Beraber oldunuz ve onunla ciddi düşünür müsünüz? Erkekler ciddi düşünür mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum, hiç kullanmadım da görmedim de inan. Ama yorumları okuyunca pek iyi bir yere benzemiyor sanırım. Görmediğim bilmediğim bir şey için de yorum yapmak çok zor şu an ahaha ön yargılı olmak istemem. Bir şey diyemiyorum o yüzden 😬
41 Yorumla
Soran+1 yılHahaha çok teşekkür ederim ilginiz için
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi şöyle bişey var geçenlerde tinder dan tanışan bir çiftin evlendiğini duydum olmaz değil tabi olur ama o uygulamadaki çoğu kişi abazalık işte takılıyım ediyim onu düşüriyim bununla görüşeyim falan filan derdinde bu uygulamada tanıstıgın birine güvenmek çok çok zor aslında çünkü sana like attığı gibi kaç kişiye like attı mesaj attı kaç kisiyle görüstü senle evlilik isteyen daha önceki kisilerde de şansını denemiştir bence ben önyargılı davranırdım güvensiz olurdum bence tinder dan ordan burdan evlilik olmaz hadi instagram bi derece de tinder ın amacı belli
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazdınız yüreğinize sağlık harika olmuş umarım bir çok kişiye ulaşır mesajınız bazı kadınlarmız maalesef ki inanabiliyor
- +1 yıl
Umarım :(
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Evet düşünür..
Ama kadının karakterli olması lazım..
O erkeğe tavrını koymalı hafif ve basit gösterecek haraketlerden sakınması lazım..
Hemen muhabbet cinselliğe kayarsa kadın erkeğin her isteğine evet derse erkek ister istemez bu kadın her erkeğe karşı böyledir düşüncesi yerleşir kafasına...
Kadın sanaldan açık saçık fotoğraf atar bir oynaşma içine girerse erkek o kadına iyi gözle bakmaz..
Kadın hayır derse ya erkek devam eder ya da etmez böylelikle kadında erkeğin asıl niyetini anlamış olur.. o erkekle zaman kaybetmez11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazdınız belki bir çok insan okuyup ders çıkaracak
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler Tinder'ı kerhane olarak görüyor.
24 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzına sağlık dkdkd
- +1 yıl
Tinder'da atılan bir mesajı "cinsel içerikli/taciz/kaba" vb. şekilde şikayet edebiliyorsun ancak bunlara sorsak herkes orada karı düşürüp direkt seks yapmak için var.
Soran+1 yılGüzel yazdınız umarım herkes okur ve gençler böyle şeylere düşmez
- +1 yıl
Tüm erkeklerin adam olması için 5G ile frekanslarıyla tümden oynamak gerekiyor. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
112Cevap
+1 yılInsanlarda şöyle bir algı var internette gezinen kişiler ciddi kişiler değildir Hayır öyle bir şey yok tabi Ciddi olan Var Olmayan var Yani bu kişisine göre değişir Onun için kişi tane de buna karar vermek lazım şimdi ben ciddi düşündüm ya da düşünemem diye bir şey diyemem o kişiyi çok iyi Tanımam lazım ki bir karar vereyim
20 Yorumla
+1 yılTinder kullanmıyorum açıkcası tinder kullanan bir kadınla da bir ilişki düşünmem çünkü kullanan arkadaşlarım var ve orada ki muhabbet biraz fakbuddy hesabı. Orada tamam belki sevgili bulmak için katılanlar olsa da kulağımıza gelenlerden ötürü aşırı ön yargılıyım çünkü hemen hemen herkesin ağzın da bu muhabbet var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tinder normalde Dünya çapında bir arkadaşlık uygulaması. Onu f*ckbuddy uygulaması olarak kabul edip o düşünce ile kullanan sadece Türkler. Bir Alman aynı düşüncede değil. O yüzden ben düşünürdüm. orada olan illaki f*ckbuddy arıyor diye bir şart yok.. ciddi tanışmak isteyen insanlar da var. Tanıdıktan sonra neden olmasın?
24 Yorumla- +1 yıl
Helal abe dorulari dedin
Soran+1 yılEvet ama Türkler sağ olsun ne amaç iÇin kullandıkları belli
+1 yıltinder sanırım kötü bir şey yorumlara baktımda açık konuşmak gerekirse merak ettim ama asla indirip üye olmam baksana millet basite almış f*ck vs diyen var Allah korusun ne işin olur ki öyle yerlerde sil bence sende Real hayatta bul aşkı tinderde değil
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın çok teşekkür ederim 🙏🏼🥰
- +1 yıl
rica ederim site bile tinderden iyi burdan bul inistegramdan bul ne bilim tinder değil uzak dur
+1 yılÖyle uygulamalarda takılan biriyle kimse ciddi düşünmez kimseyi kandırmaya gerek yok bence hiçbir erkekle öyle yerlerde takılan biriyle ciddi ilişki düşünmez erkekle de düşünmez bence ayrım yapmıyım erkekte kadında olsa o uygulamada takılıyosa benim gözümde kimse kusura bakmasında ne olarak göründüğü belli ciddi ilişkiyi geçtim konuşulmaz bile öyle biriyle bence
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın çok teşekkür ederim güzel yorum iÇin 🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTınder kullanmadım bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla söyleyeyim neden siz ordaki erkekleri ciddiye alıyorsunuzda onlar almıyor niye boyle saçma bir şeyi kendinize yapiyorsunuz ciddi düşunulecek bir erkeğin orada işi ne
22 Yorumla
Soran+1 yılAma çok gerçekçiler hayaller kurduruyorlar
- +1 yıl
Bilmiyorum ben olsam inanmam
+1 yılBen düşünürüm erkekleri bilmem de. Tinder instagram ya da herhangi bi uygulamada tanışmış olabilirim önemli olan karşı tarafın nasıl biri olduğu. Sonuçta senin benim gibi yalnız insanlar kullanıyor bu uygulamalari
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun ztn kadınların düşünmesi ve erkeklerinde bunları bilip duygularıyla oynaması
- +1 yıl
Sorsan biz onların duygularıyla oynuyoruz :)
Tinder veya internetteki herhangi bir platform olsun, birde dışarıda tanıştığım birisi olsun. İkisi içinde hemen ciddi düşünmezsin. Biraz zaman geçer, gerçekten o kişinin senin eksiklerini tamamladığını görürsün, hah o zaman ciddi düşünürsün. ( Şu internette arkadaş ortamlarını gecelik düşünmeyin yahu )
10 Yorumla
+1 yılvalla tinder gibi platformların ucu bucağı yok ben ciddi düşünsem o düşünmez ben 180'im gider 190 bulur, 190'dan sıkılır gider 195 bulur, sınırı yok istek ve arzuların. sarışın mavi gözlüyü bulur sıkılır yeşil gözlüye geçer...
13 Yorumla- +1 yıl
😂 yuh artık
Soran+1 yılHahaha dimi
- +1 yıl
Yani açık büfe gibi düşün her gün aynı yemeği alır mısın oradan? O yüzden açık büfe mantığı ilişkilerde yürümez, evde pişirip yiyeceksin :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Düşünürüm neden düşünmeyeyim. Tinder kullananlar da senin benim gibi etten kemikten, duyguları olan, bana yakın bir kültürde büyümüş bir insan : ) Kişi kendinden bilir işi sözünden yola çıkarak algıladığı için insanlar Tinder'ı bunu garip karşılıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılsorunun reklamı iyimiş, sanaldan herhangi biriyle kolay kolay beraber olmam ya aids enfekte midir nedir bilinmez..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bencede çok iğrenç
+1 yılTinder daki erkekke ciddi düşünen kadın var mı cidden.
15 Yorumla
Soran+1 yılKadın var şahit oldum ama erkekler düşünmez
Soran+1 yılSanırım
- +1 yıl
Kadın yoklukta galiba ben şahsen üyede olmam orada takılanla da flört dahi etmem
Soran+1 yılHahaha evet yoklukta ve bunu bilen erkek onu kullanıyor kıza K… hpe dediği halde hala peşinde bu nasıl bir şey sence?
- +1 yıl
Arkadaşını bir sars tokatla kendine gelsin
+1 yılArkadaşlar interneti yeni keşfetmiş gibi sorular sormayın sosyal hayatın internete taşındığı bir dönemdesiniz tanıştığınız insanların %65 ini burdan tanıyorsunuz ya da ilişkinizi buradan geliştiriyorsunuz 2010 da kalmış kafanız
13 Yorumla- +1 yıl
Tabi senin için eski 2010 oluyor 🤣🤣 Benim için 2008 mesela lise zamanlarım...
- +1 yıl
2005 yazacaktım 🙄
- +1 yıl
Ne boş yaptın ya en eski sosyal mecra 2006 da kuruldu zaten tamam abla en yaşlı sensin
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ama orası ciddi düşünme yeri mi ki🙄😬 fiziksel beğenşye dayalı değil mi
12 Yorumla
Soran+1 yılSoru işte😃
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTanımaya bağlı sadece tanımak yetmeyebiliyor tabi onunda benimle ilgilenmesine bağlı
Ama ilk başta amacım yatmak olur yani sonradan değişebilir hayat bu10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yıleğer kadın bunu daha önce birkaç kişiyle yapmamış ise neden olmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılBuna ne kadar inanırsınn kullanmıyorum sadece açtım öyle duruyor dese vs inanır mısın
- +1 yıl
inanma ihtimalim var çünkü bende de var o uygulama ama kullanmıyorum :D
Bundan 4 yıl önce bütün masumiyetimle indirdiğim bir uygulamaydı hayatımın aşkını bulacağıma gercekten inanmıştım sonu tabi ki de hüsran oldu siz siz olun somutluktan ve mantıktan yana olun 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden hüsran oldu dediniz özel değilse
- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılUzun bir yanlizlikdan cikip tamam her aradigim bu kadinda var diyorsam tabikii bu arada ilk eşimle bende badoo da tanisip evlendik
10 Yorumla
+1 yılTinderdın cümle içinde geçtiği bir şeyde ya da yerde ciddiyet kavramının olması ihtimalinin olduğunu dahi düşünmüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Daha ilk leveli atlayayımda ondan sonra cvb verebilirim. Çünkü kadınlar sağ sola kaydırmakla uğraşmıyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bildiğim bir platform değil ama duyum olarak çok da iyi bir yer olmadığı söyleniyor burada yorumlarda çoğu zaman... Niyete bağlı her şey...
10 Yorumla Çok iyi cinsel uyumumuz varsa, dış görünüş olarak beğeniyorsam ve huyları vs. gibi konularda da uyum varsa kesinlikle düşünürüm
10 YorumlaArkadaşlık uygulamasında tanışıp evlenen arkadaşım var olabilecek bir şey kısmet bu işler
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruya yeterli bir cevap vermiştim bence fazla uzatmanın anlamı yok.
10 Yorumla Asla tinder direk ilişki bazlı ben olmasam başkasını bulup s...
10 Yorumla
+1 yılTinderdan tanıştığı kadınla evlenen ahbabım var 3 ay sonra çocukları olacak.
10 Yorumlabaşta bir önyargı olabilir ama tanışıp konuştuktan sonra az cok anlarsın nasıl biri olduğunu. okcupidden tanışıp evlilik kararı alan arkadasım var. o yüzden imkansız degil :)
10 Yorumla
+1 yılTinder kullanmıyorum, kullanmam. Kullandığımı farz edelim ciddi düşünmem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen kimseyle eslesemedigim icin sildim sonra bu tipe bakar dedim hak verdim kadinlara 😅😅😅😂
10 Yorumla
+1 yılAsla sosyal medya kadar abuk subuk bir şey yok kimin ne olduğu belli değil.
10 Yorumlaberaberlık olduktan sonra cıdıdyet kalmaz kullan atlık olur
10 Yorumla
+1 yılBen genelde ciddi düşünmüyorum orada tanıştığım biriyle ancak f*ck body olabilirim sanırım.
10 Yorumla
+1 yılTinder uygulaması kullanan kimseyle ciddi düşünemem
10 YorumlaTinderle işim olmaz.. vede bir insanı tanımak o kadar kolay değil hele sanalda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zamana bağlı. Dışarısı ne kadar güvenilirse sosyal alemde o kadar güvenilir..
10 Yorumla
+1 yılHayır erkek pazarı ve kaşar pazarı şeklinde konsept uygulamayı ciddiye almam
10 Yorumla
+1 yılTanışmam
Öyle bir olay olursa da en baştan söylerim
Ciddi olmam diye10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Belki , karar veremem de bu kişisine bağlı birazda :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani karşılıklı kafa uyumu varsa seksten sonra ciddiye gidilebilir neden olmasin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tanistim ciddi düşünürüm ama benle beraber olmaydiysa
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi bir seks arkadaşım olur öncesinde tutkular ve ten uyumu varsa tabiki ciddi düşünürüm. Zaten olması gereken bu
10 Yorumla
+1 yılTinder kullanmam ki ben başıma böyle bir şey gelmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye nasıl bir yer sence
+1 yılBen kendi erkek kankalarımdan biliyorum ya yokluktan ya da tek gecelik ilişki için düşünuyolar kısacası kafa dağıtma çabaları
00 Yorumla
+1 yılHiç tanımadım çoğu hesap zaten fenomenlere ait ve sadece takipçi kazanmak amaçlı açılan hesaplar mevcut
00 Yorumla
+1 yıltinder ın amacı seks arkadaşı bulmak genelde erkekler için..
10 Yorumla
+1 yılAsla ciddi düşünmem
Düşünen erkek evlense de tindere devam eder ya açıkça ya gizlice20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılgel bi deneyimleyelim , analiz edelim beraber olduktan sonra , ona göre rota yapılandırması yaparsın cici kız.
:)00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Amaç başka düşünmezler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılberaberken çok mutlu olup elektrik aldıysam ciddi düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılNeden düşünülmesinki. nete giren her kadın motor her erkekte playboy değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Aşık olur seversem ve de sevilirsem ciddi düşünürüm
10 YorumlaBence olabilir ama eslesemiyorum ki kimseyle 🤣
Bende buraya geldim belki yorum yapip biriyle tanisirim diye 😉15 Yorumla- +1 yıl
42 yaşında ne dövmesi ne güzeli dayı
- +1 yıl
@sericevappls sen fakemisin bi kadının böyle söylemesi normal değil. ben 42 hatta 45 yaşımdayken 20 li yaş kızlardan bile çok ilgi gördüm. karşılık vermediğim için tavır yapanlar ağlayanlar oldu
Ben Berlindeyim burada 40 yaş üstü bayanlar çok var tinderda tek gecelik oluyor ilişkilerim geneli tinderdakilerin evli zaten kanka 😉 benim durum bu
12 Yorumlaİnsan ırkından gelen hiçbir canlı ile ciddi düşünmüyorum. 🍂
10 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum yüz yüze tanışmak gibisi olamaz bence..
10 Yorumla
+1 yılBen anlaşmama sevgisine ilgisine merhametine bskatim..
O yüzden olabilir10 Yorumla
+1 yıloradaki erkek hiç ciddiye alınmaz zaten
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNetflix de Tinder izledigim den beri
Ne kadar canım erkekler varmis diye hep düsündüm kadinlarda öyledir10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. kadinla ciddi düsünmemenin platformu mu var?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. tinder ne yaa, hiç kullanmadım
20 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt