Flörtüm foto istedi bende belden yukarısını attım. Kolay kolay foto atmam bir de pişkin pişkin "boydan da atsana güzellik" dedi
Erkekler niye boydan foto isterler?
Erkekler niye boydan foto isterler?
Erkeklerin hepsi böyle aksine hiç denk gelmedim ama belki de masumane biridir ve seni daha detaylı görmek istemiştir ya da diğer türlüsü fiziğini incelemek istemiş de olabilir o kendini belli eder zaten bir iki attıktan sonra devamını istiyorsa vardır bi yamukluk dikkatli ol yoksa zararsız bir tiptir
bu seni alistirma evresidir önce boydan sonra sütyenli sonra sen yazacaksin dusa girmem lazim vs. o da yazacak bir resim at bakim nasil giriyorsun dusa. Sen her normal gönderdigin resim onun zihninde daha farkli seyleri tetikleyecek "evet istedigimde resim atiyor ilerde nude alirim bundan" gibi bir düsünceye kapilacaktir.
Cevap
29Cevap
Boydan foto isteme olayını ben de anlamış değilim. Hatta nude'nin ne anlama geldiğini bu sitede öğrendim şaka gibi ama bilmiyordum daha önce hiç duymadım.
Her neyse niye ister boydan foto ister muhtemelen seni tamamen görmek için başka da aklıma bir şey gelmiyor.
Bu siteye gelmeden önce ne kadar masummuşsun nude'un ne demek olduğunu bile burada öğrenmişsin
Bacakların sağlam mı diye kontrol edecektir.
Seni daha yakından görebilmek için sjsj
Eşya muamelesi yapılıyormuş gibi geliyor bana bu tür durumlar ve fazla itici bulurum. Çok masumca istekler olduğunu da düşünmüyorum, yüz vs. tamamda bunların fazlası hoş olmayan yerlere doğru kayıyor…
Şu görmeden bilmeden olan flörtlerde ister istemez bu şekilde oluyor. insan pazardaymış gibi onu at bunu at demek bana da saygısızlık geliyor ama tanımadan bilmeden sevgili olmaya çalışmak da zaten normal bir durum değil. o yüzden sineye çek. ya da adam gibi günlük hayatın içinde yüzyüze tanış. zaten ilişkinin başlangıcı sağlam değil.
En gıcık olduğum anında soğuyorum boydan isteyenlerden. canım bir de zaten 1.58 boyum var. Olmayan bir şeyi neden isterlerki 🤦🏻♀️
boyuna posuna fizigine bakmak istemistir giyim tarzına bakmak istemistir niye abartıyosun cıplak istememis neticede
yüz güzelligin o kadar iyi değil demek ki birde boydan görüp eğer meme kalca iyise devam edecek senle
bazi kizlarin yüzü güzel ama fizigi berbat oluyor
bazilarinda yüzü çirkin ama fizigi güzel oluyor
Fiziğini görmek istiyor. Erkekler için daha önemli olan o. Hatta kendi aralarında bile muhabbetleri döner. Yüzü güzel değil ama fiziği taş diye. :D
Geri zek@lıymış fiziyine bakıcak umarım atmamışsındır bence atma yüz yeterli
boydan istediyse atma. yolla gitsin amacı sen deglsn
Size de yaranılmıyor ya. Uzun çizme giyebilecek bacak var mı diye bakıyor, yılbaşi hediyesi
Ben karşı taraf isteyene kadar istemem. Bu işler karşılıklı
boyunu posunu bilmek hakkı degilmi sen anaya baktımda boy anasına bakıyorsun deyilmi
Ben olsam gizlice tombul birinin poposunu çeker yollardım🤣
Boydan foton sosyal medya hesaplarında falan yok mu
Hangi kafayı yaşıyorsunuz merak ediyorum bize de lazım
Birde duş sonrası boydan foto gelir mi muhabbeti yapanlar var :D
Bu kız yanımda nasıl durur gibisinden düşünceler vs
Erkekler öyle değil sizin seçimleriniz yanlış. Güzellik ne kıro mu flörtün
O erkek seni beğendiği için değil abaza olduğu için seninle flört ediyor 😃
Yallaha erkekler hep boyle atma bence birak ne aticaksin seni seven kisi boyunumu sevecek allahim aya
ben değil boy ayakların fotoğrafını bile istemiştim
demek ki kalçanı göğüslerini giyimini kilonun boyunu merak ediyor
At ondan sonra seni ailene göstercem bunları diye tehditlerle istediğini yaptırabilir
Yetmeeez illa erkekler bizi bir süzecekler illa bakacaklar totomuza başımıza
Erkekler tuhaf varlıklar 😏
sanırım başka amacı var sen bilirsin yine
Fiziğini merak etmiştir.
Neden istemesinlerkii en doğal hakları
Ayyy boydan foto isteyen insanlardan hiç haz etmem.
Fizigini görecek iste
Boydan da at sonra malum yerleri de ister tam olur
Fızıgını merak etmıstır
Tipine bakmak istemiştir
Mal nasıl diye.. Basit istekler.
Sapk işte neyi anlamıyon
Alıcı gozu ile bakacak
31 malzmee lazım dimi
Hayallerine malzeme arıyor arkadaş
Gtunu görmek icjn
öyle biriyse flörtün direk ayrıl
At sanki