Hayatını daha anlamlı, daha çekilir kılmak için neler yapıyorsun? Nelerle meşgulsun?

Hayatını daha anlamlı, daha çekilir kılmak için neler yapıyorsun? Nelerle meşgulsun?
Dünya garip bir mekan.
Zaman diye bir enteresan göreceli unsuru var mesela, kafasına göre ağır, yavaş, yahut hiç geçmeyen şekilde ilerleyebiliyor.
Ama zaman geçtikçe geriye dönüp baktığında insan kendi benliğinde, elinde avucunda birikenlere baktığında eğer ki heybesini dolu göremiyorsa, o insan yarım insandır bana göre.
Doğa güzeldir, kainatın her bir zerresi merak uyandıran nesnelerle doludur. Hayat gibi bir mekandan geçiyorsak da, onun hakkını verebilmek adına türlü meşgale ve uğraşılarla muhakkak meşgul olmalı ve geçen zamanın içerisini doldurmamız gerekir. Ben de öyle yapmaya gayret eden biriyim...
“ kafasına göre ağır, yavaş, yahut hiç geçmeyen şekilde ilerleyebiliyor” o kadar doğru ki bu cümle. Bir gün bakıyorsun zaman hiç geçmeyecek gibi. Diğer günse uçup gitmiş..
Herkesin hakkında hayırlısı..
Öyle maalesef.
Zaman çok enteresan bir olgu, yakalayıp içini doldurabiliriz inşaAllah.
Amin inşaallah..
Eig için teşekkür ederim ^^
Rica ederim.
Ekstra bir şey yapmıyorum akışına bırakıp yaşıyorum, kendim doğuştan bedensel engelliyim hayat benim için mücadele üzerine kurulu, bu mücadeleyi yaparken aynı zamanda hayatın güzel şeyleri olduğu kadar zorlukları ile de mücadele ediyorum.
Bazı zamanlar beni yorgun düşürse de isyan ve şikayet edecek boyuta gelsem de, her zaman için şükür etmeyi biliyorum. En azından sağlıklı görünen ama şükür etmekten aciz insanları gördükçe mutlu olmanın kıymetini biliyorum.
Maşaallah size, Allah yardımcınız olsun daima.
Teşekkür ederim en iyi görüş için de teşekkür ederim
Rica ederim.
İki kişi beğenmemiş bu arada takip ettim
Belki kendinizi yanlış ifade ettiğinizi düşünüyorladır. Hayırlı günler.
Olabilir seni takip ettim dedim
Cevap
2Cevap
Hayallerimin peşindeyim..
yeni hobiler buluyorum
Örgü örüyordum😂😂😂
Bundan da eksik kalmıyım dedim😂
Kişisel gelişim
Gelişine yaşıyoruz hayatı
hiçbir şey :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar