Kültür & Sanat Altın Kelebek Ödül Törenindeki "Yılın En İyi Senarist" ödülü hangi sihirli parmakların hakkı? Dehrin Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Diziyi izlerken sağlam bir senaryosunun olması gerektiğini hepimiz vurgularız. Peki, sizce Altın Kelebek Ödül Törenindeki "Yılın En İyi Senarist" ödülü hangi sihirli parmakların hakkı?#Dehrin Süleyman Çobanoğlu- Savaşçı Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener- Eşkiya Dünya'ya Hükümdar Olmaz Mehmet Bozdağ- Diriliş Ertuğrul Ethem Özışık- Söz Gökhan Hozum- Çukur Alper Çağlar- Börü Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Altın Kelebek Ödül Törenindeki "Yılın En İyi Senarist" ödülü hangi sihirli parmakların hakkı? Cevapla Dizi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DüşbaZ__ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Mehmet Bozdağ. Diriliş Ertuğrul bir tek bizim ülkemizde değil birçok ülkede gösterim olan bir dizi. Her ne kadar takip etmesemde 😊 3 2 Yorumla DüşbaZ__ +1 yıl Thank you eski dostum 😄 Yorumla Dehrin +1 yıl Reca ederim🤧😒 Yorumla
Mr-GYC Takip Et Master Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Söz dışında diğer dizileri izlemedim. Ethem Özışık 3 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mehmet Bozdağ 2 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 40 +1 yıl Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener- Eşkiya Dünya'ya Hükümdar Olmaz 1 0 Yorumla
LilyPadx Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Hiçbirini izlemiyorum ama diyalog bakımından ele alırsam ve o dönemi göz önünde bulundurursak, sanırsam Ertuğrul'un senaristi olmalı.. 2 0 Yorumla
ByFurkiOfficial Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Çukur bence o kadar çatısma o kadar ölüm olur iken İstanbul'un ortasında iç polis gelmiyor nedense çok iyi senaryo asdf 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu ödülü bu yıl ben hak ediyorum canom :Dd dd 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbiri haketmiyor böyle b. ktan şeyler yazmışlarken çıldırıyorum neden burda doğdum lan ben 0 0 Yorumla
KötülüğüNYükselişi Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 391 cevap paylaştı. Emeklerine sağlık 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sozun senaristi 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar