Buluşma yerine gittim uzaktan gordum fotodakine gore biraz gobek vardi bende begenmedim ve kızı ektim. bulusma yerine vardiginda defalarca instadan aradi beni acmadim en son defol yazdı bende
:) atıp engelledim.
Sizce ne düşünmüştür?
Buluşma yerine gittim uzaktan gordum fotodakine gore biraz gobek vardi bende begenmedim ve kızı ektim. bulusma yerine vardiginda defalarca instadan aradi beni acmadim en son defol yazdı bende
:) atıp engelledim.
Sizce ne düşünmüştür?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayıp etmişsin en azından nezaketen bi yarım saat görüşseydin sonra durumu açıkça belirtip iletişimi kesseydin daha doğru olurmuş
25 yaşından küçük kimse sevgili yapmamalı zaten Ergen bunlar daha nezaket ne bilsinler
valla ugrasmaya degmezki reis banada yaptilar zamaninda bulusmadan sonra durduk yere ghostlayanlar bile oldu beni
Ayıp etmişsin bari merhabalassaydin. Poponuzun kılıyla kendinizi bir şey sanıyorsunuz ya deliriyorum 😂
yakisikliyim knk emin ol 🙂
Şimdi ön yargısız bir şekilde mecra neresi olursa olsun büyük ayıp. Kız tabii ki de üzülmüştür.
Böyle saçma yerlerden bir insanla bulusmayacağını öğrenmiştir
insan biraz gobegini tutar ama dimi fotoda daha derli topluydu aw
Sende resimlere kanmasaydin tip olsa da IQ nerlerde Allah bilir
sence kiz ne hissetmistir fkkskskdj
İnsan en azından gidip konuşurdu istediğim gibi birisi değilsin diye. Böyle olmaz. Çok saçma
Adam gibi adam diye düşünmüştür … ne düşünür sence? 🤦♀️
bilmem size sordum
Kanka en azından sohbet edip kahve içip ayrılsaydın, kalbini kırma kimsenin
kandırıldıgını düşünmüştür ne düşünsün ayrıca 🙂 atmak ne bari açıklama yapsaydın ne kadar kabaca
ok :) yazip engelledim direkt napim begenmedim mi yazayim
hayır karşısına geçip uygun olduğumuzu düşünmüyorum diyecektin nazikçe ve gidecektin senin yaptığın saygısızlık
kiz ne dusunmustur sence veya sen olsan ne hissederdin?
ben ekildiğimi düşünürdüm sinirli hissederdim bir açıklama beklerdim cevap gelmezse direkt ben atarım o engeli
arabanin arka tarafinda beklerken beni ariyordu surekli allahtan numarami vermemistim. sadece Instagram vermistim tinderdan tanisirken. ardindan cevap vermedigimi gorunce bana defol yazdi bende
"ok :)" yazdim gordu ve direkt engeli bastim. sence ne hissetmistir. icimden yapmak gelmiyordu boyle bir serefsizlik ama onceki yasadigim kotu seylerin acisini bu kizdan cikarmis oldum
yani kızın sinirleriyle oynamışsın o kadar hazırlanıp gelmiş sonuçta senin yaptığını haketmemiş bir açıklama borçluydun dediğim gibi
gercekten gun gectikce daha kotu olmaya basliyoruz durduk yere yaptim birde bunu Şu an vicdan yaptim gercekten
tamam o kadar takma olan olmuş yapacak bir şey yok ders çıkarda bir daha böyle bir şey yapma
Sen çok mu mükemmelsin
190 genis omuz 7/10 ustu tip
O yüzden tindere mi kaldin
amac takilmalik bulmak cunku anladin 🙂
Olsun takılmak içinde çok iyiysen reelden bulursun
belki ortam yaratacak zamanim olmuyordur degilmi ileri zekali arkadasim?
Aynen buraya girecek vaktin var ama😂
sana neyi kanitlayacam allah askina
Cok acımasızsınız ya neden böylesinizz
Sizden acımasız degil
@İnatçıbirkoç acımasız oldugunuzu kabul etmekte güzell başlangıç👏🏻
Siz daha kötüsünüz
kizlarda acimasiz ama
@İnatçıbirkoç sizde daha daha kötüsünüzz
Emin misiniz sana başıma geleni anlatım mi
bak bulusma super gecip ertesi gun ghostlayanda sizsiniz hep iyi niyet bizdenmi olsun aw
@İnatçıbirkoç ya olabilir illaki kötüsüne denk gelmis olabilirsinn ama sucu olmayan kizlari uzmenin ne anlami var simdii hem ben sorana yazdim sen nerden ciktin geldin simdii
Coğul eki kullanma istersenn
Özür dilerim yaa sadece konuşmak istedim
kiz ne dusunmustur sence?
veya sen olsan ne dusunurdun merak ettim Şu an bana ulasma sansi yok fake hesaplardan kufur etmek disinda
Kızı s*lak yerine koymussun sence senin hakkinda guzel seyler dusunebilirmi zoruna gitmistir kızın eger beni basima boyle bisey gelsee harbi diyorumm cok kotu yapardimm kisa ve nett.
ne yapardin merak ettim
Aman ne büyük olay
ne yaziyon o zaman
Tebrik etmeliyiz seni