İçtenlikle atmak istemedim içimden gelmedi yani birkaç tane fotoğrafını at atmayacağım dedim tamam dedi içimden gelmedi yani
3 ay
Cevap
2Cevap
Senin içinden gelmediği sürece atma
Ay neler oldu neler dur anlatayim yine ağzımı tutamıyorum bu kişi benden daha çirkin bu kısmını geçelim çevrem zaten hep diyor ki bu çocuğa kim bakar kimse bakmaz bak ben dedim ki madem benden hoşlanıyor değer veriyor bakalım ne yapacak ne edecek falan sonra biz date çıktık tamam mı onun yüzünü gördüm hamburger yiyecektim hamburgeri yiyemedim mide bulantısından sonra biz arkadaşlarla ortak oturuyorduk bir yerde konu açıldı dediler ki uzak mesafe ilişkisinde aldatır mısın falan dediler evet aldatırım dedi o tipiyle bir de biz de ayrı şehirlerdeyiz ben mardinliyim o muşta sonra gelmiş yüzsüz gibi birkaç fotoğraf atsana diyor
İçinden gelmediyse atmak zorunda değilsin
İşte arkadaşlarım falan anlattım bana dediler ki Of sen çok abartıyorsun ne olmuş ki falan bana çok anormal geldi beni reelde gördü
Nasıl yani flörtün seni hiç daha önce görmedi mi?
Gördü işte sorun bu Instagram'da fotoğrafım da var bu arada yani reelden tanıştık
Atma
Katılıyorum beni reelde gördü zaten
Aynen niye istiyor atma çok görmek istiyorsa date çıkın
Date çıktık beni de gördü şimdi neden fotoğraf istiyordu da Instagram'da da yüzüm var yani amaç ne ben onu anlamadım zaten erkeklere kuruluyum çirkin bir şey ondan katbek at güzelim ve tüm çevrem bunu söylüyor iyice sinir oldum tilt oldum yani
Ah bee çirkin ise niye çıkıyon yol ver gitsin sap*k
Normal mi çıplak mi
Yüzümün fotoğrafı ama Real olarak tanışmıştık
Gönderme, normalden başlayıp dekolteli, sonra göğüs falan derken komple çıplak isteyecek zamanla
Bak sıkıntı ne biliyor musun beni huzursuz hissettiren şey beni gerçek hayatta gördü zaten ben onun kas ve kat güzelim herkes de bunu söylüyor gelip benden fotoğraf istemesi bende bir şüphe uyandırdı beni hiç görmemiş olsa ben diyeceğim tamam haklı atayım tek görünümlük ama beni görmüş yalandan özledim bahanesiyle fotoğraf istiyor burada bir tuhaflık yok mu
Evet, tuhaf. Haklısın.
Nasıl bi fotoğraf
Yüz fotoğrafım ama Real olarak tanışmıştık zaten
O zaman gerek yok tanıştı isen ben farklı sandım atma dicektim
Bak sıkıntı ne biliyor musun beni huzursuz hissettiren şey beni gerçek hayatta gördü zaten ben onun kas ve kat güzelim herkes de bunu söylüyor gelip benden fotoğraf istemesi bende bir şüphe uyandırdı beni hiç görmemiş olsa ben diyeceğim tamam haklı atayım tek görünümlük ama beni görmüş yalandan özledim bahanesiyle fotoğraf istiyor burada bir tuhaflık yok mu
Yani aslında var da sapıklığına ister mi bilemedim
Anlamadım gitti ya tamam uzak mesafe ama ondan tiksiniyorum ben ya şöyle bir ara arkadaşlarla oturuyorduk falan işte dedi ki uzak mesafe olsa aldatır mısın falan konusu geçti ne de aldatırım ben böyle bir insanım da hiçbir şekilde ciddiye almam
Valla işiniz zor bilmiyom oda şüphe ediyo demekki fiziki olarak fazla iyisin
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada en önemli şey şu: İçinden gelmemiş 😌💭 Eğer bir şeyi zorla yapıyormuş gibi hissediyorsan, zaten doğru zaman değildir. Flört dediğin şey karşılıklı rahatlık işi. Sen istemiyorsan atmaman gayet net ve saygı duyulması gereken bir sınır 💗
“Tamam” demesi de güzel bir işaret bu arada, en azından zorlamamış. Şimdi sorayım sana, atmak istememen güvensizlikten mi yoksa sadece modun olmadığı için mi? 🌸
Beni reelde gördü işte
Eee seni reelde gördüyse ekstra kanıt ne alaka aşkım 😅✨ İçinden gelmiyorsa atma gitsin, rahat ol 💗
Yalandan birkaç tane fotoğrafını at dedi özledim bahanesi ile