Güncellemeler
+1 yıl
Evet aile önemli o yüzden hep boşluk oldu içimde. Özel hayattada istediğimi alamadım. Sevgisizlik kötü bişey
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden böyle düşünüyorsun? İlişkilerin neden ilerlemedi? Belki sen ısınanamışsındır insanlara
Terkedildim, rededildim olağan şeyler tabi ama karşıma çıkanlarda sırf vakit geçirmek isteyenlerdi iyi seven biri çıkmadı cidden öyle hem aile sevgiside görmedim
Bir zaman sonra özgüvenimde düştü duygusuzlaştım iyi hissetmiyorum artık
Anlıyorum. Önemli olan şu an bu geçirdiğin zor dönemlerde yanlış insanların peşinden gitmemek. Aile sevgisi görememiş kadınlar genelde biraz sevgi görebilmek ve anlaşılabilmek için hep yanlış kararlar veriyorlar, sana gelenler olduysa gayet güzel ve şanslı bir kadınsın, gerekirse bekle ama buna değecek biriyle ol, ellerini tuttuğunda kalbini titretmiyorsa vakit kaybetme, çünkü insanların iki kuruşluk sevgisinden daha değerlisin.
Ne güzel konuştun böyle 🙏🏻
Ama iyi niyetle gelen olmadı. Yaşımda geçti sevgi eksikliği çok yordu beni
Rica ederim ✨️
Kaç yaşındasın sanırım psikolojiden anlıyorsun
Psikolojiden çok anlıyorum değil sadece seninle empati yapabiliyorum ve çevreyi gözlemliyorum, iyi niyetle gelmiyorlarsa hemen sil insanları ama biraz olsun iyi niyet varsa içlerinde birşeyler inşaa edebilirsin, mükemmel aşk bulunmaz, yaratılır diye bir söz var duymuşsundur, umarım mükemmel aşkı birlikte inşa edebileceğin anlayışlı bir insanla karşılaşırsın.
Zaten hayatıma almıyorum çıkarıyorum ama iyi insan keşke gelsede mutluluğu yakalasam iyi dileklerin için teşekkür ederim🙏🏻
Rica ederim ne demek 💎
Böyle düşünmen neden. Çünkü her insan değer görmek ister ama bazende biz gördüğümüz değeri farkedemiyoruz. Belki içimizdeki bir burukluktan kaynaklı
Çünkü aile sevgisi görmedim. Özel hayattada sevilmedim cidden seven çıkmadı farketmemek değil mesele
İşte aslında dediğimi ifade ettin. Aile esas olay. Aile yapın nasılsa hayatın öyle evriliyor. Seni en iyi anlayacak kişiyim bende o konuda çok buruktum bir zamanlar. Sonradan yolumu çizdim
Evet gerçekten aile çok önemli. İnsanda büyük boşluk oluyor ve kimse dolduramıyor onu.
Fazlasıyla bende saçma sapan bir şeyler yaşadım aile ile. Ondan anlıyorum seni. Çünkü ben 16 yıldır tekim ve aldığım en iyi karar
Astrologsun sanırım
Evet
Bizim kaderimiz sanırım aile sevgisi görmemek:)
Daha fazlası vardır gel tarot bakalım ☺️
Yaa Tarot mu bakacaksın bana:)) çok anlamam gerçi ama:)
💬📪 gel yeter
Takibe aldım
Takibe aldım sizi ama yazmadınız🙂
Bana yazmadınız 😢 @keremastrolog
Hangi şehirde yaşıyosun
Doğuda kalıyorum ben
Evlenelim mi
Nasıl yani
Evlilik
Kaç yaşındasın
25imm
Hangi şehirdesin