Allah vergisi güzellik ile, görseldeki gibi alenen kendini teşhir eden edepsizlik arasında bir fark vardır, büyükçe bir fark.
Kendini teşhir eden biri, daima kendine ve yanındakilere sorun çıkartır. Çünkü "vitrinize" edilmiş ürün dikkat çekmez mi? Bu da o kişinin karakterini gösterir elbette. Ve bence burada iki temel etken var; inançsal mânada eksik olup nefsine köle olmak ve beğenilmek arzusu.
Durumun benle ilgisi yok elhamdülillah ama duruma dair fikrimi yazmak istedim.
Hayır neden belaya soktun ki Tamam belki çok güzel birisi diye belki dönüp bakanın çok olur ama ben Eğer sevdiğim kadına güveniyorsan ve hiçbir şekilde o insanlara karşı prim vermeyeceğini düşünüyorsam Geri kalanın hiçbir şekilde önemi yoktur
Kendini bilen insan sevdiğine zarar getirtmemeyi bilir bazı kadınlar sırf benim için kavga etsin diye birbirine düşürürken bazıları başına bir hal gelmesin diye önceden önlemini alır
Bu kızın fotoğrafını izinsiz kullandığın için gorse dava açma hakkı var bence fotoyu kaldir surekli instada karşıma gelen birisi bu görünce şaşırdım biran 😀
Bana o guveni veriyorsa hayir basim belaya girmez ozguvensiz degilim. Bence oyle birinin yaninda surekli sagi solu kesen triplere girip darlayan insan sıkıntili