Magazin Oscar Ödül Töreni’ne büyüleyici güzelliğiyle damgasını vuran ünlü hangisi? ŞeymaSubaşıFirardaa Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Zendaya o kadar güzel olmuş ki bir maşallahınızı alırım 😍 Zendaya Jennifer Garner Zoe Kravitz Jessica Chastain Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oscar Ödül Töreni’ne büyüleyici güzelliğiyle damgasını vuran ünlü hangisi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
King_Arthur Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Oy kullanmadım çünkü aradığım kişiyi eklememişsiniz 🙂 Bana göre en alımlı ve en güzeli her ne kadar yaşı ilerlese de Nicole Kidman'dı. 0 0 Yorumla
UchihaGhost Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kızıl Jessica varken nasıl oldu da Zen (ci) daya oyların çoğunu aldı anlamadım sırf ünü var diye mi? Spider-Man rolünden önce kimse kadını takmıyordu. 0 0 Yorumla
Serdarium Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl güzellik algısı göreceli de ama bu kadar da berbat olmaz sanırım.bence o kavramı tekrar keşfetmeye çalis 😁 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Hangisi daha tarz olmuş dersen bence de ZendayaHangisi masumluğu saflığı yakalamış dersen Zoe Kravitz 0 0 Yorumla
yyyryry Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl bu paralarla bu kadar çirkin giyinmeyi nası başarıyolar 1 0 Yorumla
Myynameno Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Diğerleriyle kıyaslamada jennifer daha güzel sade ve şık🥰 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aralarında daha sade ve şık giyinen Jennifer Garner olmuş. 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Hatundan anlıyorsun zendaya ince narin kıvrımlı hatları esmer teniyle mükemmel bir kadın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbiri çok güzel değil ya. Üniversite balosu bunlardan şık, bunlar güya designer elbiseler 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 2 ay Magazin konusunda 6,2b cevap paylaştı. Zendaya beyaz harika yakışmış 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 521 cevap paylaştı. Hepsi birbirinden kötü 0 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Bu karıların hepsi tırt be kızım malmisim? 0 0 Yorumla
Ftyusuf Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 75% +1 yıl J. C harika zannımca.. çok beğenirim zaten. 0 1 Yorumla Ftyusuf +1 yıl ayrıca en beğenilen kadın Jessica Castain olmuş.! Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Jessicayi angelina sanan tek ben degilim dimi😄 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Magazin konusunda 409 cevap paylaştı. Zendaya bana itici gelmeye başladı artık 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Jessica Chastain ya. Avrupanın Mine Tugay'ı resmen 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zoe diyelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Oy kullanmadım çünkü aradığım kişiyi eklememişsiniz 🙂 Bana göre en alımlı ve en güzeli her ne kadar yaşı ilerlese de Nicole Kidman'dı.
Kızıl Jessica varken nasıl oldu da Zen (ci) daya oyların çoğunu aldı anlamadım sırf ünü var diye mi? Spider-Man rolünden önce kimse kadını takmıyordu.
güzellik algısı göreceli de ama bu kadar da berbat olmaz sanırım.
bence o kavramı tekrar keşfetmeye çalis 😁
Hangisi daha tarz olmuş dersen bence de Zendaya
Hangisi masumluğu saflığı
yakalamış dersen Zoe Kravitz
bu paralarla bu kadar çirkin giyinmeyi nası başarıyolar
Diğerleriyle kıyaslamada jennifer daha güzel sade ve şık🥰
Aralarında daha sade ve şık giyinen Jennifer Garner olmuş.
Hatundan anlıyorsun zendaya ince narin kıvrımlı hatları esmer teniyle mükemmel bir kadın
Hiçbiri çok güzel değil ya. Üniversite balosu bunlardan şık, bunlar güya designer elbiseler
Hepsi de çok ürkütücüler.. Ava çıkmış amazonlar gibiler...
Dördünü de beğenmedim 😂
Zendaya beyaz harika yakışmış
Hiç birini beğenmedim...
Hepsi birbirinden kötü
Bu karıların hepsi tırt be kızım malmisim?
J. C harika zannımca.. çok beğenirim zaten.
ayrıca en beğenilen kadın Jessica Castain olmuş.!
Jessicayi angelina sanan tek ben degilim dimi😄
Zendaya daha iyi gibi
Ne büyüleyici güzeller var
Bunlar kim
Zoe beni engellesin lütfen.
Zendaya bana itici gelmeye başladı artık
Jessica Chastain ya. Avrupanın Mine Tugay'ı resmen
bunlar boş eskilerin yerini tutmaz
zoe kullanmayi biliyor
Hiçbiri
Garner yine çok tatlı olmuş
Hiçbiri