GQ ödül töreninde şıklık yarışı! En çok kimi beğendiniz❤️🔥?

Hepsine bayıldım desem 💜
Dilan Çiçek Deniz baya seksi bir kadın. Tarzını beğeniyorum. Beren Saati pek sevmiyorum. Çok feminist (erkek düşmanı) açıklamaları vardı. Ayrıca Türkiye'de yaşamaktan utanıyorum falan diyordu. Gözümdeki değeri düştü. Ayrıca bir dizide erkeğe tokat atmıştı. Hal ve hareketleri, konuşmaları gözümdeki çekimi tamamen yok etti diyebilirim.
Görüş
39Görüş
Hepsi siyahlar içinde neyin yasını tutuyorlar acaba
Neyse neyse hepsi birer kara melek
Özellikle beren saat çok zarifsin
Ben Beren Saate bayıldım. Çok narin ve şık görünüyor, her zamanki gibi.
Hazal Filiz Küçükköse benim aşkım o yaa ama giyinişini hiç beğnmiyorum tabi ünlüleri asla takip etmem öyle takip ettiğim 2 kişi var sadece birisi de kendisi olur
Sadece beren saat geceye uygun elbise giymiş. Digerleri tarz olacam diye resmen iç çamaşırları ile katılmış. Sevmiyorum bu kadar ortaya dökülen seksiliği. Cazibeyi kaybettiriyor.
Bir konsepti mi vardı bu gecenin ondan mı adaylar simsiyah
Yoksa bir amacı mı vardı siyah giymenin.
Değilse bir amaç yoksa hiç birisi şık değil.
Hazal Filiz Küçükköse
Şahsen bu kızı çok tatlı oluyorum geçmiş dönemlerde yaz dizilerine de çıkardı sevdiğim bir kişilik bir fizik olarak da beğendiğim bir kadın
Evet ☺️
Nesrin Cevadzade hep disiligi ile dikkatimi cekiyor acikcasi. Bir kadinda olmasi gereken disilik ancak bu kadar olur.
@ElleBella Deistim ben. Git baska yerde genellemene kurban birini bul. Senden daha cok kadin haklarini savundugumdan adım kadar da eminim. Hadi baska bir arkadasta dene bir yorumunu. Engelliyorum!
Niye herkes gecelik gibi bir şey giymiş. Hani o şık bol kumaşlı kadın elbiseleri? Dekolde hoş durur ama o yırtılmış gibi açık dekolde değildir, eksik ucuz duruyor. Çok uyumsuz görüntü var hepsinde. Birde konsept siyah mıydı?
Aslında hiçbirisi ama içlerinde Beren Saat'in giyimi diğerlerine oranla daha iyi gibi.
Dilan çiçek deniz midir neyse hayatımda gördüğüm en ama en çirkin insan olabilir. Hem aşırı çirkin hem de bana göre yeteneksiz bir insan, gerçi ne yaptığını bilmiyorum. Oyuncu mu, estetik harikası mı nedir bilinmez. Gören göz tabii ki de Beren Saat der. Çooook tatlı birisi bayılıyorum
Nesrin Cavadzade tatlı bir kadın ama yüzünü Arda Bektaş’a çok benzetiyorum
göreceli bir soru ama bence sen hepsine bin basarsın
Hepsinde de meme ve bacak yarışı var
Playboya poz verir gibiler
nesrinin neresi güzel vücudu bile yok en iyi giyinen hazal filiz olmuş
Eskort gibiler. Ayrıca yılın erkeği ödülüne bunlar niye gelmis
Nesrin Cavadzade inanılmaz güzel bi kadın ve çok da şık. Müge Bozu da çok beğenirim ama burada kusurma bakmasın lütfen
Bacak meme göstermeden kıyafet giyemiyor bu ünlülerde..
peki benim soruyu şıklık yarışması olarak okumam...
Çok güzel işte başka ne sebep olsun dayı kızı diye seçmedik herhalde kdmgjffk
Nesrinin kıyafet içinde müge harika bi kombinasyon olurmuş
Sosyeteden nefret ediyorum.
En İyi Görüş