Kim haklı sizce sema mı?

Sorunum şu benim sema diye arkadaşım var beni seven çocuk var adı da Ali şimdi Ali beni seviyordu biz Instagram'da yazistik Ama nolduysa ben çocuğa bir türlü isanamadim çocuk yanıma gelip konuşmaya başlayınca ben de ona seni istemiyorum dedim. buna duyan sema arkadaşım sen malsin niye çocuğa öyle diyorsun kalbini kırdın ne kadar iyi çocuktu. Seni çok seviyordu sürekli sna ilgi veriyordu dedi bana bende çocuğu sevmiyorum konuşamıyorum olmuyor dedim çocukla daha 5 gün konuştuk 6 günde ayrılmak istedim sema knk iyimisin senin arkada dan erkekten erkeğe atlarlar derler afedersin.. o derler dedi bende desinler çocuğu istemiyorum dedim oda bana en azından bir kaç ay çikta çocukla adın çıkmasın dedi bende olmaz dedim işte sen çocuğa yazık ettin seni seviyordu sana çok aşıktı sen ona yaşattıklarinin aynısını yasicaksin dedi bende zaten kısa keseyim çocuk benden ümit beklemesin dedim semaya bende kavga ettim semayla aramıza mesafe koyak dedim. semada ilk başta çocukla konuşmaya başlamıcaktin dedi sen ona ümit verdin dedi bende ilk başta hoşlanıyordum dedim ama çocukla gitgide soğudum dedim
Kim haklı sizce sema mı?