Tinder'dan tanisip bulustugum kiz baya ilgiliydi. 4 saat oturup konustuk eve biraktigimda baya sıkı sarıldı, vardiginda eve vardigini bile ilk kendisi yazdi. ne olduysa ertesi gun gunaydin mesajima cevap vermedi. ertesi gunde iyimisin yazdim onada cevap vermedi. sonra baktim instada bos bir film kesidini story olarak atmis bende bunu gorunce heryerden cikardim. neden boyle birsey yapmis olabilir sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belki nezaketen ilgili davrandı ama görüşmek istemiyor artık acikca sor
sen nezaketen birine 4 saat zaman ayirirmisin ayrica eve gectiginde eve vardim diye nezaketen yazarmisin?
ayrica se KS fantezilerini vs anlatirmisin nezaketen?
Tamam sjxjjdjdjfj o zaman işi vardir
işide yok instada story attigini gorur gormez heryerden cikardim ben. sence bunun amaci ne olabilir cok samimi soruyorum
Yani kıza sormadan keske böyle bsy yapmasaydin bence kız soğudu benim fikrim bu
bak sana olayi detayli anlatacam. ben bununla bulusana kadar asiri ilgiliydi benimle. ben buna basta 2 saat sonra cevap yazsam bu bir dk icinde yazardi. bulusmaya kendi niyetliydi ve bir starbucksta bulustuk. ben ondan once gittim starbucksa haliyle kahvemi icerken i sonradan geldi ve kendi kahvesini kendi odedi. 1 tane ictik ama 4 saat boyunca konustuk. ilk 2 saat havadan sudan konustuk sohbet sıkıcıydı ama son iki saati cinsellim uzerine konustuk ve eglenceli gecti. kendi se KS fantezilerini bahsetti yasadigi olaylari bahsetti. hayatini anlatti baya ilgiliydi yani. ben bu esnada gel bize gecelim mi dedim. regli baya yaklastigini onumuzdeki hafta olacagini soyledi israr etmedim. geceden sabaha kadar bende kalabilirmisin dedim ailem var olmaz dedi. oglen gelir alirsin gibisinden konustu. sonra kalktik ben bunu yuruyerek eve biraktim. birakirken baya sarıldık ama opusme vs olmadi. sonra bu eve varinca ben eve vardim yazdi wp'tan. bende birazdan varacagimi yazdim. eve gecince bende buna bana bahsettigi grup teklifine hayir demistim ama wp'tan olumlu oldugunu soyledim. kuzenimle arkadasimin fotosunu attim o da arkadasinin fotosunu atti lakin begenmedi bu ikisinin fotosunu. sonra biraz daha konustuk ve iyi geceler yazip kapattim. ertesi gun gunaydin yazdim cevap gelmedi. ertesi gunde iyimisin yazdim yine cevap gelmedi. onun ertesi gunude instada story attigini gorunce heryerden cikardim bende. bana bu anlattiklarima dayanarak yorum yapabilirmisin rica etsem?
Belki de daha cazip başka insanlar kafasında ve seni eledi evet güzel geçmiş vs ama sonra kafasında başka düşünmüş gibi geldi bilinçli cevap vermiyor ve hala ilgili olsa sen çıkarınca sana adım atar açıklamaya çalışırdı
özelden ikimizinde tipini atsam kiza fazlamiyim degilmiyim yorumlarmisin 😂
Allah seni kızı neden bu kadar takıntı yaptın 😂😂😂😂😂
elde edemedigim zaman boyle oluyorum 😂😂
Yani takıntı bu yapma bence öyle
Karnını doyurup gitmiş altında bişey arama kaç kişiye yapıyor bunu kim bilir ama inşallah bir gün ormanda bulmaz kendini 🤣
kendi parasini kendi odedi hocam
Senin sapık olduğunu anlamis
kendiside sapik ona kalirsa. o anlattiklari beni zarflamak icinmiydi sana kalirsa?
başkasını bulmuş
olabilir
Begenmemistir
begenmediyse neden 4 saat bulusuyor ve eve gecince ilk kendi mesaj atiyor o halde?
Vardır Birsey Kardesim Huyunu Begenmemistir Tiple Alakası Yoktur
tipini begenmeyecek olan kisi benim reis. benim boyum 190 omuzlarim genis tipimde gayet iyi kendisi hafif tombul kalin belli birseydi. ettigim iltifatlar bile amacina giden yolda edilen iltifatlardi. yanarim yanarim o bos ettigim iltifatlara yanarim
Geçmiş Olsun 😂😂
Bişiler oldu mu
ilk bulusmada eve davet ettim regl oldugunu soyledi. se KS fantezilerimiz hakkinda bile konustuk. regli gecince bulusabilecegimizi soyledi. sabaha kadar bende kalabilirmisin diye sordugumda ailesiyle yasadigindan olmayacagini falan soyledi. grup severmisin diye sordugunda yok demistim eve gectigimde severim diyerekten kuzenlerimin fotosunu falan attim onlari begenmedi. ben bu olaydan hicbirsey anlamadim reis