İki gün önce tinderdan eşleşme aldim. ertesi gün bulusma karari aldik starbucksta. yuzyuze tam 4 saat konustuk.
ilk baslarda havadan sudan konustuk ama sonradan konu cinsellige kaydi ve esasen ikimizinde fb iliski aradigini belirttik. kiz bana grup severmisin diye dahi sordu. bense yok falan dedim. konusmanin sonlarina dogru bize gecelim mi dedim reglim yaklasiyor bu hafta olmaz dedi. onumuzdeki hafta olabilecegini soyledi. neyse ben bunu evine kadar yuruyerek biraktim. birakirken opusmedik ama baya sıkı sarıldık eve vardiginda eve vardigini falan yazdi. bende yarin seni alayim bana gel yazdim isi oldugunu soyledi. sizce bu kiz benimle birlikte olmayi erteliyormu yoksa cidden regl olacagi icin mi cekiniyor bu konuyu anlamadim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cidden regl olacaksa tinder da neden eşleşmeye girdi 😂 bence sana kahve parasını ödetmeye gelmiş shdhsh
kendi ödedi cidden
Hadi yaa o zaman seni begenmemis bence
kahve parasından ne olcak hergün gelsinler ben öderim 😁 grup severmisin diye sorması garip , acaba tokmakçısı var 3 cü kişi mi arıyorlar ki
begenmese neden 4 saat otursun benimle ayrica ayrilirken neden sıkı sıkı sarılsın ve bu konuda umit versin anlamadim?
@Atlas_du bunun kiz arkadasi var bir tane bana konusurken senin gibi 190 boyunda bir arkadasin var mı dedi bende kuzenim var dedim olur diger bulusmaya 4 lu date yapariz dedi. neyse eve gectigimde bana su bahsettigin kizin fotosunu at kuzenime gosterecem dedim. atti, kuzenim begendi dedim. o da bakim kuzenine dedi bende attim. ilayda begenmez bunu dedi ve begenmedi. baska birini daha attim 190 cocuk onuda begenmedi bende hadi ordan et biz takiliriz birlikte o yeter dedim aynen gibisinden konustu gecistirdi wp tan konusurken
Sen zaten inanmak istedigine inanmışsın biz ne diyelim daha 😂
Kral takma kafaya biri gider bini gelir , gtlerini kaldırma istiyorsa o senden önce gelir , ben gecen hafta biriyle tanıştım 20 yaşında oturduk yemek yedik aynı 3-4 saat sohbet sonra direk eve , ben 38 kız 20 sen niye koşuyorsun peşinden , bırak onlar senin peşinden koşsun
senin gerceklerini dinleyelim o zaman beni neden begenmemis?
begenmediyse neden seks sozu versin anlat bakalim?
Bunun niyeti eş degiştirmeli sevişme, kuzeni degil kendi begenmemiş gösterdiklerini 😁 kendide yatcak ya onunla grupçu 😁
Reis ilk buluşmadan hiç bir kız kabul etmez. Sen sadece takıl sohbet muhabbeti ilerlet kendisi söz verdiği tarihte yazarsın baktın kem küm ediyor anında engeki bas hiçbirley demeden. Üsteleme hiçbirşeyi o da istşyorsa gekir zaten mal etme kendini
fazla ilgilimi olayim normal ilgilimi olayim sence hocam?
Şu an bilerek yazmiyorum aç kö pek gibi gorukmemek icin. taktik verebilirmisin?
Üstüne düşme seni görmüş olması iyi suanlık beğenmemiş olsa da yine de tek kalınca dönebilir. Bazen şey yapabilirsin ama kızı bi yere davet edebilirsin ev değil dışarda falan
suanlik begenmemis mi sence reis?
dun 4 saat konustuk cafede kendisiyle
Bnce beğenmiştir. Sen kızlarda nezaket gördün mü hiç? Beğenmese kalkar giderdi pat diye
Ama unutma ki o kız min 10 15 erkekle konusuyor sen onlardan birisin sadece.
zaten yanımdayken tinderdan bir sürü bildirim gelmeye devam ediyordu utanıp güldü biraz :D
bi kız arkadaşı varmış bunun bana yakın arkadaşlarını at dedi resmini attım beğenmediğini söyledi.
dün bana baya işinin olduğunuda söylemişti ayrıca. ama nedense bana sanki bahaneymiş gibi geliyor bilemiyorum. önümüzdeki hafta evimeme geleceğini söylemişti ama yüzyüze buluşmamızda
Bekle gör işte knk
Erteliyor ve haklı Bi tanıması lazım seni neye güvensin
eger regl olmayacak olsam simdi gelirim demisti ama bahanemi sizce?
Öyle geldi bana
Tinder da ödeme yapıyor musun ben göremiyorum eşleşmeleri
ücretsiz kullaniyorum yeni hesap acicinca profilin boostlaniyor ucretsiz olarak daha fazla eslesiyorsun