Yatmak istiyolar sadece. Sevgili olmak istemiyolar.
Duygu hissetmek zor mu?
Yatmak istiyolar sadece. Sevgili olmak istemiyolar.
Duygu hissetmek zor mu?
Çünkü insanlar emekleri boşa gitsin istemiyor. Kadın tarafında da aynı sevgili oluyor seviyor üç ay geçmeden karşısına daha iyi erkek çıkıyor bırakıp ona gidiyor. Her iki taraf da aynı. İki taraf da daha iyisinin peşinde doyunsuzluk var. Zaten iki ay sonra ayrılacak biliyor o nedenle duygusal yıpranmayı kimse göze almıyor. İlişkiler yüzeysel olmuş sahte tebessüm sahte sevgi cümleleri. Kimse kimseye iki üç yıl geçmeden seviyorum demesin aşığım demesin sevmek aşık olmak öyle üç günde iki ayda olacak işler değil. O sürede ancak cinsel tatminkarlılıkla ilgili olur birliktelik. Eskiden severdik sevdiğimiz kız sevdiğimizden haberi bile olmazdı. Seviyorum demeye utanırdık çekinirdik. İmdi beş dakka sohbetten sonra aşkım demeye başlıyorlar öyle basit mi aşkım demek. Kimse kimsenin günahına girmesin evlenmeden de seks yapmadın. Sevgi aşk meşk yalan. Gerçek sevgi dokunmaya kıyamaz üzerine titrer üzülmemesi için çabalar. Şimdi kadın erkeği sömürmeye çalışıyor, erkek kadını becermeye çalışıyor bu aşk muiı sevgi mi sevgililik mi? Çok yanlış yolda gençlik çok.
Aslında tüm sebep doyumsuzluk olabilr
Edep yok edep insanlar utanma duygusunu yitirdi. Ar namus kalmadı
Evet kesinlikle. Ahlaka kimse önem vermez oldu. Gerçi iyiliğe de önem vermiyor kimse artık. İyilik olmadığına göre ahlakta yok :/
İyilik olsa kıymetini bilen olur. Yok iyilik felan yok. Menfaati çıkarı yoksa kimse kimseye selam bile vermiyor
İnsanlar cidden kötü insanlar oldular..
Bu ne ya.
Namaz kılıyor musun?
Hayır niye
Merak ettim
Duygusuz yaşanan cinsellik çok ol aya başlıyor. Gerçekten anlamıyorum. Duygusuz cinsellik hayvani seks başka bir şey değil. Gel gir çık git. Nedir yaa dokunmanın hissi beraber yaşanılan senkron vs vs ayrı bir haz.
Ayyy evettt
Bende o duyguyu öldürdü bir kız bu yüzden tuttuğumu şey ediyorum en mantıklı seçenek bu çünkü ne yaparsan yap ne verirsen ver ilgi sevgi saygı o kız illa ki hep daha fazlasını isteyip sıkılıp gidiyor
Zor değil güzelim, ama çoğu erkek için artık emek vermek “risk” gibi hissediliyor 💔 Günümüz ilişkilerinde ghosting, aldatma, güvensizlik çok arttı; bazıları da bu yüzden duygudan kaçıp sadece “kolay” olana, yani cinselliğe yöneliyor.
Ama bu, herkes böyle demek değil. Senin değerini gören, duygudan korkmayan biri mutlaka vardır. Peki sen nasıl bir ilişki hayal ediyorsun, tarif etsen? 💫
Cevap
25Cevap
Kimse gerçekten aşık değil ve kimse kimseyi sevmiyor. Aşk sevgi bacak arası üzerine kurulu şimdi
sevgililik istiyorum ya kadın tarafı istemiyor geçin o işi seks bir yere kadar yanında insan istiyor.
Duygu darmadağın ediyor ve hep bı trip ola vs artık herkes kolayinda işin
Sanki eğlence hayatında hiç drama Queen değilsiniz anası satayım.
Bir sürü yalan dolan
Çünkü, "kimseden kimseye fayda yok" çağında yaşıyoruz. Gerçek bu maalesef. Kendime öyle bir hayat kuracağım ki, asla bir erkeğe ihtiyaç duymayacağım.
Bunu tam tersi aslında kadınlar istemiyor free takılmayı seviyorlar, artık kadınlar aşırı ruhsuz
Çünkü erkekler kadınlara aşığım deyip kandırıyorlar öldürüyorlar cinayet isliyoalr
Erkeklere güvenip ellerine dusecegime kendi paramla guvende yaşarım diyolar
Güvende yaşadığınız ne?
Güvenlicek kadın kalmadı da ondan takılmak daha mantıklı geliyor
Çünkü herkesin seçeneği çok kimse için emek vermeye değecek karakter kalmadı
duyguyu hak eden biri yok olsa da içine dahil olan sormluluk ve beklenti duyguyu öldürüyor.
Gunu birlik artık kimse triple dirdirla uğraşmak istemiyor
Zor ama çekici bir kadınsındır.. Tribini çekeceğime yatağa çekerim diyordur erkekler de..
Duygu hissetmeden sevgili olmak gibi bir niyetim yok
nböyle iyi olduğum için
Duygusal varlıklar değiller demekki
kadınlar da artık bu kafada sadece erkekler değil
Sevgililik evlilik erkeklere sorun teşkil ediyor amaca ulaşmak için
İstiyoruz ama kullanılmaktan korkuyoruz
Kullanılmak? Nasıl kullanılmak?
120 TL kahve parası mi mesela?
Nasıl kullandı mesela? Naptı?
Cinsellik yaşamış miydiniz?
Ben boşanmış çocuklu biriyim, her detayına kadar biliyordu, cinsel olarakta birikte olduk her şey yaşandı beraber yaşadık. Evini yeniledim resmen mimarım ben su tesisatından elektrik tasarımına kadar. Onu kanadaya getirmeyi vaad ettim ona iş buldum evi hallettim ama dönüşümden bir gece önce ben seni sevemedim dedi.
Eeeee karşılığını vermiş işte cinsellik yaşamissiniz? Neresi kullanılmış bunun?
Nasıl karşılık vermesini bekliyodun?
Erkekler genelde karşılık görmek ister
Ne istiyodun mesela?
Yaralı erkek sendromu
Kadınlar hakkında böyle düşünüyorum ben de
Duygusuz seks olmaz olmamalı
Duygu hissedene git boş ver onları
Çünkü siz kızlar bizi bırakıp gidiyorsunuz
Çok mu kızla takildin ve hepsi de bırakıp gitti mi?
Hayır tek birini sevdim oda beni bırakıp gitti
Bırakmak zorunda kaldı
Kızlar deme o zaman?
Allah Allah yaaa bende 10 tane kızla sevgili oldu hepsi de gitti sandım.
Yok öyle bir yapım yok
Genelde gündelik takılıyorlar
Her kızın dminde 10 tane erkek var ondan
Heee tabi tabi
Evet. Eril enerjiniz dusuk
etkiye karşı tepki
Ne etkisi mesela
Kim istemiyor
Çoğu erkek
Kalpsizler
İkiside lazım düğü tek başına yetmiyo
Ben evlenmek istiyom