sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz ilk başlarda biraz kararsızdım davranışlarından ötürü hem çok rahat takılıyordu hem çok alkol içiyordu kafam karısıyordu doğru kişimi diye. 2-3 aylıktık daha o zamanlar daha sonra ondan önce bi iki kez görüştüğüm cocukla arkadas ortamında denk geldik beni ileriye cagırdı bende az alkol içmiştim onun enerjiside vardı gittim ileriye doğru oturduk az sonra bi anda yapıştı bana bi kac saniye öpüştük sonra arkadaslarımın yanına gittim ayrıldık onla eve gittiğimde mesaj atmaya basladı istemediğimi söyledim aradı açmadım ısrar etti yine istemedim cok kötü hissettim sonrasında sevgilime daha da bağlandım ama hep kötü hissederek fakat kararımı da net vermiş oldum bi daha asla aklım kaymadı en ufak birine ilgi duymadım ama içimden bu sıkıntı bi türlü gitmedi. sevgilimle bi süre sonra sorun yasamaya basladık rahat davranışları yine ortaya çıktı sürekli kavga ettik her kavgada kafasına göre gezdi dolaştı belki kızlarla değil ama hep canım yandı umursamaz oluşuna. sonra ayrıldı benden seni istemiyorum evlilik düşünmüyorum diyip iki ay peşinde koştum evine gittim her gun yine istemedi bi ay sonra eski sevgilim yazdı bi ay onla görüştüm sonra sevgili oldum iyi değildim belki mutlu olurum diye ama içime sinmedi soğudum bu önceden dert edindiğim çocuk yine yazdı onla görüştüm aldatmış oldum o gün ayrıldım. ve bunları yaparken asla sevdiğim cocukla barışcağımı düşünmedim fakat barıştık… ayrıyken olanların hepsini anlattım cok kızdı bana ayrılmaya getirdi konuyu bişekilde toparladık ama en baslarda yaptığım hata hala aklımda atamıyorum içimden onu ne yapıcam?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini suçlu hissetme geçmişe sünger çek ve sakin kafayla düşün biraz zaman ver kendine bir kafanı topla sonra karar ver böyle bana anlattıklarından kafanın karışık olduğunu ve hızlı kararlar veren biri olduğunu düşünüyorum bunun yerine daha temkinli daha ağır ama daha sağlam adımlarla ilerle bir adım atarken sonuçlarını düşün ona göre davran
evet hic düşünmeden hareket ettim çok pişmanım sevgilimde üzgün ayrılır ayrılmaz bunları yasadıgı icin ki sevgiliyken de bu durumun yaşandığını bilmiyor kötü hissediyorum
bi de ayrıyken baska biriyle sevgili oldum onu da aynı kisiyle aldatmış oldum bunu da sevdigim barıştığım cocuga anlattım
Öğrendiği kadarı onu üzmeye yeter de artar bile ama seni çok seviyorsa bir defalığa mahsus sindirebilir bu durumu ama herkesin de tahammül sınırı var bilmediği durumları anlatma öğrenmese daha hayırlı olur çünkü yıkmak kolay da toparlamak zordur. Bundan sonra yapman gereken bunun bir seferlik bir hata olduğuna inandırmak için başka hatalar yapmayarak onun güvenini tekrar kazanmak bu da zamanla olan bir şey üzme kendini
peki sevdiğim cocuk benden ayrıldıktan sonra ben eski sevgilimle barışmıştım ya onuda o öpüştüğüm çocukla aldatmıştım bunuda sevdiğim cocuga anlattım cok kızdı bunu anlatmamalı mıydım sence
Bence anlatmamalıydın. Eğer gerçekten seviyorsan bu çocuğu bir daha böyle şeyler yapmamak konusunda kararlı ol ve anlatıp anlatmama konusunda ikilemde kalma için rahat olsun ama dediğim gibi erkekler böyle şeyleri kaldıramazlar sadece erkekler de değil bir insan kaldıramaz bana yapılsa mesela ben derim bu çocuk beni sevmiyor hemen de birini bulmuş diye içime kurt düşer ilişki o saatten sonra zor toparlar güvenimi kazanması zor olur o yüzden artık geçmişi sil pişmansan pişman olduğun gibi davran tabi bu çocuğu gerçekten seviyorsan aksi halde onu kaybedersin
şöyle söyleyim yaşadığımız yer çok küçük ve herkes birbirini tanır baskasıyla sevgili oldugum an hem bizi baskasından duydu hem de bizi gözüyle gördü
benim en cok dert edindiğim konu 3 aylıkken baskasıyla görüşmüş öpüşmüş olmam ve bunu üc arkadasım biliyor onlarla da konusmuyorum küsüz
Sana sır vereyim ben de bunları yaşadım ve sevgilim beni affetti ben yüzsüz gibi gene yaptım gene affetti ama sonra sonra mükemmel ilişkimiz bu sebeplerle bozuldu çok zor toparladım durumu şimdi asla yapmam ama hata işte gençlik sana tavsiyem bir daha böyle şeylere bulaşma anlık zevkin yıllık kabusun olur bu çocukla gelecek düşünüyorsan eğer başkaları ile görüşme ayrılsanız bile kendine zaman ver başka bir ilişkiye gitme hemen o an sağlıklı düşünmez insan zaman ver yeni birini almak için hayatına ve olası barışmada yüzün olsun karşısına çıkacak arkadaşlarım demişssin kimseye sırrını verme bundan sonra böyle şeyleri sana koz olarak kullanabilirler evet ama onlarla konuşmuyormuşsun çok da kafana takma yüksek ihtimal kimse bir şey demez yani sana ağır bir husumet düşmanlık beslemeleri lazım sanmıyorum o kadar rahat ol unutulur gider
ben dediğin gibi kafamı toparlayacak zaman vermedim kendime. 3 aylıkken kafam karısıktı doğru kişi mi diye ve kücüktüm 16 yasındaydım hata yaptım cok üzgünüm. şuandada ayrılarak beni üzmüştü saglıklı düşünememiştim direkt baskasına gitme gereksinimi duymuştum hata yaptım evet ama barışcagımızı düşünmedim. şimdide bana dediki sen diğer cocugu aldatmışsın ya beni de aldattıysan dedi cok ayıp dedi ilerde banada yaparsın falan dedi sıkıntı ettim kendime
cinsellik olmadıysa pek de aldatma sayılmaz ya
hayır cinsellik olmadı ilk kez sevdiğim cocukla yasadım onu ayrıyken de bi baskasıyla yapmadım
ama o an çok kötü hissettiriyor ya yalan girmesini istemiyorum aramıza ama bunu da söyleyemiyorum
O zaman dert artma ayrıyken aldatma olmaz Öpüşmekte cinsellik sayılmaz kafan rahat olsun
3 aylık sevgiliyken yaşamıştım o olayı sevgiliydik yani
Bu kadar çok düşünme ya çok düşünceli insanlar çok üzülür unutmaa
ama üç tane arkadaşım biliyor bu durumu üçüyle de konusmuyorum ya söylerlerse
Söylesinler kalkıp da sexting mi yaptın sanki normal konuşmuşsun ne var bun da
öpüştüm de kötü olan durumda bu
ki sevgilim bu durumu kaldıramaz ayrıyken onu çok üzdüm bu durumlarla zaten
Alkolün etkisiyle normal bu çok fazla hassas davranma boş ver. İleriye gitmemişsin sonuçta
Çok takma kafana ya neden düşünüyorsun ki bu kadar hayatını yaşasana
sevdiğim cocukla ayrıyken o öpüştüğüm kişiyle yeni sevgili oldugum kisiyide aldatmıştım öpüşerek bunu suanki sevdigim cocuga anlattım cok kızdı kötümü yaptım
Knka sende epey istekli hatun çıktın ya öpüşmeden duramıyor musun :D Her şeyi herkese anlatma öyle
20 yasındayım toplamda 4 kisiyle öpüştüm o cocuk sürekli karsıma cıkıyor düşünmeden hareket ettim pişmanım
Pişmanlık yaşama boş ver Yaptığından keyif aldıysan pişmanlık hata yaptırır. En azından elletmemişsin oda bir şey :D
o da ilk bulusmamızdan hemen sonra baska biriyle elleşmiş buluşmuş itiraf etti
O zaman niye pişman oluyorsun ki bak oda ellemiş hissetmiş
ama bana söyledi ben söylemedim gizlemek beni yoruyor ki bide diğer cocugu aldattıgımı söyleyince ya beni de aldattıysan dedi kötü hissettim
Umursamaz birisi ol ya onları çok düşünme ellettim de öpüştüm de sanane de
aldatmak istesem onu devam ettirirdim zaten cocuk beni istiyordu ben istemedim o an bi hata yaptım
sen ne düşünüyorsun
Yerin de olsam kimseyi umursamam da düşünmem de isteğim varsa yapar geçerdim
Ben umursamaman gerektiğini düşünüyorum halen
bi de şey sorucam sana bu cocukla ilk öpüştükten sonra benim peşimde baya koştu ben istemedim onu sevgilim vardı cunku. daha sonra bu ayrıyken ikinci sevgilim varken tekrar görüştüm ya aynı cocukla o gün 4lü bulusmustuk iki kız iki erkek o günden somra bi daha bana yazmadı ben yazdım soguk yaptı bi daha da görüşmedik sence niye yazmadı
Sevgilin var diye trip atmıştır FB gibi takıldığınız için belki de
sevgilim oldugunu bilmiyordu
Öpüşmenin devamını getirmediğin için de soğuk yapmış olaiblir
evet toplamda 5. görüşmemiz falan hepsinde soguktum ama canım gibi öpüştüm ne gerek var
slk gibi olucak o
Dilini kullandın mı öpüşürken
hayır
O zaman o öpüşme bile sayılmaz dert etme ondna :D
of ne biliyim ya gereksiz bi hata yaptım sevgilime karşı kötü hissettiriyor bu da
ağırlığımı ortaya koymak yerine boş hareketler sergiledim
Yaparken zevk aldın mı sen mesele o
ya sonrasında aşırı pişman oldum güzel giden bi
ilişkim var niye saçma şeylere yer verdiğimi sorguluyorum kaç yıl geçti üzerinden
Çok takıntılısın gerçekten abi çok gençsin niye bu kadar sorguluyorsun zevk almaya baksana
ben sevgilimi cok seviyorum o yuzden sıkıntı ediyorum
Geçmişi kafana takarak bunlardan kurtulamazsın işte yaşandı bitti takma artık kafana
Hepsini unut
peki ilk basta sevgiliyken yaptığım hatayı nasıl unutucam
kötü hissettiriyor
zor olabilir ama yapabilirsin