AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Sigara:
Dudağına öptüğün şeyin sonunda yere atıp üstüne basarsın...
Ec*tasy:
Tanıştığında her şey çok güzeldir sevgili olursun her şey tam zirvedeyken bı anda gelir ayrılık.
Düşüşünü yaşadığında anlarsın işte neye benzediğini...
Şeftali olabilir.
Başta güzel gelir ama sonradan ağızda kötü bir tat bırakır.
Aşka inanan var mı ki birseye benzetebileyim
Hastalık bence bağımlılık yapıyor onsuz da olmuyor yeri geliyor onlada
Balon gibi ilk başta dolu gözükür sonra bir anda patlayıp söner
Ateşten denizi mumdan kayıkla geçmektir aşk
Demekki böyle bir profil resmi olunca KS de toplam 100 üye var 98 i cevap yazıyor
Öyle bişi olduğuna inanmıyorum
Anlatılmaz yaşanmalı😂
Sana @S1F1R-B1R ❤️
Ben ise direk sana benzetir benzetmekle de kalmaz tanımını direk seni göstererek yaparım ❤️❤️❤️
İnternet gibi bağımlılık yapıyor
menemen karisik bisey
Antep biberi gibi acı.
Aşk sıcak bir çikolata şelalesine düşmek gibidir
Hıyara benzer.
Ya iyidir veyâ hiç bir cacık olmaz.
Karşılıklı olana güzel bir şey karşılıksız olana duygusuzluğa davet açmak.
@eylem45 soruyla bağdaştıramadım
Sonu duygusuzluk olan bir hastalık diyelim o zaman
Şimdi oldu 😊👍
Aşık olduğun kişiye
Aşk gerçekten mevsimlere benziyor..
Aşk peynire benzer
Peçete gibi bence, kimin kimi kullandığı belli olmayan ve sadık olan da az var peçeteye
Bence çaresizlik tamamen
Hiçbir şeye benzetemiyorum
Bizim milletin gereksiz takıntısı
Olsada olur olmasada olur bir şey işte
aşk haram bakışın cezasıdır
Ben emojiyle anlatayım 💃👻😎🚫
Tum nesne ask ùstùne kuruludur
karanlıktan aydınlığa veya duruma göre aydınlıktan karanlığa giden yol
aşk bence uzaklari yakin etmek varken yasaya bilmek yok iken var ede bilmektir guzel gunler...
Ask zehirli baldir eger sadece gorsellik olarak birliktelik varsa
Aşk karşılıklıysa bişeye benzetilmez başlı başına güzelliktir
Aşk benzetilmez yaşanılcaksa hissedilerek yaşanılır
Aşka inanmıyorum o duyguyu bilmiyorum
Aşk ve ihanet yaşaman gerek aşkı önemli olan doğru insanı ve sadık erkeği bulman belki nirvan hanım
@İsyankarkader aşkı bilmiyorum evet ama ihanetti çok gördüm eşim öğreti bana
Evet çok üzgünüm bende çok kıziyorum erkeklerin geninde var her erkek ayı deyil kim aldatıyorsan şeyini kesecen bence senin artık erkeklere güvenin bitmiştir ihaneti gören erkeklere inancı kalmaz
Geninde var nedemek ya kimsenin geninde filan yok ayrılıyorum diyip anlaşmk bukadar mı zor sevmiyorsan söylicen aga yani
Erkekler aç gözlü madem yoksa neden erkekler aldatıyor o zaman erkek nefsini koruyacak kadın bakarsa Üstünemi atlaması gerek herkes birbirine aşık deyil
@İsyankarkader aynen öyle
Bu ülkede erkek inet eder aldatır utanmadan anlatır kadın yaparsa çinayet çıkar erkekler şeyinize sahip çıkın
@İsyankarkader çok haklısın kadın yaparsa sonu ölüm
Birdaha söylüyom erkeğin geninde var ihanet arkadaşım var üç çocuğu var gül gibi karısı var ününe gelen herkesle aldatıyor birde marifetmiş gibi anlatıyor aldattığı kadınlar çok çirkin resimlerini gösterdi çok çirkinler eşi daha güzel adam diyor nefes alsın diyor yeter yani erkek mileti uçkuruna düşkün niye aldatıyorsun diyorum erkek adam yaparmış saçma bir anlayış
@İsyankarkader eşim de öyle benim de 3 çocuğum var ve yanı adama benzese bişey demicem ama adam da değil bilmiyorum nereye kadar sürecek
Çok zor durum türkiye kadın olmak çok zor birde kocalar üküz gibiyse hayat çekilmiyor sana dıyecem aldırma ama ihanet dehşet bir şey asla afetme yanına yaklaştırma onu cezalandır konuşma fazla mehtap olma senin kıymetini bilsin kendini ezdirme kadınlar peygamber efendimizin emanetidir kadın erkek eşittir salma kendini sana boşan diyecen yuva yıkan olmak istemem gittiği kadar inceldiği yerde kopsun
@İsyankarkader keşke o da senin gibi düşünse teşekkür ederim
Kadının kıymetini bilmeyen kaybeder sabırlı ol çocuların var onlar için yaşa güçlü ol yılma ezilme o kacaysa sende evinin kadınısın kocan yakaladınmı aldatıyormu insan rezil olur kocan rezil bir insan
@İsyankarkader evet aldatıyor ben onu çıkaracam hayatımdan ve çocuklarımla bir gelecek yapicam sadece biraz zamana ihtiyaç var
Tamam seni haketmiyor işin ve mesleğin varsa hiç durma tabiki uygun zamanı bekle ama kocan seni kahrediyor his ediyorum acı çekmeni istemem üç çocuk annesi fedakar bir kadın ve anne ve kocasına sadık bir anne sana kurban olsun senin adına çok üzgünüm ben hiç aldatmadım aklıma bile gelmedi ihanet eden insan nasıl utanmadan karısının gözüne baka bilir aklım almıyor
@İsyankarkader teşekkür ederim Allah razı olsun
Son durumun nasıl merak ettim
@İsyankarkader aynı değişen bir şey yok
Ya şimdi herkes bir şeyden şikayetçi benim eşime düşkünüm ona çok değer veririm ama eşim fazla beni kayla almaz tam dizi filim manyağı benimle konuşmaz dizi izler ben diyom ben hem kumarda kaybettim hemde aşkta herkesin maalesef bir derdi var
@İsyankarkader evet
Niçin evet sen herşeyi sinmişsin biraz savaşçı ol hayatın üstüne git hayatı ve insanları yargıla
@İsyankarkader öyle mı diyorsun ama çok yoruldum artık savaşacak Halim kalmadı 😥
Mesala ben yanlış yapınca eşim tepeme çöküyor hemen geri çekiliyorum çünkü kadınlar erkek gibi hata yapmazlar ben eşime diyorum hakını savun kocan sana kurban olsun sen kocana sadıksın ama o deyil savaş sen kıymetlisin Kocandan para iste yavaş yavaş birikim yap kendini toparla yeni hayat kur hayat kocasısda olur sen ve çocukların unutma sen savaşçısın kendini küçük görme
@İsyankarkader çok teşekkür ederim tamam dediklerini yapicam sağol 🙏
Sıkıllırsan konuşuruz hiç bir zaman kendini değersiz görme artık kendini düşün atık ününe bak
@İsyankarkader tamam teşekkür ederim iyi ki varsınız
İyikide sende varsın umudun bittiği yerde hayat başlar benim için için çok değerlisin her hayat çok değerlidir sıkıldı mı gez dolaş hayat güzeldir yaşamayı bilirsen
Çikolatalı Sufle İçi akışkan çikolata dışı kek 🧐
Aklıma üç harfli bişey geliyo ama 🤭💩
Kavun karpuz gibi geneli kelek çıkıyor.
Körlük illüzyon
Aşk yaşamadığım için bilmiyorum
Uzun bir arada sonra ilk içilen suya
Sigara gibidir, çok fazla çekersen çabuk biter. ağır sğır içersen yavaş biter. küllükte bekletsen söner.
Körleşmeye yol açan parazit
Mezgit balığı gibi tadı güzel ama içi çamur çorak dolu
Uyuşturucu maddelere
Parlak kaplı pahalı bir kitap
Derin bir nefes ki, aşk sana benzer.
Sevgilime ask sana bezer misali
Aşk bir sudur, iç iç kudur demiş atalarımız 😉
karpuz
ama içi kelek : )
Döner gibidir... Sanırım aş neyse
Mustafa Kemale
Kesinlikle sigara gibidir aşk…
Su gibi hep ihtiyac. Baska tada benzemez
Aşk, çiş gibidir. Gelince tutamazsın.
Şekersiz kahveye
dikenli gül başka neye benzeyecek
Aşk bir sudur iç iç kudur
Durduk yere acı çekmek kendine zarar vermek..
belirsizlik, çünkü bence aşk yok
aşk sana benzer
Birisini takıntı haline getirmek