konustuğum biri var ve influencer kızla arkadaslarmıs yani bulusma falan yok ama kız gelip bahaneyle bunun instasını almıs ve konuştular mı bilmiyorum
neyse kız çok güzell, sizin öz güveninizi etkiler miydi yoksa güzel olmasının önemi yok mu
konustuğum biri var ve influencer kızla arkadaslarmıs yani bulusma falan yok ama kız gelip bahaneyle bunun instasını almıs ve konuştular mı bilmiyorum
neyse kız çok güzell, sizin öz güveninizi etkiler miydi yoksa güzel olmasının önemi yok mu
Benim kızın kız arkadaşlarının güzel olması beni bağlamaz hepsi dostum olur. Benden karizma bir arkadaşı da olamaz 😂. Çünkü büyük ihtimal o arkadaşı başta bizim kıza yanlamistir bizim kız arkadaş olma yoluna getirmiştir onu ama buda yanlış o. yuzden benim kızın benim onay vermediğim erkek kankasi olamaz ki ben onay vermem zaten kdksks
Cevap
4Cevap
Ateşle barut yan yana durmaz! Tehlikeli bir durum. Artık burada sevgilinin tercihleri ve karakteristik özellikleri devreye giriyor.
Etkilemez eğer hayatımdaki kişiye güveniyorsam aksi halde zaten ilişki kurmam mümkün değil
Yooo neden etkılesin ki hatta aksine mutlu olurum, o varken beni secmesi bundan daha güzel bisey mi olur aq
Ondan daha güzelimdir sorun yok
Kalbimiz ikiye bölünür😂
Yakınlığı ne derece orası önemli
Yatar onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?