Aşk İlişkileri Karşı tarafa yürüme konusunda, Oscar alabilecek düzeyde sözler ne? Sevimliyimdir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Müsaitsen o zaman siyah saçlarını deli gönlüme bağlıyorum. 🤩🤣 Karşı tarafa yürüme konusunda, Oscar alabilecek düzeyde sözler ne? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. güneş gibi parlaksın sözü olabilir 1 0 Yorumla
KartallJK Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Belki feyz alırım birilerinden diye geldim ama hayal kırıklığı oldu. "Yürüme sanatçıları" sanatlarını paylaşmak istemiyor anlaşılan :) 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Özellikle kullandığım sözler yok. Spontane girişiyorum. En basitinden normal bir şey söylesem bile yürüyormuşum hissini yaratıyorum. 1 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Oscar adayı sözler kullanan Oscar ödülü alacak reddediliş yaşar düz olun 😄 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Ben bu olaylardan bağımsızım beni karıştırmayın lütfen😅 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Gercekten istiyorsam, en uygun zamanda yuruyecegim icin "selam"yazmam yeterli 😀 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ben önce saati soruyorum ama :D :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
güneş gibi parlaksın sözü olabilir
Belki feyz alırım birilerinden diye geldim ama hayal kırıklığı oldu. "Yürüme sanatçıları" sanatlarını paylaşmak istemiyor anlaşılan :)
Özellikle kullandığım sözler yok. Spontane girişiyorum. En basitinden normal bir şey söylesem bile yürüyormuşum hissini yaratıyorum.
Oscar adayı sözler kullanan Oscar ödülü alacak reddediliş yaşar düz olun 😄
Ben bu olaylardan bağımsızım beni karıştırmayın lütfen😅
Gercekten istiyorsam, en uygun zamanda yuruyecegim icin "selam"yazmam yeterli 😀
ben önce saati soruyorum ama :D :D
Yüce kraliçem 🥰