Şahsen konuşmam gerekirse asla ama asla hak edilen kişilere ödül verildiğini düşünmüyorum. Tam bir fiyasko. Bakınız eheheh

Eminim Zeynep Bastık'tan çok daha "özgün" sanatçılarımız vardır...
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şahsen konuşmam gerekirse asla ama asla hak edilen kişilere ödül verildiğini düşünmüyorum. Tam bir fiyasko. Bakınız eheheh
Eminim Zeynep Bastık'tan çok daha "özgün" sanatçılarımız vardır...
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Zeynep Bastık için bir şey diyemem. Çünkü halkı asıl rahatsız eden bence onun bu kadar popüler olması. Şahsi olarak konuşmuyorum yanlış anlama, genel olarak diyorum. Ben de çok sevmeyen, dinlemeyen biri olarak söylüyorum bunu.
Fakat Altın Kelebek ödülleri asla esas sahiplerini bulmuyor. Bizim Türkiye medyası bütün sosyal medya fenomenlerini tanımıyor en başta. Mesela en iyi YouTuber ödülünü hak eden o kadar isim varken; "Noluyo Ya?" kanalı ödül almış. Neden? Çünkü sadece onları tanıyorlar.
Onun dışında En İyi Rapçi ödülünü Sefo'nun alması tam bir fiyasko. Sefo rap mi yapıyor ki ödül alsın, hayret ediyorum.
Altın Kelebek ödülleri bence hak eden sahiplerini bulmuyor. yani bu benim düşüncem tabi ki katılmayanlarda olabilir ama gerçekten hak ettiğini düşündüğüm kişiler almıyor maalesef. bunda popülerliğin de etkisi olabilir diye düşünüyorum.
sadece fenomen olan ya da çok göz önünde olan kişiler seçiliyor genelde. yani yeteneğe göre ya da oyunculuğa göre pek seçilmiyor, bu sadece bu alan için değil yani sosyal medya kanalları da hak ettikleri ödülü alamıyor mesela youtube gibi.
Zaten alınan çoğu ödül sahiplerini de saçma buldum açıkçası. bence daha yetenekli hak eden isimler almalıydı, Zeynep Bastık sadece hak etti gibi geliyor ama bunun dışındakiler bence hak etmiyor aldıkları ödülü.
Ödülü hak eden daha başarılı insanlar varken, hak etmeyenlere ödül verildiğini düşünüyorum. Özellikle Zeynep Bastık gibi, başkalarının şarkılarını söyleyerek ünlü olan bir insanın ödül alması çok tuhaf. 🤷🏻
Görüş
6Görüş
Gece gündüz demeden ülkemiz ve ülke insanı için ter döken insanlar ( hangi meslek grubundan olursa olsun ) ödüllendirilmeli. Bu ultra zengin şımarık sosyal medya zıp zıpları değil.
Bu tür şeyleri hiç takip etmediğim için bilmiyorum ama büyük ihtimalle gerçekten hak eden kişilere ödül verilmiyordur
Hayır düşünmüyorum yani sürekli birilerinin yaptıklarını söyleyen bir kadına ödül veriyorlar ne biliyim değişik.
Dünyayı kurtarıyorlarmış işte daha ne isteriz ki. Hak ediyorlar demek ki.
Bencede haklısın ama bitek Hasan Can hak etti ödülünü sjsjs🤗😇
Bu ödüllerin hiç bir hükmü yok, kendi kendine oynuyo mk malları
Türk milleti kıskaçtır kıskanma bre kızın başarısını yapmış işte bir şeyler.
Bunu görünce aklıma geldi
"Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an" 😂
Herşeyde olduğu gibi bunda da torpil dönüyordur.
Zeynep özgün değil ki
Hepsi traş
bulur
En İyi Görüş