Ciddi ilişkim yok keşkeeee olsa. İlgi verenim yok sevenim yok ah ahh:(( 25 im. Spora yazılsam iyi gelir mi sizce ya? her şey çok sıkıcı geliyor bana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevenin yok değil var kendin ve ailen var bir erkeğin sevmesi ilgilenmesi çokta mühim değil evet insan istiyo olabilir ama zaman öyle ki kim seviyor kim aşık kim gercekten ne isteidiğini biliyor belli değil kendini bilen seven öyle insan denk gelir inşallah spora yazıl iyi gelir tabii ki insan kendiyle vakit geçirmeyi bilmeli klasik olucak ama kitap okuma programı yap kütüphaneye git dans kurslarına yazıl
Teşekkür ederim canııım🤍🤎 geliştirmem lazım cidden kendimi
Yeni insanlarla tanışabileceğin ortamlara girmen gerek. Oturduğun yerden kimseyi bulamazsın, onlar da seni bulamaz. Spor gayet güzel bir adım olur.
Karışık spor salonuna gideyim dimi
Sadece kadınlara özrl diye düşündüm ama
Karışık salona git
Öylede rahat edemem kü ya spor yaparken
İlgi istiyorsan karşı cinsle aynı ortamda bulunman gerekmez mi?
Evet ama sporda terlerim ben ya 😂
İnsansın e bi zahmet terle zaten
İlla spor yapmak zorunda değilsin konserlere git, hobi bul kendine, seninle aynı hobilere sahip kişileri internetten bul aynı ortamlarda sohbet et vs.
Boş oturana ilgi yok. d
Ne gibi mesela yani? İki gün tatilim var işten dolayı o iki günü spora ayırayım diyorum
Boş boş oturuyorum cidden çevrem yok diyorum sonra
İş yerinde potansiyel birileri yok mu beğendiğin
Hayır yaa küçükler benden daha çok kankamlar hepsi çokta erkek yok zaten
İnternet üzerinden birileriyle tanışmaya açıksan bir kaç uygulama önereyim oralarda takıl kafana uyarsa
Yok ya sanal sevmiyorum
Reel ise mecbur spor, konser, basketbol, voleybol, yemek kursları, dans kursları falan bir çok seçenek var sevdiğin bir şeye katıl
Hoşuna giden gözüne kestirdiğin adamın gözünün içine bak elbet gelir o sana
Ben flört edemiyorum oek ya aslında cilveliyim ama ilkte utanıyorum
çözüm belli 😂😂
Bisiklete binmeye başla
İşin arkadaşın aile ilişkilerin bu kısımlar nasıl.
Berbatttt
Yeni arkadaşlar edin öncelikle sanal olur gerçek olur farketmez ilk işin bu olsun
Sanal iyi değil denedim ya pişmanlık
Sen bilirsin, senin hayatın. Onlarda gerçek insan. Sadece daha dürüstler istekleri konusunda :)
Sen bence de bir spora git.
Spora yazıl mental sağlığın düzene girer.
Cidden mental sağlığım kötü ya psikolojim bozuk biraz
Düzene girer işte ayrıca yeni arkadaşlıklar edinirsin.
Benim de yok offf offff
Salon reddedilenlerle doldu yeter ya
Hayatına beni alarak renk katabilirsin
pılates dene