Hiç Oscar Ödülü alamamasıyla şaşırtan birçok ünlü yıldız bulunuyor. Hangi isim için "Mutlaka bu ödülü almalıydı" veya "Ben olsam ödülü ona verirdim" diyorsunuz? Bu yıldız oyuncuların bazılarına yer verdim ama tercihiniz anket dışında kaldıysa da onun için yorumlarda belirtebilirsiniz. Benzer soru aktrisler için de birazdan gelecektir.
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2024Jhonny Depp'e çok üzülüyorum, tüm dünya Leonardo Di Caprio'da olduğu gibi ayaklanmalı ve Jhonny'e oscar diye haykırmalı.
Böyle bir aktör'ün nasıl oscar'ı olmaz🙄bu kadar renkli bir karakter zengin karakterin en iyiler arasında olamaması üzüyor.
En iyilerinden iyisi kendisi.
Conim benim üzümlü kekim. 🤩❤️
Jim Carrey nasıl Oscar almaz çılgın çıkacam 🙄 hala da bunu düşünüyorum. Sen gel dünyaca ünlü bir mimik ustası ol. Ama sana Oscar vermesinler
İnan karar vermedim, bence hepsi😂
Shahrukhan bir efsane. Shahrukhan neden Oskar vermediler ya dünyada en çok sevilen oyuncu kendisi. O bakışlar var ya onlar bile yeterdi. Cocuklukdan en büyük hayraniydim hep Oskar almasını bekledim ama büyüdüm hala bir şey yok.. buradan sesleniyorum shahrukhana Oskar verin 😂Jim carreyde çok sevdiğim oyuncudur oda Hakk etdi. Johnny depp söylememe bile gerek yok karıb denizinin quldurları bile yeterdi. Kesin almalıydı efsane adam.
Meşhur Ironman, Sherlock Holmes rollerini en iyi akıllara kazıyan aktör Robert Downey Jr. nasıl oluyor da Oscar ödülü hiç almaz, ağlayacağım 😭🤔😰😖
Ya hepsi de tom hardy niye vermezsiniz kotu filmleri bile iyi gosteren bir oyunculuk yetenegi var adamin (bknz. venom )
Johnny Depp yüzlerce farklı role girdiği halde alamadıysa bu oscarın ayıbıdır :D Sadece Kaptan Jack Sparrow karakteri bile almasına yeterliydi
Oha Tom Cruise Top Gun'dan nasıl oscar alamamış
Aslında hepsine çok şaşırdım 🤣
Oscar çok az kişiye veriliyor zaten her oyuncuda olacak diye bir şey yok
Hangi birini ayırabilirim ki hepsi de hak ediyor.
Benedict Cumberbacht tabiki hak ediyor oyunculuğu çok iyi
Benedict, Depp, Carrey, Keanu ; bence müthiş yetenekliler ya
Kean reverse, Tom Cruise, John Depp
neden neden neden? Diye soruyorum ve susuyorum 🤫
Johnny Depp, Keanu Revees ve Jim Carrey cidden nasıl almazlar ya
Reeves gerçek örnek bir sanatçı, yetenekli ve ciddi sorunlarına rağmen, onca acısına rağmen işini yapıp gülebiliyor.
Oyuncularda yani yabancı oyunculardan iki idolüm var birincisi Anthony Hopkins ikincisi bu adam.
Sanirim Depp
Gercekten bunlar hic oskar almamis mi?
Hayır, almamış.
pek çok farklı rolü başarıyla gerçekleştirmesine karşın kesinlikle hakettği halde alamaması beni çok şaşırtıyor
Ya bu nasıl bir şey. Burdaki bütün aktörler dünyaca ünlü, oyunculukları efsanevi nasıl oskar ödülü alamamışlar hayret doğrusu.
gerard butlerıda ekle
En fazla 7 seçenek eklenebiliyor.
Nasıl lan bunların ödülü yokmuymuş e kim alıyor o zaman o ödülleri bunlar alamıyorsa