yanıyorum kıbardı cok konusması duzgundu olgundu ama hep dogrunun yanındaydı zengındi Şu an cok pişmanım
Cevap sahibi+1 yılPisman oldugunu soyle işte eğer dedigin gibiyse affeder bir şans verir. Bu sefer ekme ama, tanı zamanla olunacak şeyler bunlar bende baştan nisanlimla kararsizdim hatta hiç guvenemiyodum birakmakta istemistim konusmayi baslarda sonra o biraktirmadi direndi simdi evlenicez cok sukur
Soran+1 yıldogru dıyorsunda aracı kızla kavga ettım o eder belkı bi şekıldede bu kız aramızı bozar bır kcgun gecsın denıcem dun cok uzakdan gelmiştı cok bekledi
Soran+1 yıldügun ne zamn
Çocukla oyun oyna sonrada öbür dünyayı düşün sen sadece kendini düşünüyorsun
00 Yorumlaİnsan yaşattığıni yaşamadan ölmemiş. Gönül işleri hassas işler kimseyle dalga geçme günah
00 YorumlaEn hafif haliyle tam bir orabi evladı olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKendinden utanmalisin. Yazık değil mi ona
11 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım cok
- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flörtümü ektim, çok saf biri. Uzaktan gelmişti, üzüldüm. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler