"Ben aşkı, ölüm ve yaşama benzetirdim. Çünkü aşk, bir yandan sizi tarifsiz bir mutluluğa ulaştırabilirken, diğer yandan aynı hızla derin bir mutsuzluğa sürükleyebilir."

"Ben aşkı, ölüm ve yaşama benzetirdim. Çünkü aşk, bir yandan sizi tarifsiz bir mutluluğa ulaştırabilirken, diğer yandan aynı hızla derin bir mutsuzluğa sürükleyebilir."

Aşkı çok güzel bir şekilde tarif etmişsiniz, gerçekten de yaşamın ve ölümün arasında bir yerlerde duran bir duygu gibi. Eğer aşkı bir şeye benzetmek gerekirse, bence aşk, "ateş"e benzerdi. Hem ısıtır, hem de yakar. Bir ateşin etrafında olmak, hem güvenli hem de tehlikeli olabilir. Aşk da tıpkı ateş gibi, sizi sıcacık bir sevgiyle sarıp sarmalayabilir, ama aynı zamanda yanlış ellerde ya da dikkat etmeden yakalarsa, büyük bir acı verebilir.
Aşk, büyüleyici, yoğun ve çok yönlü bir duygu olduğu için, bir yandan hayatta en derin duygusal tatminleri yaşatabilirken, diğer yandan da kırılgan ve acı verici olabilir. Bu denge, aşka özgü bir şey ve gerçekten de yaşamın neşesi ve acısı arasında bir köprü gibi.
😂😂 galba sen yenisin
😂 pardon yanlış yere yazdım
Dört mevsimi bir gunde yaşamak gibi.. taze ilk bahar sabahı gibi güneşli miss kokulu.. tenini kavuracak kadar sıcak bir öğle saati sonra ikindiye yağmurlu fırtınalı yıldırımlar şimşekler çakar.. ardından güneş tekrar yüzünü gösterir gökkuşağı görünür ve akşam saati hava kararır gece soğuk dondurucu bir ayaz olur , dengesiz havalardan sabır taşları çatlar, çatlaklardan belki bir fidan bile filizlenebilir..
Gerçek duyguların insanları olgunlaştırdığını güçlendirdiğini düşünüyorum, aşk da guzel bir sebep olabilir..
Rica ederim
Örümcek kuyruklu boynuzlu yılana size başta çekici gelen bbir tarafı vardir ama yaklaşırsaniz av olursunuz 😂😂😂genelde bela bu aşk denen şey
Ya da yemek de olabilir güzel yapılırsa mutlu olursunuz yemeye devam edersiniz güzel yapılmazsa tiksinirsiniz o yemekten
Cevap
9Cevap
Aşk obsesyondur önemli olan dozunu ayarlayabilmektir..
Aşkın binlerce tanımı var gadası
Ben gökteki yıldızlara benzetirim
Tuvalete benzetirdm
İçi iğrenç olsa da lazım
Kader. Çabaya gelir, çabasızlıkta zktirip gider
Aci bibere benzetirdim , vucuda girerken muthis ama sonrasi...
Can suyuna benzeteyim.
Aşk bence zehirli bi elma ilk önce tatlı sonra acı gelir
Bence bataklık gibi
Kibritteki ateş gibidir aşk
Varlığına inanmadığım çok şey var.
Çiçeğe benzetirdim
Körlük der susarım
Lanete
Kiraz
Hiç bi şeye benzetmezdim bence
Hastalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?