Zor durumdayım okuyun lütfen?

9 aylık bir ilişkim vardı gayet kaliteli bir şekilde ilişkimiz devam etti, sevildiğimi sonuna kadar hissettim. Tiyatrolar, bisiklet sürmeler, kitap okumalar, kitapçı gezmeler Bana gayet ilgili davranıyordu, sevgimi hisssettiriyordum ve de onun sevgisini hissediyordum. Çok şey paylaştık onunla, sen hayatıma girmesen dağılırdım ben dedi çünkü darbe yemişti, en doğru zamanda birbirimizi bulduk diyordu, sen benim için çok değerlisin, hep de öyle kalacaksın, hep yanındayım söz veriyorumlar. Fakat sonra bir durulma evresine girdik, görüşmedik birkaç gün, mesajlarda hafif konuşma rutininden çıktık, bunu ona sordum bi şey yok senlik değil, hava sıcak ve evde vakit geçmiyor dedi, bir gün işimiz vardı dışarı çıktık sabah buluştuk, vapurda suratıma bile bakmıyordu, ayılamadım daha dedi ( ki ben o gece hiç uyumadım böbrek taşından ona rağmen onu düşünüyorum) iyi dedim peki, dışarıyı izliyor ben kıvranıyorum, neyse hastaneye acile gittik derken tramvayda ya da vapurda hiç konuşmadı benimle, yani konuştu ama ufak tefek şeyler işte, yanımda şaklabana dönüşen kızdan eser yok. O gün aradım çünkü artık kafama taktım bu normal dışı davranışını ve sordum ne oluyor dedim bize.1 saatin 58 dakikası ben konuşmuşumdur yoruldum konuşurken tepki alamıyorum çünkü. Her ne ise 2 gün sonra buluştuk ama 2gün arada da yine hafiften durgunuz bariz belli yani.

Sonrasında görüştüğümüzde ben sıkıldın mı dedim benden ya da ilişkiden kendi üstüne neden alıyorsun senlik olmadığını söyledim dedi sonraki gün tekrar görüştük daha iyiydi hatta bunu ona da söyledim sevindim iyi görünüyorsun dedim o günden sonra ben şehirdışına geldim 1 haftalık. 15 eylülde keyfin moralin nasıl diye sordum ve orada başladı, özet geçeceğim size, yaklaşık 7 saat mesajlaştık ama özeti şu, ben mutsuzum, bunun içinde seni sürüklemek istemiyorum, yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyorum bana iyi gelmiyor, bu senlik değil ama ben bunu devam ettirerek seni kandıramam zarar veremem seni üzmek isemiyorum dedi, mutsuzluğun geçici dedim, bırak yanında olayım beraber aşarız dedim yok, seni bir arkadaş dost ve sevgili olarak seviyorum ama mutsuzluğum hepsinin önüne geçiyor dedi, iyi olsam da sana gelmem benim bumerangım değilsin dedi, lütfen beni kendi halime bırak, mutsuzluğumu kendim yaşayayım dedi, kendi halimde yalnız olayım falan, Sizlere şunu da belirtmek istiyorum, yani geldiğimiz şu devirde, ben içimden gelerek kıza şiir dahi yazıyordum, çok hoşuna da gidiyordu bunlar. Sevdim, hisssettirdim, fakat ben mutsuzum yapamıyorum sana bunu yapamam, iyi olsam da gelmem sana dedi, bırak dedim yanında olayım aştığımızda deriz biz bunu da aştık, gururumu hiçe sayarak dedim bana şuanki gibi davran iyi olana kadar, ama yok, nereye kadar böyle devam edicek dedi, e dedim sen iyi olduğunu düşün, iyi olduğunda biz olmayacağız bu daha mı iyi dedim, benim için de kolay değil ama daha fazla yapamam dedi, senden tek ricam saygımızın devam etmesi dedi, ben de bu ilişkiyi mesajla bitirmek en büyük saygsızılık dedim ve öylece bitti

Zor durumdayım okuyun lütfen?