Sevgilim çok da yakışıklı olmasa bile peşinde koşan karılar var görsen kıskanılcak tip değiller fizik yok yüzleri güzel değil kilolular konuşmasını bilmezler pisler bir de benimki tabiki böylelerine yüz verir mi hele bir tane saplantılı var dükkanın önünden geçiyor geceleri benim korkuma gelemiyor gelse zaten napıcamı çok iyi biliyor o klavye delikanlılığı bile yapamıyor yazıyor siliyor mesajını engelliyor ben daha yazmadan alemde çalışır kendisi
Kendine güvenmeyen biri olsaydım bundan rahatsız olurdum belki ama hiçbir zaman hayatımdaki kişinin çok yakışıklı ve çekici olmasından rahatsızlık duymadım. Aksine herkesin beğendiği birine duygusal anlamda sahip olmak hoşuma gider.
Benim için çok sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok güzel kadınlar ile de sevgili oldum. İnsan kendini bildikten sonra bela olacak bir durum yok. Aksine çok hoş bir durum bana göre. Sonuçta insan güzel olan her şeye bakmak ister. Bu bir avantaj bana göre.
Sevgilimin güzellik algısı dış güzellikten çok iç güzellikten yanaysa bu başıma bela açmaz. Onun dışında çok güzel olupta bunu nasıl kullanması gerektiğinin bilincinde olması da önemli bir husus
Sıkıntı yapmam, alnına x in sevdiceği yazarım ben 😅😂😂 Çok yakışıklı değil benim gönlüme girmiş, beni etkilemiş olması yeterli. Karizma, çekicilik diye bir şey var.
taç demek isterdim de benim bela olur net yani o yüzden ben bulaşmıyorum artık bu işlere ne katil olup birilerini öldürmek isterim ne de yarın öbür gün kalp kırıklığı yaşayıp yine cinayete veya başka bi günaha meyil etmeye
Huyu güzel olsun. kadınların çoğu iyi ama erkekleri iyi tanımalı. bazı erkeklerde çok güzel kadınları istemiyor elimde tutamam onu diyorlar kaç kişiden duydum bunu ama çok saçma bir düşünce kuzenimde öyle düşünüyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla iki ucu da zor iş. Yakışıklı olsun isterim şöyle bakınca hoşuma gitsin. Ama böyle aşırı über bir şey olmasına da gerek yok 😂 kendi çapkın biri olmasa bile bakmaları rahatsız eder o kadar da.
İlişkisi olan insana yaraşır hal ve hareketlerde bulunuyorsa bir sorun teşkil etmez. Çok yakışıklı değilse de bu geçerli. Her şekilde önemli olan ve değerlendireceğim nokta budur.
HAHDHWIDJWHDIQHSHSUXHSHSVSVYJWJYJDJQIDJSLWPSKYHSHWSJDJSJBSVDHAJYJSKDJSBYJSJSJYHYHSJS Benim hayatimi benden daha mi iyi biliyosun sen oy oy sen git devam süt icip uyu kodumun bebesi defol yorumumdan
Ya itiraf etmek gerekirse herkes adına konuşuyorum karşı taraftan herkesin beklediği ilk şey güzellik ve yakışıklılık eğer bu yoksa %50 oranda şans kaybeder o yüzden bence sevgilimin güzel olması bir hazinedir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çapkın sadakatsiz biriyse evet ama karakteri düzgünse iyi ılur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkisi de olur 😅 ama hayat zaten zor bu belaya da göğüs gereriz adhsh
Bela ya da taç olmaz. Birinin görüntüsünü taç yapmak nedir ya saçmalık ya da bela demek. Kimsin kardeşim görüntüye bela diyecek kadar mi zavvalısın dimi?🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kıskançsan s. e hem kendi hem çocuğun ruh sağlığını mıncıklama
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilim fazla güzel.. Ama sıkıntı değil bu durum zaten ters hareket yapan olursa kendisi çakar indirir aşağı...
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ha ama arkasından laf çeviren (hakaret dahi) akrabam dahi olsa (dayımın burnunu kırdım bu sebeple, nişanlıma gavur dedi, kız saka türkü..) kemik kırmadan bırakmam...