Artık bu hayatta umudum falan kalmadı?

her gün işsizlik her gün zamlar her gün ibb ye yapılan operasyonlar her gün 10 tane chp li belediye başkanının hapse atılması... biz bunları yaşayacak kadar ne yaptık... kimin tavuğunu hadi ordan bana bir söyler misiniz... kimsenin tavuğuna kışt bile demezken bu kadar suçsuz günahsız insanlar neden herkes hapiste neden herkes işini yapamıyor bugün bir şişe kola 35 tl ise kutu kola 45 tl ise ekmek fırınlarda 20 tl ise veya kır pidesi 40 ya da 60 tl ise bu tepemizdeki iktidarın yaptığı pintilik ve ağır zamlardan ötürü gelmektedir... düşünün memleketim dersim benim 1.600 tl bilet parası ödüyorum... birşeyler yesem bu masraf daha da artacak... çorba ekmek yemekten başka bir şey yapma diyor annem... her şey böyle fahiş zamlanırsa olacağı bu olur... artık umut mumut falan yok... bizlerdeki son umudu da bitirdi bu tepemizdeki iktidar... erdoğan dan sonrası sizce ne olur biliyor musunuz... düğün bayram yeri olur... ama yok tepemizde olmaya devam ederse bize zamlarla çok fena ve ağır halde hatırlatırlar kim olduklarını...

Artık bu hayatta umudum falan kalmadı?