1 hafta 10 gün konuştugum biri vardı. Sıcak iyi gibi duruyodum.. bir anda dün çok az mesaj attı. Bugün de yazmadı hiç neden acaba.
En son konuşmamız da telefonu kapatırken hadi öpüyorum görüşürüz dedi. Ben görüşürüz dedim. acaba ondan mı anlaymadım ki.
Ne olmuş olabilir?
Günaydın yazdım sabah günaydın yazdı bir iki saat sonra. Konuşmadık
Wpta aktif değil telegramda değil napıyor anlamadım
En son konuşmamız da telefonu kapatırken hadi öpüyorum görüşürüz dedi. Ben görüşürüz dedim. acaba ondan mı anlaymadım ki.
Ne olmuş olabilir?
Günaydın yazdım sabah günaydın yazdı bir iki saat sonra. Konuşmadık
Wpta aktif değil telegramda değil napıyor anlamadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen yazmayi dene bir hafta baktin gordun hala ayni bay bay de:)
Sabah yazdım günaydın diye. Geç uyandı muhtemelen günaydın dedi bikaç saat sonra. Daha yazmadım. Yani böyle değildi
İki uc gun devam ederse boyle sende oyle davran ilgilenmek isteyen ilgilenir
Aynen öylee. Daha yazmam ya napayım istemiyosa peşine düşüp uğraşacak değilim
Uzun zamandır kimseden hoşlanmadım. Kolay kolay da bi etkilenme yaşamam hani olabilir diye hissetmiştim ama kendi bilir
İste biz boyle oldugumuz icin belki de sevgilimiz olmuyor😅olduramiyoruz neyse zaten nasipse severse oluyor
Böyleyiz derken nasılız yani😀
Uzerine gtmiyor cabalamiyoruz sahsen yani
Ama şimdi belki konuşmak istemiyo başkasıyla konuşuyo bilemem ki. Sabah yazdm mesaj konuşmaya çalışmıyor. Bilemedim ki napmam lazım
seni beğenmedi, ya da başkasını buldu başındsn etmek istiyor olabilir
nereden buldun çocuğu
Daha buluşmadık ki olsa zaten begenmedi derim..
Ya başkalarıyla konuşuyo ya da bununla birliktelik yaşayamam dedi
olabilir yenisini bul
30 lu yaşlardamisin cidden? : d
Evet o da 3 4 yaş büyüktü
he büyük gelmeseydin bana keşke 😅😄
İlgisizlikten uzaklaşırım, ne konuştuğunu bilmiyorsa da uzaklaşırım
kafa dınlıyor sakın ol :D
Ne kafa dinlemesi..
Belki birileriyle takılıyodur
negatıf olma hemen her erkek öyle degıldr öyleyse zaten ksıılıgını ögrenırsın ve bıtırırsın kazanan sen olursun sorun yapma takma okadar
İnsan merak ediyor. Birden uzaklaşınca garip oluyor
sende baska seylere odaklanmaya calıs:)
Zaten bir sürü işim var. Ama yine de aklıma geldi merak ettim
işlerıne oncelık ver ozaman hıc degılse ne ıs yapıyorsan onda basarılı olursun takma bu kadar sonucta dısarısı erkek ve kadın dolu :D o gıder baskası gelır
Ya ben bikaç yılda bir birinden hoşlanıyorum. Yıllardır yalnızım. Bi ihtimal olabilir hissettim...
Ayrıca işim gücüm var çalışıyorum. 2. ünidr okuyorum. Zaten 30 yaşına gelmişim.
Çözemedim ondan soru sordum
sorabılırsın ınsanlar bırbırlerıyle bılgılerı paylasmalı ısıne odaklan cok takma sonucta herkes erken bır hayat arkadası bulamıyor
yanlız olmakmı ıstemıyorsun ya da o kısıyı mı beklıyorsun 2 arasında cok fark var
Yalnız olmamak için biriyle birlikte olmam. Öyle olsa yıllardır tek olmazdım.. onla olabilir demiştim. Yani ortada bi şey yok zaten
guclu bır kadınsın anlattıklarına göre belkıde kendıne guvenemıyordur cekınıyor olabılır senden
Neyden çekinecek ki? Sıkıcı gelmişimdir belki ama tatlısın sohbetin gğzel keyif alıyorum diyordu
yası kac?
34 35 falan
belkıde senı etkıleyeme calısıyordur cool gözukerek belkıde ozguven problemı vardır cunku yası var bıraz cocuk degıl tecrubelı olmalı bu ask konularında 2 senecek var anlıyacagın
Özgüven sorunu oldugunu sanmıyorum..
Etkileme dersen böyle etkileme olur mu
olabılır nabza göre serbet dıye bır olay var senın davranısların onu bu duruma ıtmıs olabılır farkında olmadan
Ben ne yaptım ki. Hayır çevrim içi de olmuyo hiç çok ilginç
belkıde musaıt degıldır ortam olarak baska bırseyle ılgılenıyordur
Hiç anlamadım. Geç yattı o gün dengesi bozulmuştu da. Hiç mi bi saniyen yok. Ya da başkasıyla konuş. İnstadan mı konuşuyo bilemedm saçm a geldi ne işi olcak
bulustugunuzda neler konuysuyorsunuz mesela ona hayllerınden bahsettın mı?
Ya daha yeni tanılştık 10 gün oldu
bazen hayelelrını anlattıgın zaman ona uymaya bılır sonucta herkesın bır hayalı var senı uzmemek ıcın yapıyordur ya da sen cok ıyı bırı olabılırsın ve kendını sana lyık görmuyordur ama dedıklerıne göre senden hoslanmıyor !
Yoo öyle şeyler sanmam hiç
bılmıyorum neyse benden bu kadar :) ıyı askamlar baska ıslerım var
Baktı cinsellik olmayacak uzaklaşmış olabilir mi
Bilemiyorum ki belki de. Ama daha ilk haftadan o konuları konuşacak değildim. Çözemedim
Niyeti ne anlarız kolay ki ya
Ya işte anlattıgım gibi. Kendi rahat biriydi öyle beklemiş olabilir beni ama. Daha adam gibi tanımıyoz birbirimizi
Bi konuşalm senle ya sana instaa mi versem yazar mısın bana bi sen
Neden Instagram
Cikacam şimdi buradan ondan dedim sen bilirsin