Biliyorum uzun ama o kadar yazdım lütfen okuyun 🙏🏻?

Eşimle yemeğe çıktık. Dönercide yemeği beklerken, bi yerden gelcek paramız var onunla ilgili konuştuk. Bana o para senin olsun, senin derken eve eşya falan alıcaktım. Ev kendimizin, dekor falan yapacaktım, eksikleri falan alacaktım. Arabamızın motorunda bi sıkıntı var sanırım, onu baktıracaktı. O gelecek olan paranın bi kısmıyla arabayı tamir ettirelim dedi. Kabul etmedim. Çünkü motorum var benim onu satıp arabaya harcıcaktık, bide ananesinden borç alıcaktık onuda arabaya harcıcaz.(Arabamız tofaş, düğün takılarıyla almıştık, yükseltmek istiyoruz, tofaş dışı bi araç istiyoruz.) bunun için alıcaktık ananesinden para ve motorun parasını. Ama ben motorun parasını geri yerine yavaş yavaş altın yaparak koymasını istedim. (Kıyıda köşede birikimimiz olsun diye) bunlar olacak zaten diye gelecek olan parada eve gitsin istedim. Evin eksiklerine ve dekorlarına. Sonra bana dönercide sesini yükseltti (müzik açıktı başkaları duymamıştır diye düşünüyorum) ben aldırış etmedim telefonu elime aldım telefonla oynarken sert bi surat ifadesi ve hareketle telefonu elimden aldı. Yediremedim kendime insan içinde böyle yapmasına, bende hızla onun telefonunu aldım yine sert bi şekilde karşılık verip zorla aldı telefonu elimden. Neyse bişey olmamış gibi yemeğimizi yedik, hesabı ödedi ve çıktık arabaya bindik. Yolda giderken tartıştık tabi. Ama genel olarak sustum. Konuşmaktan yoruldum çünkü. Ben bağırmadım kendimi anlatmaya çalışırken sesim yükseliyor dedi, sen zaten ne zaman benim yanımda oldun ki dedi (evi babam vermişti, arabayı yükseltmek istiyor diye evi satalım başka ev alalım kalan paraylada arabayı yükseltelim demiştim) her canı sıkıldığında araba işine sırtını ben sıvazladım.) bildiğiniz nankörlük etti yani şok oldum. Biz evliyiz neden motorun parasını yerine koyuyorum dedi. Birikimimiz yok kenarda paramız olsun istiyorum dedim. Para seni bozdu falan dedi bana. Neye uğradığımı şaşırdım. Şimdş uyudu, ben uyanığım. İşe giderken mesajı görsün diye, sert dille konuştum özür dilerim ama haksız olduğum için değil, daha tatlı dille konuşabilirdim falan diye uzun bi mesaj attım. Hem kırgınlığımıda belirttim. Sizce doğru yapmışmıyım? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, sizce o nasıl davranmalı?
Biliyorum uzun ama o kadar yazdım lütfen okuyun 🙏🏻?