Tinder tanıştığım kız az daha beni çarpıyordu?

İbret olsun diye paylaşıyorum beyler dikkat edin. Tinder da eşleşip 2 hoşbeşden sonra kız ısrarla buluşalım demeye başladı. Ama başka tanımaya yönelik bir konuşma yok. 3-5 gün oyaladıktan sonra neyse hadi buluşalım dedim. Kızı yine güzel bir mekana götüreceğim. Buluştuk dedik hadi şuraya (meşhur ve pahalı bir restourant) gidelim. Yok dedi benim bildiğim güzel bir yer var oraya gidelim. Beni soktuğu yer çok garip böyle loş pavyonumsu ama değil öyle bir restorant. Ama bence baya kötü yani. Neyse menü geldi, önce o açtı dedi hesapta bir sıkıntı var mı istediğimi seçebilirmiyim, dedim rahat ol. Neyse menüyü bir açtım şarabın kadehi 4500 şişeler 15 bin den başlıyor, en pahalı şampanya 30 bin. Hemen dedi bundan söyleyelim en pahalı şampanyadan. Sonra karışık ızgara meze falan söylediği şeylerin toplamı 45 bin tutuyor. Dedim sen daha önce buraya geldin mi? Bikaçkere geldim. Ben dedim böyle bir hesabı ödeyeceksem bildiğim çok daha güzel yerler var. Boğzada, hadi oraya gidelim. Yok dedi oturduk şimdi kalkarsak rezil oluruz. Yok dedim ben beğenmedim burayı, kalkalım. Bu bozuldu falan. Geliyormusun dedim yok gelmiyorum dedi, hadi eyvallah dedim. orada anladım kızın mekanla anlaşmalı beni koparmaya çalıştığını. Ulan senin kukun o kadar eder mi?

Evet beyler size hayat dersi hemen atlamayın. Öyle gurur falan yapıp da kalkmamazlık yapmayın hadi ordan gitsin...

Tinder tanıştığım kız az daha beni çarpıyordu?