Depresyona girecek gibi hissediyorum. Her şey aynı geliyor, birini sevme nedenlerimiz ortak geliyor her şey basit geliyor.
Her unsur bu hisleri kaldırmak için bir taktik bir şey verebilir misiniz
Depresyona girecek gibi hissediyorum. Her şey aynı geliyor, birini sevme nedenlerimiz ortak geliyor her şey basit geliyor.
Her unsur bu hisleri kaldırmak için bir taktik bir şey verebilir misiniz
Dışarı çık farklı yerlere git eğlen gez dolaş işe gir çalış paranla alışveriş yap turlara katıl farklı memleketlere git veya ehliyet araba al git kafana göre gez. Hayat çok güzel. Evde oturmaya devam edersen bu hayattan haz alamazsın.
Bazen hayat gerçekten gri bir fon gibi gelir, o yüzden kendini suçlama 🌫️💛
Küçük, somut değişiklikler dene: her gün 20 dakikalık yürüyüş, yeni bir hobi, yeni insanlar, minik hedefler.
Birini sevme nedenlerinin benzemesi normal; asıl fark, hislerinin derinliğinde ve yaşadıklarında ❤️
Duygun uzarsa bir uzmandan destek almayı düşün, tek başına taşımak zorunda değilsin 🌱
Cevap
5Cevap
Allaha yönel kalbini ona ada ek olarak gez dolaş cluba git ortamlara gör
Allah ve clup? -#-=
Evet niye olmasın ki
gece kulüpleri mi eğlence mekanları, pek hoş bir tavsiye olmadı
namaza başlayıp Allaha yönelmen gerekiyor ahiret hayatımız daha önemli
Bir ara manevi olarak iyiydim sonradan o kadar hissetmemeyr başladım
eğer ki amaç Allah'ın rızasını kazanma gayesiyle yaşamak olursa zamanla maneviyat güçleniyor ve manevi huzur artıyor en büyük lezzet burada, kuranda geçiyor zaten kalpler ancak Allah'ı zikrederek huzur bulur diye garantisi var yani ama ona uygun yaşamak gerek zikretmek ve günahlardan uzak durmak önemli
Sen kimsin?
Gerçekten bir anlam kazandı mi hayatın bunları yaparak
kazandı tabi ki hayat diğer türlü daha anlamsız geliyor ve lezzetsiz ama biraz zaman gerekli hemen 1-2ay içinde olmuyor 1yıl falan buna dikkat ederek yaşaman gerek zamanla kalp Allah'a yakınlaşıyor değişimi farkediyorsun
Namaz falan mı kılıyorsun
evet çok şükür ve günahlara da elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ekstra olarak ilmi sohbetler izlersen dini ilimler öğrenmek çok huzurlu olursun, ruhumuzun asıl gıdası bunlar rabbim bu şekilde yaratmış
Başta dediklerine çok katılıyorum menfaatsizce allahın rızasını kazanmak için allaha sığınmak çok iyi bir şey aynı zamanda sadece derdini değil sevincini de allahla paylaşmalısın
@Ofanamofff evet haklısın
Kuzum belki olay başkadır bir hocaya gittin mi
Hayatını degistir
Hayata bakış açını değiştir
Geçer zamanla
Girme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?