Çok sıkıntı basıyor ne yapıcam lütfen okuyun yardım edin?

sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz ilk başlarda biraz kararsızdım davranışlarından ötürü hem çok rahat takılıyordu hem çok alkol içiyordu kafam karısıyordu doğru kişimi diye. 2-3 aylıktık daha o zamanlar daha sonra ondan önce bi iki kez görüştüğüm cocukla arkadas ortamında denk geldik beni ileriye cagırdı bende az alkol içmiştim onun enerjiside vardı gittim ileriye doğru oturduk az sonra bi anda yapıştı bana bi kac saniye öpüştük sonra arkadaslarımın yanına gittim ayrıldık onla eve gittiğimde mesaj atmaya basladı istemediğimi söyledim aradı açmadım ısrar etti yine istemedim cok kötü hissettim sonrasında sevgilime daha da bağlandım ama hep kötü hissederek fakat kararımı da net vermiş oldum bi daha asla aklım kaymadı en ufak birine ilgi duymadım ama içimden bu sıkıntı bi türlü gitmedi. sevgilimle bi süre sonra sorun yasamaya basladık rahat davranışları yine ortaya çıktı sürekli kavga ettik her kavgada kafasına göre gezdi dolaştı belki kızlarla değil ama hep canım yandı umursamaz oluşuna. sonra ayrıldı benden seni istemiyorum evlilik düşünmüyorum diyip iki ay peşinde koştum evine gittim her gun yine istemedi bi ay sonra eski sevgilim yazdı bi ay onla görüştüm sonra sevgili oldum iyi değildim belki mutlu olurum diye ama içime sinmedi soğudum bu önceden dert edindiğim çocuk yine yazdı onla görüştüm aldatmış oldum o gün ayrıldım. ve bunları yaparken asla sevdiğim cocukla barışcağımı düşünmedim fakat barıştık… ayrıyken olanların hepsini anlattım cok kızdı bana ayrılmaya getirdi konuyu bişekilde toparladık ama en baslarda yaptığım hata hala aklımda atamıyorum içimden onu ne yapıcam?
Çok sıkıntı basıyor ne yapıcam lütfen okuyun yardım edin?