Erkek arkadaşım var bambaşka insanlarız ve ondan hoşlanıyorum o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum ama hoşlansada farketmez asla beraber olamayız, kendisini her gün görüyorum her gün devam eden bir sohbetimiz samimiyetimiz var ve ben kendisiyle irtibatı kesmek istiyorum sebep olarak ne demeliyim? (hoşlandığımı söyleyemem)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mesafe koyun. Çok uzun dinlemeyin, kısa cevap verin. Olması gereken de budur. Duygularınızı yönetmeyi bilin.
Mesajlakşsak bu dediğinizi yapabilirim ama yüzyüze üstelik his beslediğiniz birine karşı bu dediğinizi yapmak çok zor denedim
Peki neden asla beraber olamayacağınızı düşünüyorsunuz?
Yaşam stilimiz farklı o daha rahat flörtöz ben daha muhafazakar ve sadığım
Karşı cins arkadaşlığına sıcak bakan biri değilim. Is arkadsligi belirli sınırlarda ve kısıtlı. Aksi durumda böyle hadiseler kaçınılmazdır.
Bende böyle düşünüyordum yanlışlıkla samimi olduk o güne kadar hep itinayla uzak durdum erkeklerden zaten şu an hayatımda başka erkek yok onun dışjdna
Bahane arama, gerçek neyse onu söyle. Artık görüşmek istemediğini söyle olsun bitsin.
Neden diye sorarsa ne diycem
Bambaşka insanlarız onunla demişsin ya soruda, bunu anlat işte. Neden başka olduğunuzu anlar.
İyi de arkadaşız sevgili dğeil ki durduk yere anlaştığımız halde biz bambaşka insanlarız konuşmayalım mı diyeyim arkadşa olarak anlaşıyoruz bu arada
Tamam da arkadaşlıkta bi ilişkidir. Ve belli ki rahat hissetmediğin şeyler var. Bunları anlat, neden rahat hissetmediğini ve bu yüzden arkadaşlığı bitirmek istediğini söyle.
Bi anlatırsam ondan hoşlandığımı net anlar
Hoşlandığını anlatırsan ve soruda dediğin gibi o da boş değilse gitmek isterken bir anda ilişkinin içinde bulma sonra kendini 😂
İmkansız hoşlanması çünkü kendisi ilişki istemiyor yani velev ki hoşlansa bile söylemez ben evlilik düşünüyorum o daha ilişki biel istemiyor bırak evliliği
O zaman ilk söylediğime dönüyoruz. Açıkça konuş, bahane bulma, doğru neyse onu söyle. Kendini de onu da yorma 😉
Ne diyim sen beni arkadşa olarak gördün ama ben sana yan gözle baktım vuruldum ama olamayacağımızı bildiğim için sohbeti kesiyorjm mu?
Evet aynen böyle de, bi harf dahi değiştirme. Çünkü doğru bu 😊
Bazen doğruları söylememek gerekir beraber olamayacağız bunu bilmesine ne gerek var?
Yalan söylemeye ne gerek var peki? 🤔
Yalan söylemeyeceğim sadece gerçeği söylemeyeceğim
Yani yalan söylicen işte reis 😂😂
Gerçeği saklamak yalan olmuyor kral 😂
Kandırmak oluyo bu reis, kandırmakta yalan söylemektir 😉
Aynı iş yerindeyiz bu da söyleme ihtimalimi sıfıra indiriyor
İyi de sen konuşmayı bitirince düşman olmayacaksınız ya.
Köşe kapmaca oynayacağız ya da onun egosu tavan yapacak zaten çok flörtöz biri beni takmayacağı gibi başkarıyla da münasebeti arttırır kesin gözümün önünde
Bunu yaparsa işine gelir. Onu öyle görünce ona karşı olan hislerin söner. Ayrıca köşe kapmaca oynamaya da gerek yok. Sevgili değiliz dedin ya. Şu konuya biraz basit bak lütfen 😉
Platonik olmak sevgili olmaktan daha kötü Hüseyin
Onun başkalarıyla flört ettiğini görünce insan da duygu mu kalır 😂
Etmezse?
Yukarıda yapar dedin. Ki siz arkadaşmışsınız henüz. Muhtelemen bi kaç kişi daha vardır konuştuğu zaten. Senin için zorlayıcı bi süreç olmaz gibi geliyor bana.
Şu cümleni okurken bile kalbim kırıldı
Özür dilerim, niyetim kırmak değildi asla. Ama senin onun dışında erkek bi arkadaşın yok mu? Bir tek o mu? Böyle bak söylediğim şeye. Sevgili olsanız tabiki samimi ve seninde bildiğin dostları hariç yanlış olurdu başka konuştukları olması. Ama sevgili değilsiniz. Böyle bak.
Yok kolay atlatırsın dedin ya bu ihtimal bile brni üzüyor nasıl kolay atlatayım manasında dedim onu, hayır başka erkek arkadşaım istisnaydı bu erkek arkadaş almıyorum hayatıma normal şartlarda
Başka erkek arkadşaım yok yazacaktım eksik yazmışım
Kolay atlatırsın dememden kasıt aranızda sevgililikte olduğu gibi güçlü bi bağın olmaması. Küçük gördüğüm ya da hafife aldığımdan demedim onu.
Yaşanılmayan her eşy yaşanılan şeylerden daha zor atlatılır çünkü yarım kalır
Bunu kim demiş acabası? 🤔
Ben diyorum ayrıca bilimde de yeri var ziegarnik etki araştırmanı öneririm
İyi de yaşamadığın şey ne onla? Sadece hoşlantın varmış, öyle dedin. Dün de söyledim. Aranızda güçlü bi bağ yok. Senin için en güzel tarafı da bu.
Sonuçta tek taraflı olmakla çift taraflı olmak farklı tek taraflı his beslediğin biriyle duygusal bir şeyler yaşayabilir misin? Yaşayamayacağımız şey bu
Bende bunu diyorum işte. Tek taraflı olduğu için güçlü bi bağınız yok. O yüzden çok zor olmayacak senin için o hislerden kurtulmak.
Tamam 2 şekilde düşünülebilir haklısın bende haksız değilim olaya farklı açılardan bakıyoruz tamam ama senden hoşlanıyorum diyemem bunda bi hemfikir olalım
Diyeceğim şey şu artık bir araya çok gelmeyelim neden derse de öyle gerekiyor diycem
Akşam da hoşlanma kısmını katma demiştim aslında. Onu öğrenirse daha çok uğraşır seninle ve daha da rahat yapar bunu. Yani eline koz vermiş olursun. Yanlış anlama ilişki düşünmediğin biri olduğu için koz dedim. Kullanır bunu çünkü. Onu katmadan. Orayı karıştırmadan dediğin gibi sadece arkadaş olmak istemediğini, iş dışında muhabbet olmasını istemediğini söyleyebilirsin.
Bende ısrarla hoşlandığımı söylemem gerektiğini söylediğini düşündüm umarım ısrar etmez mesajdan söyliycem bunu yüzyüze sorarsa neden diye bocalarım yüzyüze gelmemem lazım
Kuzum sen hoşlandığın için görüşmeyi kesmiyosun ki. Niye söyleyesin bunu ona? Ama neden diye sorsa da bi sebep vermek zorunda değilsin. Sadece istemiyorum demen yeterli.
Hoşlandığım için ve daha da bağlanmamak için görüşmeyi kesiyorum
Hoşlandığın için değil. Onunla bişeler olmayacağının farkında olduğun için uzaklaşıyosun. Sorun hoşlanman değil yani 😉
😔Doğru
Asma yüzünü kuzu. Aksine bunu şimdiden anladığın için mutlu olman ve kendinle gurur duyman lazım 🫂
Duymam lazım evet ama mantıklı düşünemiyorum çünkü çok iyi anlaşıyoruz beraber çok eğleniyoruz yanında mutluyum ve yanında olmak için can attığım biri
Aksine çok mantıklı düşünüyosun. Duygusal düşünsen bu kararı veremezdin 😊
Kararı vermek mi mesele yoksa uygulamak mı
Bu arada bu hafta annesiyle tnaışcam yani işe gelecek o konuda da paniğim biraz önemsiyorum yani annesinin hakkımda iyi bi şey demesini ki erkekler böyle şeyleri önemser bence
İlişki yaşamayı düşünseydin önemsemen doğruydu. şu an sadece iş arkadaşımın annesi olarak görmen lazım.
Ve kararı vermek esas mesele..
Laf olsun diye erkek arkadaş yapmışsın ve vicdan muhakemen sıfır
Laf olsun diye nasıl oluyor? Ondan başka erkek arkadaşım yok karşı cins arkadaşlığını doğru bulmuyorum
Vicdanla ne ilgisi var söyler misin
Ben baştan benle olmaz diyorum, beni ne yapacak diyorum kafada bitiyor
Tersi gibi davranırsa kafan karışmıyor mu yani
Ya en son bir kız vardı konuştuk hasbelkader kız samimi davranıyor falan normalde dediğim gibi baştan keser atarım ama bu sefer unuttum herhalde biri beni de sevecek dedim. Ben kıza açılınca kız beni umursamadı bile
Yani ben artık hiç mi hiç düşünmüyorum ilişkileri beni beğenmiyorlar sanırım
😭😭😭😭😭Üzdün beni
Niye üzüldün ki
Kızın öyle davranıp sonra öyle davranmamış gibi yapmasına bi de beni beğenmiyorlar sanırım demene
boş ver ben alıştım zaten :) belki ben kızı yanlış anlamışımdir heveslenince
Bende aynı durumdayım az bi sıcaklığı aşk sanıyoruz galiba
Düşünme yoksay başka türlü olmuyor. Ben mesela işten geliyorum yemek falan yiyip yorgunluktan uyuyorum. Gün içerisinde de yoğun olduğum için düşünmüyorum en azından biraz unutuyorum
Aynı iş yerinde çalışıyoruz..
:) işine bak sen bizde aynı bankanın farklı şubelerindeydik
Farklı şubede olmak farklı aynı şubede olmak farklı ama 😂aynı çatı altındayız bi de yasak elma etkisi var konuşmamaya görmemeye çalıştıkça daha çok maruz kalıyor insan
Zaman lazım
Arkadaşınız size zarar vermiyorsa onu bırakmayın. Farklılığın iyi bir şey olduğunu düşünüyorum
Daha çok alışıyorum alıştıkça daha çok bağ kuruyorum bu kötü bir şey bi gün açılsam bile ne kadar mükemmel olursa olayım beni istemeyeceğini biliyorum