Sanki hiçbirinin kalbi yok gibi. Neden ayaklarımızı yerden kesecek, mutluluktan uçuracak, dünya tek biz ikimiz dedirtecek insanlar yok artık. Sadece cnsellik bence yeterli değil ki. Aşk, şehvet, arzu bu duygular olmadan siz kasap mısınız abi, sadece et istiyorsunuz. Aslında ertik shop larda satılan şişme kadınlar da sizi bilhassa keser. Oynamayın duygularımızla. Ya da oyunu iyi oynayın layığıyla... İyi geceler.. ... benim hala umudum var...
Seven erkekler de, kadınlar da var. Sadece dikkat edilmesi gereken nokta gerçeklik. Sevgiye layık olduğunu söylüyor herkes ama kimse her şeyine rağmen birini sevmeyi denemiyor. Mesela birini fiziğinden, tipinden, parasından, boyundan, kazancından ötürü sevenler pardon sevdiğini sananlar oluyor. Ama o kişi bütün bunları kaybetse yine de yanında kalır mıyım diye kimse sormuyor. Zira evlilik iki günlük bir deneme süreci değil, ömürlük bir karar. Şimdi çok güzel, alımlı olabilir. Veya çok zengin ve uzun olan biri 10 yıl sonra parasını da, boyunu da kaybedebilir. Öze bakan, karakteri tanıyan ve buna düşen insanlar dışında kimse seviyorum demesin. Samimi gelmiyor.
Çünkü artık etten ibaretsiniz. Vücudunuzun görünmediği hiçbir şey giyemiyorsunuz. Rahatlık diyorsunuz dekolteli fotoğraflar paylaşıyorsunuz. Siz et pazarının en önündeki mamüller olmaya çalışırken sizi düzeltmeye çalışan erkeklere karşı tepkiniz karışma demek oluyor.
boş yapma vanilya. git sitede hemcinslerinin yazdıklarını oku. özellikle evli olup cinsel hayatları iyi olmayanları oku. demekki bu işin kadını erkeği yok. insan dediğin mahluk şehvetiyle hareket eder beyni zekası fazla olan bunu kontrol eder azaldıkça beyin işler tamamen şehvetle gider...
Evrimsel sürecimizde nasıl ki artık apandis, yirmilik diş gibi şeylere ihtiyaç duymuyoruz aynı şekilde erkeklerde kalbe ihtiyaç duymuyor. Bağırsakları kalp formunda orada da duruyor
Sorun sadece erkeklerde değil maalesef, erkeklerin böyle olmasının en büyük nedeni kadınlar. Sevginin önüne öyle saçma sapan şeyler koyduk ki sevginin değeri kalmadı