21 yaşında bir kız. Tanıştıktan bir gün sonra öğle saatleri görüşelim dedi. Gittim aldım görüştük. Akabinde işe gidecekmiş işe bıraktım. Numarasını falan vermişti. İki gün ortadan kayboldu. Sonra yazdı tatile girmiştim diye. Mesajlarıma çok geç dönüyor. Kız da aşırı teşhirci. Bikinili fotoları var tinder da. Ailesi falanda çok zenginmiş. Yakın arkadaşım diyo ki bu kız alemci. Normal görüşmeye gelmez. Sizce haklı mı? Zarf atmak için otelde görüşelim mi desem ne tepki verir sizce?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Önce buluşmayı ayarla otele yakın bir yere gidersin , sonra sohbeti çok uzatmadan geçersin gidelim falan dersin gelicekse gelir zaten
Yüz yüze öyle teklifte bulunamam. Ama kızın normal muhabbet istemediği ortada gibi.
Mesajla olmaz o iş acemilik yapma hemen anlık gelişiyomuş gibi yapcaksın , öncesinde yemek yiyelim falan diceksin otele yakın bir yer ona göre bak iyi bir yer ayarla sonra geçelim dersin çok iyisin beğendim falan filan ayarla gerisini
Hiç bir kadın onu mesajla kabul etmez hata yapma böyle olur bu iş tecrübe konuşuyor
Kral kız fiziği duruşu muhteşem bişi aw. Başka türlü olsa başka türlü yaklaşırdım bu kıza. Ama bu tavırları ve resimleri bana bu yönde düşündürüyor
Kardeşim bak karşındakinin yapısını bilemem senin hakkında ne düşünüyor bilemeyiz şimdi sen sadece takılmalık diyorsun o zaman böyle yürümelisin diğer türlü olmaz yüzyüze konuşucaksın görüşme de isterse İngiltere prensesi olsun fark etmez o konuşmayı bilceksin yolu yordamı bu mesajla olmaz o iş , zaten senden hamle bekliyordur ama kelimeleri iyi seç , konu şöyle başlamalı yemek yiyosun sonuna doğru seni çok beğendim gerçekten çok etkilendim vs falan filan en sonun da beraber vakit geçirsek olur mu gibisinden , işim var dese bile vazgeçme bir daha ki sefer geniş zaman ayarlar gelir o anladın mı
Kız kyk yurdunda kalıyor zaten. Rahat bir tip olduğu her halinden belli. Dur bakalım nolcak.
Bak şu da var sevgili olmakta istiyor olabilir o yüzden kelimeleri dikkatli kırıcı olmadan seç gerisi sen de
Bilemiyorum işte ne düşünür. Yarın akşam bir şeyler yapalım mı dedim. Olabilir demiş. Napalım istediğin bir şey var mı dedim. Eğlenceli bir şeyler demiş. Akşam üzeri yazdım akşam için okey misin diye cevap vermedi henüz. Bir de şey dikkatimi çekti. Genelde mesajlarıma gece 3-4 gibi cevap veriyor.
Bilemiyorum sabırlı ol tanımadan yargılamak olmaz şimdi amaca yönelik yazdım ben sen yürü yürürken gururunu kırma karşı tarafın önemli olan orası başı da sonu da kötü bitmesin genel kural bu
Bakalım kral nolcak
Aşık olma donunda sallar seni haberin olsun
Ahahhha yok kral. Aşk defterini kapadım ben.
Kız ne yapalım yazmış kral
Şimdi buluşmak içinse hemen görüş bekleme
Aynen şimdi buluşmak için yazmış. Akşam üzeri yazmıştım akşam için okey misin diye. Az önce yazmış ne yapalım diye
Sakin bir yerde bir şeyler içebiliriz istersen dedim
Tamam ordan devamını hallet işte otele geçersin beğeniyorum falan filan inceden yürürsün
Bu aw gecenin üçünde yazarsa yine küfredebiliriö.
Tinder seks partneri için plan bir uygulama zaten.
Bana gelen rahibe terasa oluyor başıma genelde kral 😀
Bana de genelde öyle olur ama kız iki sonra yazıyor diyorsun. Çok takmıyor yani sende öyle ol dene şansını.
Whatsapp’tan yazdım mesaj iletilmedi bile. Engellememiş ama resmi durumu görünüyor anlamadım. Tinder’dan yazışıyoruz. Sözde bu akşam bir şeyler yapalım dedik. Kaldı öyle aw
Şansını zorla gittigi yere kadar. Bir şey kaybetmezsin.
Tinderdan motordan başka bişey bulamazsın
kardeşim vur geç ona
Emin misin
teşhirci bro yani
Yaşına başına bak kız napsın seni ihtiyar
27 yaşındayım
Ne alakası var la yasla konun? @ekssldododo