Daha önce bir erkek hesabı açmıştım sorduğum sorulara max 2-3 kişi geliyordu dm boştu. Kimse ilgilenmiyordu.
bu hesabımın dm’i full dolu her bir erkekten günlük 15 tane falan mesaj geliyor. Merak ediyorum neden?
Abaza hemcinsleri yüzünden mi?
Daha önce bir erkek hesabı açmıştım sorduğum sorulara max 2-3 kişi geliyordu dm boştu. Kimse ilgilenmiyordu.
bu hesabımın dm’i full dolu her bir erkekten günlük 15 tane falan mesaj geliyor. Merak ediyorum neden?
Abaza hemcinsleri yüzünden mi?
Bu hem kadınlardan hemde erkeklerden kaynaklanıyor, o ülkenin ekonomik durumu zaman içinde yaşam tarzını değiştirmiş durumda ve daha da beter hale geliyor. Arap ülkelerindeki kadın erkek ilişkisi git gide Türkiye’ye yerleşiyor. Erkeler Abaza kadınlar aç gözlü fırsatçı halini alıyor. Bir erkeğe kadınlar bakmıyorsa parası yoktur sapıktır. Parası varsa “ya bu modern bişi anlamak lazım” sözünü daha çok duyarsınız.
Helal olsun çok haklısın👏👏
şu an insanlar fark etmiyor ama maalesef durum bu adım adım insanlar kutuplaşıp birbirinden beklenti olmadan konuşmak dahi istemiyor. Avrupa’da güzel kızlar çirkin erkekler bakıyor diye düşünüyor Türkiye’deki insanlar ama aslında bakmıyorlar çünkü güzel çirkin ya da para konusu halkın çoğunluğunda yerleşmiş değil. İnşaat işçisinden telefon isteyen ofis çalışanı kızlarda oluyor insanlar sadece tanışmak istiyor. Bu yüzden de tecavüz oranları az refah seviyesi yüksek boşanmış kadına yatağa atılır gözüyle bakmıyorlar. ya da bir erkekğe mesleğine göre 2. sınıf insan muamelesi yapılmıyor. Bir inşaat işçisi boyalı elbisesiyle akıl veriş merkezine girebiliyor. Oysa Türkiye’de kapıdan kovuluyor. Kısacası olay kadın erkek ilişkili bile değil ülkenin insanları kutuplaşıyor, sosyalleşemiyor, hayatı yaşaması zorlaşıyor, eğlenmiyor insanlar farkında olmasada Türkiye adım adım kültürsüz bir fabrikaya dönüyor.
Kesinlikle en iyi görüş
Aynen bende de öyle oldu bi kaç defa erkek hesabı açtım sorduğu sorulara 1-2 cevap geliyordu sonrada erkekler KS de neden pembe nikle takılıyor diyolar abicim dışlıyorsunuz bu yüzden öyleler
Ndkdjdkdnddknfdk
Şimdi sen necisin bacı 🤣😆😁
Cevap
12Cevap
Çoğu taciz ettiği için kimseyle sohbet etmiyorum kolay kolay.
Olması gerekeni yapıyorsun
Vah vah nasıl yatıcam şimdi bu gece sorulara kimse gelmiyor kimse yazmıyor iki tane sidikli yorum yapsa dünyanın en mutlu insanı olacaktım halbuki
Nfdkdmdkdmks knk bu sadece bir örnekti
Erkekler bile erkekleri sevmiyor puhahhaajdbksdnksndkdmdnd
Sitenin yüzde 80 i sapık olduğu için olabilir mi
Knk aslında genel olarak dünyada da pek sevmiyor
Sevilmiyor*
Ben severim hepinizi
Beni de sev🧡
Olarr skshkshks
☺️
Türkiye erkekler için cinselliğin afrikası da ondan
Bu gün de erkeklere yakalım qkwkowlwjqğqaksjsh
Vdhdgdgdgfhdvdb
🤣😁👏👏👏
Sence neden olabilir başka
Doğru
Yaşadın erkek düşmanlığı♾️
Olabilir normal cndknxkc
Çünkü sizden öğrendik p! çliği ckmdkdmdks
Çünkü sizden öğrendik fingirdekliği kcndkdnd
Random deniliyor klavye dilinde gülmek anlamına geliyor rastgele harflere basınca 😅bu anlama geliyor
Konu erkek kız olayı değil ama sen bilirsin. 😀
Nedir knk
Ne bilim ak.
Tamam bu yüzden sevilmiyor ckcndkd
Haha. 😀😀 Sen cevabını biliyorsun. Sapık güzel kardeşim çok. 😀 Bilsinler ki erkek profilinde kız var. Ona bile yazarlar.
O zaman gebersin hepsi artık bende erkek düşmanıyım
Dur ak. Ben oturdum çekirdek yiyorum.
Kimin umurunda ki bu
Kimsenin
Okey
Bebiş çünkü bizim @mımız yok
Olsa nolur gurur olmadıktan sonra
Gurur ne alaka şu an? Değer/ilgi görmek ile gurur ‽
Kestir o zaman daha çok sevilirsin 😅
Karşı cinsim kadar ilgi görmek istemem e bir de bu ilginin ezici çoğunluğu abaza ruhlar tarafından üretilmiş metin/görsel... Iyyy
*ma tapan siz erkeklersiniz sevilmeyince de öfkeleniyorsunuz birbirinizle evlenin o zaman 😂
Üç beş ergenin veya kendini yetiştirememiş 3-5 elemanın hezeyanları tüm hepimizi kapsamıyor. Şahsen öfkelenmiyorum hatta böylelerine prim verilmesine de karşıyım ama bunu genelleyip tüm kadınları hedef alaraktan burada soru sormuyorum ;)
İnanır mısın bende😅
Herkesin birbiri ile olan tecrübesi bir diğerinden çok farklı olacaktır. İnsan yaşayış/düşünce tarzları ile alakalı genelleme yapmak abes
Katıldım
Saygılar
Kızlar bo*unu yesin dksoskxoms
Knk noktası virgülü nerde
Djeidjxisjdid yazamadım tüh be
dünyanın her yerinde şeftali almak daha zordur
Bence erkeklerin öz saygısı yok nfjdjdkd
bence herşeyin bi dengesi var
Erkeklerin yok ama
benim gayet güzel bi dengem var şahsen.
Ne konuda
kendimi mi öveyim şimdi xd
Ben sizi çözemiyorum evrenin sırrı falansınız erkekleri nasa çözmeli
biraz fazla yaşanmışlığım var ondan çözmek imkansız
Yok öyle değil erkeklerde var bişey
bende kızları çözemiyorum aslında çözerimde herkes çözülmemek içi kaçışıyor resmen. D
Sitede sorun bu maalesef
Dünyada da böyle
Haklısınız kesinlikle öyle değişir mi zannetmiyorum
Erkekler sapıtırsa değişmez
Karşılıklı bence bu durumlar
Pek aynı değil gibi
Pekala saygı duyuyorum fikrinize
Tişikirler☺️
Rica ederim 🙏 ne demek ben teşekkür ederim 🙂
😊
🙂bayramın nasıl geçti
Uyudunmu