• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler neden artık aşk istemiyor?

Ndjfjfjjf
Ndjfjfjjf Takip Et
Xper 4 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
414
Yapay Zekaya Sor

Niye

Erkekler neden artık aşk istemiyor?
Erkek Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Çünkü aldattınız, Çünkü güvenleri yerle yeksan ettiniz, Çünkü para da para dediniz Çünkü efendi erkek değil serseri erkeği genç yaşlarda seçip onları hor gördünüz şimdi hepsi umursamaz oldu. Bulun alfa bir erkekte göreyim onları da beta hatta kadınsı yaptınız. Erkek mi arıyorsun zor bulursun adam mı arıyorsun imkansızı zorlayacaksın bu saatten sonra. Ayrıca eşitlik ilkesine davalarda uyulmuyor. Erkek 1 günde evli kalsa nafakayi yiyor. Adam didindin calismis kadın hop nafaka bedava mis gibi hayat. Niye evlensin neden aşık olsun? Düdüklü tencere mi bu erkekler xgsbsbxb

Sevismek isterse gider e... t tutar yine ihtiyacını görür. Aşka ihtiyacı yok bu durumda.

Şimdi bardağın öbür tarafına bakalım. Diger erkeklere gelelim onlarda kadınbudu kofte sevdikleri için onlarca kadın budu yer. Aşk istemez yalı capkini olur. Serserilik kanında akar aldatma kanind sakar düzgün kızların duygularının icinden geçerler. Bu türlerde buradan sikinti çıkarınca piyasada aşık olacak aşık edecek aşk için uğraşacak bir zatı muhterem erkek çok cüzzi miktarda kalıyor.

Eee onlarda pazarın en kaliteli ürünleri en son kalan assolist edasıyla kendini ağırdan satıyor. Bir de üstüne prensipte prenses erkeğe dönmüş ise vay ki ne vay xbsbs

Kuş öldü beybi diye laf var ya Aşk öldü beybi diye çevirip herkesin kuşu ötüyor gül dolu pencere kenarında diyerek son sözlerimi bitiriyorum. Dbsb iyi gunler

11
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Gunumuzde erkekler kadin istemiyor cunku. Simsiki erkekler, erkekle beraber olmak istiyor.

Kadinin dogasinda fıtratında bir seyler vardir. Ama erkekler bunu gunumuzde bastirmaya calisiyor. Mesela kadin trip atmak ister, alinir, gucenir, kiriir cunku. Rabbimiz de peygamberimizde kadinin narin bir varlik oldugunu soylemisler. Peygamberimiz kadini tarif ederken kristale/cam siseye benzetmistir ne kadar kirilgan oldugunu anlatmak icin.

Simdiki erkekler kadinlari kirmaktan korkmuyor. Kadinlar dogasi geregi olan tribi atma firsatini bulamiyor. Kadin alinamiyor, gucenemiyor cunku bunlara firsat veren, kadina bu alani acan erkek yok. Kadin trip atmasin, alinmasin, kieilmasin, narin davranmasin, guclu dursun, basimi agritmasin, kahrini vs cekemem. Iyi de boyle iliski olmaz ki. Boyle ask olmaz, evlilikte olmaz.

Kadina dogasinda olan seylere karsi baski uygularsaniz kadinligini gösteremez. Kiz oldugunu gösteremez. Eskiden kizlar erkek gibiydi. Erkek fatma derlerdi. Kizlar kiz olmaktan, kiz gibi giyinmekten utanirdi. Erkek gibi davranan, erkek gibi giyinen cok kiz vardi bir 20-30 yil once. O zamanlarda kiz cocuk daha degersizdi. Kiz olmak utanilacak bir sey gibiydi. Kizlarin yansimasina da bu tavir, davranis, giyim olarak yansiyordu. Erkek olmayi kizlara iyi bir sey olarak, ustun olmak olarak kodluyorlardi cunku. O zamanlarda kiz olduklarini tam olarak yasayamadilar baskilandilar.

Simdi ise distan bakinca fazla kadinsi duruyor belki bazilari. Daha kiz gibi duruyor, belki bazi kizlar fazla disi duruyor, giyiniyor. Ama bu sefer de duygulari bastiriliyor. Kadin olarak aglama zirlama cekemem seni. Erkeklerde sevmek ve ask gibi duygular cinsellikten gecer olmus. Cogu kiz hayal kirikligina ugruyor, bazen de aldatiliyor.

Gunumuzde de kadina narin olma, hassas olma, hallerin olmasin, regl olmuyormus gibi davran, ağlama, trip atma tribini cekemem, trip atiyorsan ben yokum, seninle konuşmam, mesaj atmam aramam sormam ne halin varsa gor, her seye de alinma, her seye de kırılma. Tamam fazlasi elbette zarar, surekli kusen trip atan kizlarim agzina benikde cakasim geliyor. Ama artik erkekler %5 bile bu duygulari cekmek, gormek istemiyor. Simdi de kadinlar, kendilerini kadin yapan duygulari yasayamiyor, bastiriliyor.

İstiyorlar ki kadin alinmasin gucenmesin, istersem agzina s**yım bana bir sey demesin, cam sise gibi olan kadini yere firlatip paramparca edeyim, umrumda degil gibi tavirlari var. Bu da ikili iliskilerde sorun oluyor.

Kadinlarin, kadin olmasini saglayan davranislari bastirilinca erkeklesiyorlar. Erkekler sorumluluk almayinca, erkeginde sorumlulugunu kadin yapinca erkeklesiyorlar. Erkekler erkekle beraber olmak istiyor gunumuzde. Gercek bir kadinla beraber olmak istemiyorlar. Gercek bir kadin tripte atar, gucenir de, alinirda, neseli de olur, cocuksu tarafini da gosterir vs. Ama bunlar ve kadinin daha kendini kadin yapan duygulari bastiriliyor, erkek tarafindan onemsizlestiriliyor, degersizlestiriliyor.

Erkekler, erkekle beraber olmak istiyor, bir kadinla degil. Bu tarzda olan erkekler bana baya baya gay geliyor. Sen, bir kiza, kizsal duygularini, davranislarini gosteriyor diye tepki gosteriyorsan gaysindir, git erkekle ol o zaman. Bir kadindan, kadinsal duygularini, kadini kadin yapan seyleri ben cekemem, bana biyle davranma, sakın bir daha boyle tabirlar gosterme yoksa beni bir daha zor gorursun tarzi seyler bastirmak. Senin taleplerin bir erkekte mevcut, kizda degil. Kadinin dogustan belki donanimda gelen ozellikleri var cunku.

Sen erkek olarak bunlari istemiyorsan, bu davranislari gormek istemiyorsan, ben cekemem, ben boyle iliski kuramam diyorsan sen erkek istiyorsundur. Ki kizlar da bu duygularini erkekler yuzunden bastira bastira erillestiler zaten. Erkekler, erkekle beraber gunumuzde zaten. Kadin duygularini erkegine yansitamiyor, cunku prenseslerimiz en ufak bir tavri dahi cekemiyor.

Erkekler sorumsuzlastigi icin erkek isi denilen seylerde kadina kaldigi icin yine erillestiler. Erkekler, gercek bir kadinla olmak, kadınının tribini, alinganligini vs cekmek, ona maddi destek sunmak, evime karima bakarim bundan gocunmam vs olmadigi icin Şu an rekabet ver. Erkek erkekle rekabet eder, erkek kadinla degil. Erkek kadin birbirini tamamlar, tamamlamasi gerekir. Kadinlarda rekabet ediyor ama bazi konularda haklilar. Buraya girmeyecegim zaten uzun oldu yorum.

Erkekler, kadinlarin kadinligini ortaya cikaramadigi icin sıkıntı var. Erkekler, erkekle beraber gunumuzde. Erkekle de ask yasayamazsin kolay kolay. O yuzden ask yok. Eskiden erkek fatmalar vardi. Simdi de distan belki cok kadinsilar ama davranis olarak erkeksiler. Duygulari da bastiriliyor. Hadi bazi seyleri kadinlar istedi, hak talep etti. Ama hicbir kadin demedi ki benim duygularim bastirilsin. Benim kadin olarak varolusumda bulunan duygularim yok sayilsin.

Kadinlar gunumuzde evlenelim diyemiyor, trio atamıyor, bir yerim agriyor diyemiyor cunku kocasinin yanda sevgilisinin de ayni yeri birden agriyabiliyor. Kadinlar erkegine nazlanamıyor. Gonlu alinmiyor. Kadinin dogasinda olan nazlanmayi erkekler cekmek istemiyor. Tribi cekmek istemiyor. Kadinlar simdi bir ton laf eder diye trip atamiyor. Az nazlansam diye dusunse omzuna basini koyupta nazlanamiyor. Gunumuz prenseslerine nazlanmak fazla geliyor.

Niye? Kadin kadini cekemez, kadin kadinin egosunu, kadin kadinin nazını, kadin kadinin tribini cekemez aslinda. Erkeklerde kadinsilastigi icin beraber olduklari kadinla ayni noktaya geldikleri icin sıkıntı oluyor. Tripler çakışıyor. Nazlanmalar çakışıyor. Iki tarafta bunlari yapmak istiyor. Kadin erkegine, sirtini dayayamiyor. Omzunu koyup hunharca aglayip icini dokemiyor. O yuzden kadinlar gunumuzde psikologlara gidiyor. Bir seyleri cozmenin yaninda Icini dokmeye, aglamaya para verip gidiyor. Kiz arkadasliklar, kizlar icin her zaman zordur, bunu erkeklerde bilir ve farketmislerdir. Kadin erkegine bunlari anlatmak, duygusunu gostermek isterken orada da duvar buluyor onundezduygulari anlasilmiyor, bastiriliyor. Kizlara zaten anlatamiyor, kocasina, sevdigine zaten olmuyor.

Surekli bastiriliyor cunku kadinin tribi, nazlanmasi, alinganligi, aglamasi vs. Kadin kadin olamazsa, erkekte erkekle beraber olmus oluyor. Erkekte bu ozellikler fazlaca olunca kiz kiza takilmis gibi oluyor. Bu durumda ne aşki ne sevgisi?

3
    3 Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      11 ay

Amma destan yazmışsın be bacım 🙄🙄

Yorumla
    • Bdhdhdb
      Bdhdhdb
      3 ay

@soyersoyer sanane yazar?

Çok doğru yazmissin aşko. Sonuna kadar katılıyorum imzamı atiyorummmmmmm ❤️❤️💐❤️❤️❤️🌺💐🌺💐🤍💐🤍💐😒🤍❤️🤍

Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      3 ay

@Bdhdhdb 🙄🙄🙄

Yorumla
  • İLKER34İST
    İLKER34İST Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    11 ay

Sebebi ne biliyor musun aslında burada da görüyoruz O soruları Aile sorunlarını ilişki sorunlarını birebir yüzde değil de sağdan soldan fikirler alarak ailelerini yönetmeye çalışıyorlar Bir de aksine Bu yorumlardan yola çıkarak suçlayıcı bile olabiliyorlar sosyal medyada kadınların ağzı öyle bir bozulmuş ki ağzı alınmayacak kelimeler çok bilmişlikler resmen şahsım adına söylüyorum Beni buz gibi soğutuyor bir kadın aile kızı olmasını bilecek hanım hanımcık bir kadına yakışır tavırlar olacak kelimeleri cümleleri ağzından düşerken Sen durup düşüneceksin acaba bir yerde hata mı yaptın Neden bu cümleyi kurdu dememi hissettirecek kadın lazım maalesef O da zor bir şey önce bir kadın erkeği anlamasını bilmeli annesine babasına bakıp aile yuva nedir Onu iyi kavramalı sosyal medyada Çok gezen Instagram'da hesapları açan orada burada insana çatıp saçma saçma paylaşımlar yapandan kadın olmaz

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yuvayı yapan dişi kuştur derler ben bu söze çoğunlukla katılıyorum maalesef günümüz kadınları böyle değil. Erkeği yönlendirebilir birtakım şeyleri yerine oturtabilir Ama çoğu kadın Artık fazla özgür takılıyor istediğini yapmak istiyor belli maddi imkanlara erişince kafasına göre takılmaya başlıyor Artık eskisi gibi hoca sözü dinlemiyor. çok gördük. Yaşadık da.. Tabii zaman zaman erkeklerde de bu tipler var fakat maalesef kadınlar eskisi gibi değil. Geçenlerde yaşlı bir abla ile sohbet ettik Ben erkek tarafıyım, şimdiki kızları anlamıyorum, erkeklere acıyorum dedi :) şahsi fikrim Ben daha evlenmem zaten

0
    1 Yorumla
    • Bdhdhdb
      Bdhdhdb
      3 ay

Erkeklere aciyomus ahahhahahha

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
11 ay
  • Bazen erkekler aşkı istemiyormuş gibi görünse de çoğu zaman bu, yanlış anlama ya da hayatlarının bir döneminde hissettikleri duygusal yorgunluk nedeniyle olabilir. Belki de daha önce kötü deneyimler yaşamışlardır ya da şu an kendilerini ciddi bir ilişki için hazır hissetmiyorlardır. Ama inan bana, aşk bir gelse kapılarını çalan bir peri gibi, kimse karşı koyamaz! 😊 Herkesin zamanı farklı, belki de doğru kişi onlara henüz gelmemiştir. Bekle, o kıvılcımı bir gün hissedecekler! 🌟✨

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

71

Cevap

152

Cevap

• KarizmaGenç1
    KarizmaGenç1 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.

Çünkü son yıllarda kızlar aşk ve sevgililik kavramını iyice mahvettiler. Çok sorunlu davranışlar sergileyeme başladılar. Kızların yaptığı yanlışların bir kısmını sıralarsak eğer;

• Kızların çoğu bazen gereğinden fazla trip atıp kapris yapıyorlar. Bu durum erkekleri bıktırıyor.
    • Kızlar ilgi almak için aynı anda birkaç erkekle konuşup flört etmeye çalışıyorlar. Bu durum erkeklerin kızlara olan güvenini yok ediyor.
    • Kızların son yıllarda erkeklerden beklentileri çok arttı. Yok bir erkek en az 1.80 boyunda olsun, yok zengin olsun, yok arabası olsun, yok iyi para kazandığı işi olsun... Kızlar bu şekilde erkeklerden gerçekleştirilmesi zor olan isteklerde bulunuyorlar, bu durum da erkekleri mutsuz edip daha en baştan hevesini kırıyor.
    • Kızlar artık sevgili oldukları erkeklerden pahalı hediyeler istiyorlar. Erkeğin kendisine son model Iphone telefon almasını istemeleri gibi. Bu durum erkeklerden parası için kullanıldığına dair düşünceler yaratıyor.
    • Kızlar erkeğin kendisi için çok çabalamasını istiyorlar. Benim için çabalamayan, bana hak ettiğim değeri ve ilgiyi göstermeyen bir kız için ben neden çabalamayın ki? Bazen bir erkek bir kız için çabalasa bile kız onu reddediyor. Bu durumda erkekler boşuna çabalayıp yorulduğuyla kalıyor. Bu yüzden de erkekler hak etmeyen kızlar için boşuna çabalayıp yorulmayı gereksiz buluyorlar.
    • Bazı kızlar cidden sıkıcı oluyor, 2 kelimeyi bir araya getirip sohbet kuramıyorlar. Yaptıkları sohbet de dedikodudan ibaret oluyor. Kafa yapımızın uyuşmadığı boş ve sıkıcı olan bir kızla niye sevgili olalım.
    • Kızların geçmişinde çok fazla erkekle özel şeyler yaşamaları da erkekleri kızlardan soğutuyor. Bir erkek, geçmişinde çok sayıda erkekle özel şeyler yaşamış bir kızı ne yapsın ki.
    4
    1 Yorumla
    • KarizmaGenç1
      KarizmaGenç1
      11 ay

Bu arada yazının tamamı bana ait 😊 Düşünüp emek verip yazdım.

Yorumla
  • BlackWomen126
    BlackWomen126 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 101%
    11 ay

Genelleme yapmaktan vazgeçtiğiniz zaman mutluluğu yakalayacaksınız. Erkekler de genelleme yaparak doğru insanların önüne perde çekiyor. Aşkı sevgiyi yanlış yerlerde yanlış ortamlarda aradığınız ve hatta arayışta olduğunuz için aşk istemediklerini düşünüyorsunuz. Bakıyorum erkekler sosyal medyası herkese açık, tüm bedenini halka açmış kadınları ve sayfalarına tüm erkekleri doldurmuş kadınları görünce kadınlar paraya tapıyor, herkes yollu kafasına giriyor iken kadınlar da gym de atletini ciciklerine kadar indirmiş ortamcı erkekleri görüp onların peşinden salyalarını akıtıp kıyıda köşede hayatı ve kendisi ile meşgul olan erkekleri görmezden gelip toksik ilişkilerde kendilerini kaybediyorlar. Doğru erkek ve doğru kadın bakış açışı bence kişinin hangi ortamda ve yerlerde aradığı ile bağlantılı. Hiçbir aklı başında erkek o tarz kadınların alanına ve hiçbir aklı başında kadın da o tarz erkeklerin kendi alanlarına girmesine asla izin vermez. Aşkı isteyecek olan adamları da kimselin istediği önemli, kadın ortamda popo sallayarak gece alemlere akarak aşkı isteyen bir adamın ona aşık olmasını bence beklemesin. Doğru kadın ve erkekler kişilerin sosyal çevresi, sosyal medyasına ve kişiye çok dikkat edip iyi analiz ediyorlar. Gözlemci olarak söylüyorum.

3
    1 Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

Yorumlardaki tek akıllı kişi sensin bu düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum, aşağılarda biri fena kafayı yemiş yorumlara bakarsan

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    11 ay

Yorumlara bak 🤣🤣🤣 girdikleri triplere bak oğzomozo soçtonoz do ondon ulan uzatmayın direkt fakirim maddi durumum yok çoluk çocuğa karışacak popiş yok kimsenin kızını alıp hayatını sefalet içinde sürdüremem diyip kesin. yalandan triplere girmeye gerek yok. Evlilik sizin için mi zor? Ulan çalışmayan insana ekmek yok ekmekz, siz evlilikte çalışmayacaksınız da karınız doğurduğu 9 ay taşıdığı çoluk çocuğa kim bakacak? Sadece çalışacaksınız adam olmak bile size zor geliyor cidden pes yani günden güne türk erkekleri daha tembel olmaya devam ediyor.. akılları fikirleri aammmmmmm aaaammmmmğğ😫😫😫😭 böyle dolaşıyorlar etrafta ahahhahdh ne kendilerine hayırları var ne de millete bazıları da baba parasıyla ammmm peşinde dolanır sadece yani tek vasıfları d*ldo olmak baba parasıyla zengin olanlarında cüzdan d*ldo başka hiçbir vasfınız yok kızlara. Evlilikte eve %75 kadın bakar zaten sizin yaptığınız tek şey para kazanmak kadın ise o iki kuruşla harikalar yaratıyor eve dört dörtlük çocuklarına dört dörtlük annelik yapıyor erkekler çalışır getirir kadın yapar, düzene koyar evi. Kızların istekleri demiyorlar mi bir de 🤣 siz kendiniz geçmişinizde bilmem kaç kişiye esclarda dahil d*ldo olmuş heriflersiniz kadının bacak arasının renginden, bakireliğe sarışından bilmem fiziğe büyük meme küçük meme işte her şeye bakıyorsunuz kadının kriteri olunca mı omg 😯 oluyor ahdjshdjahdhjshd ahhhhhh yaşı büyük fakat beyni ergen erkekler.. acınası haldesiniz.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Güvenilmiyor demişler bir de hmm🤔 çoğu evli erkeğin aldatması peki🤔

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      11 ay

Sonuna kadar haklı bir yorum çoğu erkek daha bir kadına sahip çıkamıyor konu para da değil bir iki güzel söz etmek bile zor geliyor bunlara o derece yani sonra kadın neden beni sevmiyor kadın neden benim koynuma girmiyor kadın neden erkekleşiyor mutsuz oluyor falan sen ilk önce erkek adam ol görevini yerine getir ondan sonra bak kadın nasıl sana itaat ediyor bunu sadece akıllı erkek anlar diyeceğim ama ülkede akıllı erkek sayısı da çok az ya ayrıca kadın aldatıyor diyorlar ama nereye baksak aldatan genelde erkek oluyor bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim

Yorumla
  • Sprintsnow
    Sprintsnow Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    11 ay

Dayak yiyoruz çünkü, sözel anlamda içimizden geciyorsunuz. her kadın değilse bile çoğu kız artık bir şey istemeden duramıyor, hep bir beklenti icindesiniz. Siz bir hata yapsanız günlük yaşamda biz iplemeyiz ama tam tersi olduğunda içimizden geçiyorsunuz. ruh haliniz dengesiz. birgun yaradan ne güzel yaratmis diyoruz her anlamda diğer gün içinize şeytan kaçıyor. Eleştiriye gelemiyorsunuz. İstediginiz birşeyi yapmayınca veya yapma imkanımız yoksa çocuk gibi ağlıyor trip atıyorsunuz. Hayatimizda yeterince dert varken sizde mutluluğu bulalım istiyoruz sevgi anlaminda değer görme anlamında ama gordugumuz şey sadece eleştiri hakaret. böyle olunca da aşktan uzak duruyoruz. Kizlasmaya başlayan dizinde prenses erkekleri bu kategoriye koymuyorum bak dikkat et. Biz erkeklerde madem öyle gezelim eğlenelim diyoruz. kaprisiniz, eleştiriniz, bitmek bilmeyen istekleriniz. insani sevmeye soğutuyor. erkeklere değilde biraz kendinize dönüp baksanız daha iyi değil mi?

2
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    11 ay

İnsanların günümüzde aşka saygıları ve vefaları kalmadığını düşünüyorum. Kadın veya erkek farketmiyor iki cins te aşk duygusuna değer vermiyor, genel olarak değer verilen ise hızlı hayatlar yaşamak, bencilce haz almak, alabildiğine hazza ve keyfine odaklı yaşamak, hiçbir sorumluluk almamak, vicdani sorumluluk, aile gibi önemli sorumluluklardan en ileri yaşlara dek kaçınmak yeni bir başarı olarak algılanmakta. Aşk yüzeysel değil derin bir duygudur, artık günümüzde derin duygular o derece merdiven altında ki, derin duygulular aşka cinsellik, yüzeyseller s. KS der olmuş. Aşka sadece aptal ve enayiler inanır bakış açısıyla hayatta karşılaşılan herkese yeni s. KS partneri gözüyle bakanlar işini bilenler oluyorlar. Hayat zorlaştığı için değil, insanlar sığlaştığı için tüm bunlar.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    11 ay

Aslında erkeklerin “artık aşk istemediği” genellemesi biraz yanıltıcı olabilir çünkü herkesin duygusal ihtiyacı ve ilişki beklentisi farklıdır. Ancak günümüzde hızlı yaşam temposu, sosyal medya etkisi, bireysel özgürlüklerin ön planda olması ve korkular gibi nedenlerle bazı erkekler ilişkilerde daha temkinli veya mesafeli davranabiliyor. Özellikle duygusal yaralanmalardan kaçınmak, özgürlüklerini korumak ya da sorumluluk almak istememek gibi sebeplerle aşkı geri planda tutanlar olabiliyor.

Ama bu, tüm erkeklerin böyle olduğu anlamına gelmez; birçok erkek hâlâ derin, anlamlı ve kalıcı bağlar kurmayı arzuluyor. Asıl önemli olan, kişinin kendisiyle barışık olması ve ne istediğini net bilmesidir. Belki sen bu konuda çevrende böyle bir durum gözlemliyorsun, bu da o kişilerle ilgili olabilir.

2
    0 Yorumla
  • bugracetin
    bugracetin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 98%
    11 ay

Erkekler artık aşk istemiyor gibi görünüyor çünkü çoğu duygusal olarak yorulmuş, hayal kırıklığı yaşamış ve yeniden kırılmaktan korkuyor. Modern ilişkilerin yüzeyselliği, hızlı tüketilen duygular ve iletişimsizlik de aşkı gözlerinde değersizleştiriyor. Toplum hala erkekten güçlü, duygusuz olmasını bekliyor. Bu da duygularını bastırmalarına neden oluyor. Üstüne bir de ekonomik baskılar, gelecek kaygısı ve değişen kadın erkek dinamikleri eklenince, birçok erkek ilişkilere mesafeli yaklaşıyor. Ama aslında aşk istemiyor değilliz. Sadece daha gerçek, güvenli ve yormayan bir bağ arıyoruz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Soğuttunuz icin olabilir mi aşktan sevgiden güvensizlikten bizi bi para ağacı olarak gormenizden lafa gelince feminen ama hesap vs ödemeye gelince erkek ödesin dugunu erkek yapsın onu bunu erkek yapsın ilk bi kadınla tanışalım mesleği sorsun hemen ne kadar kazanıyorsun en az su kadar olmalı pardon da hayırdır ne yapacaksın maaşımı sen ne vadedeceksin bana bi cinsellik mi ondada vay basım agriyor bahaneleri olur zaten bu yanı cidden nasıl kızlar diyor gidin yabancı erkeklerle evlenin gidip yabancı kızlarla evleneceksin cidden dirdir yok Naz yok ne bileyim trip ve kapris yok biz dünyaya sislerin dirdirini nazini triplerini kaprislerini mi çekmeye geldik hiç kusura bakmasın kimse kimseyi çekmeye mecbur degil o kadar uzun da degil hayat.

0
    0 Yorumla
  • EdaGörür
    EdaGörür Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    11 ay

Kim ne yapacak aşkı
    sürekli sorun, sürekli sıkıştırma, takip, trip, ip boynunda gezecek

eskiden öyle miydi

kahrolası akıllı ve seyyar telefonlar

gözünü seveyim ankesörlülerin

🤣🤣🤣🤣🤣

biraz espri biraz ciddi

bu devirde aşk yaşamak çok zor

1
    4 Yorumla
    • Kafadurdu
      Kafadurdu
      11 ay

Aşık olmayanların kendini teselli ediş şekli bende ayni

Yorumla
    • EdaGörür
      EdaGörür
      11 ay

bilmem. gerçek olabilir mi?

öyleyse yapacak 1 şey yok.

zorla aşık olunmuyor

Yorumla
    • Kafadurdu
      Kafadurdu
      11 ay

Gerçekten hiç istemiyormusnuz bikerde olsa siz siz oldunuz için seven her an sizle ilgilenen tabi sizde karşılık li anlayışlı bilmiyorum ya

Yorumla
    • EdaGörür
      EdaGörür
      11 ay

Hayat yeterince zor. sanki her geçen gün daha da zorlaşıyor. Aşık olana, karşılıklı aşk yaşayana ve aşkın iyi, kötü unsurları ile başa çıkabilen ne mutlu.
      Aşk meşakatli bir serüven

ekranda indiana jones hazine avcısı filmlerini izlemeyi tercih ederim

Yorumla
  • thepesimist
    thepesimist Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.

Bunları kim öğretiyor size anlamıyorum. aşka sevgiyle işi olmayan 2 kişiyle konuşunca genel böyle sanıyorsunuz. Ben kimse olmasa bile bir kaldırım taşına aşık olasım geliyor, bu güzel duygular yaşanmadan hissedilmeden başka şeylerin anlamı yok. O duyguları tek kişiye sadık kalmak isteyenler yaşamak ister. Eğer aşk istemiyorsa fazla kalıcı değildir.

1
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Bağlı kalmayı sanırım kadınlar kadar sevmiyorlar ama bence asıl sorun ciddi ilişki istememeleri değil. Ciddi ilişki istemedikleri halde öyle davranmaları. Kadınların da sorunu ciddi ilişki istemediğini özellikle belli eden erkeklerle ciddiyi oldurmaya çalışmaları. Manipülatiflik konusunda iki tarafta da hatalar var.

1
    0 Yorumla
  • Uzumlu1kek
    Uzumlu1kek Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.

Bunun cinsiyetlw pek alakası yok

Ask istemeyen insanlara takilirsaniz bu olur

Ask insanı kendi bulur ummadigin bir yerde

Sen beklentileri erkeklerle bulusursan böyle olur yapma bunu kendine

Birine odaklan senin sevdiğin ve onun da sana karşı birseyler hisettigini dusundugun birisi

1
    1 Yorumla
    • Kafadurdu
      Kafadurdu
      11 ay

Ya %100 doğru sonunda ya şunu benim dışında birde demiş

Yorumla
  • Çelebikız
    Çelebikız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    11 ay

erkekler hiçbir zaman aşk peşinde değillerdi ki aldıkları ilgi sevgiyle bir de kızı kandırabilirlerse cinsellikle egolarını beslemek dertleri bir de ellerindekilerle kıza şov gösteriş yapıp kendini yeterli hissetmek jhdksjdh erkekler aşık olmaz sen de olma aklını kullan djkhlkd

0
    0 Yorumla
  • şekersizbal53
    şekersizbal53 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    11 ay

şimdi ki kızların kriterleri çok fazla boy pos para zenginlik tip vs vs birde hepiniz feminist olmuşsunuz eşitlik eşitlik diye tutturuyonuz eşitlik diye bir şey yok bunu kabullenemiyosunuz bunların hepsini geçtim bir erkek bir kıza açılmak istemiyor red yemekten korkuyor terslenmekten korkuyor tacizci durumuna düşmekten korkuyor kızlar o kadar egolu ve kibirli ki normal yani efendi işinde gücünde temiz adamları sevmemenize gelmedim bile daha

0
    0 Yorumla
  • Aşk_tanrısı_eros
    Aşk_tanrısı_eros Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 50%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.

İnsanlar değiştiler pandemiden sonra değer yargıları tamamen maddiyata dayalı ve çıkarlara dayalı hale geldi. Öncesinde çoğunluk maddiyata önem vermiyordu düşünce kişilik vefa bağlılık aşk sevgi saygı dürüstlük bunlar önemliydi. Ancak günümüzde gelinen noktada sadece para ön planda aşk en son sıraya kaldı.

0
    0 Yorumla
  • tuğrulefe
    tuğrulefe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    11 ay

Neden aşk istesinler ki çünkü devlet kadınlardan yana düğünde takılan altınlar kadının ne kadar mal varlığın varsa yarısı kadının zaten beyaz eşya vesaire onlar da fiyatı yüksek

Ya zaten kadının seni sevmesi de önemli aşık olması önemli olan olmazsa ilişkide olmaz yani ben istemem

0
    0 Yorumla
  • Mahperi_Geri_Döndü
    Mahperi_Geri_Döndü Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    11 ay

Cinsellik artık cok kolay gelmeye baslandı buna bayanların katkısıda var eskiden hatırlıyorum biri sevgili olsa bile gizlerdi evlenmeden olmaz vardi şimdi evlenmeden kullanıp atıyorlar günü birlik sevgili gibi

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    11 ay

Ünlü bi kişinin benzetmesi geldi hatırıma, erkekte de kadın da da şimdiki günlük saatlik iliski olduğu için" yat yere yat yat yat". o yüzden bir de kadın da erkek te hep katiline aşık olur düzgün ilişki istiyoruz denir ama iki tarafında ekspertiz raporuu çoklu tutanak gibi birlikte olmadigi kimse yookkk kısacası zor iş

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    11 ay

Erkekler diye genellemeyin arkadas ya. Biktik su cinsyeti genelleyenlerden. Ask isteyen erkekte var kadinda. Seks isteyen erkekte var kadinda. Sana oylesi denk geliyor veya sen oylelerini buluyorsun diye hepsini genelleme. Buyuk ihtimal 30 u gectin guzellik gitti evlenmeye calsiyon,20-30 yas arasindaki yemedigin ya***ak kalmadi simdi ask istiyorum diye gez, uzun suredir ***m isteyen erkek bulduysan bundan sonrasida ayni sekil devam edicek kardes.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Erkekler hiç aşık olmak istemedi ki. Onlar için tek gerçek üç kur. 17 16 yaşında çocukken bile aşık olmazlar seks temas peşindeler. Yani öyle kadınlardan darbe falan yemediler geçmişte onlar sadece seks peşinde erkekler aşık olmaz onların duyguları kalpleri yok. Kötü davrananın ezin üzülmezler daha çok koşarlar peşinizden çünkü kalpleri yok ezmenizden etkilenmezler çekici gelir. Ona iyi davranmanızdan aşık olmanızdan sıkılırlar onlar daima kendini ezeni kötü davrananı tercih eder iyi davranmaya çalışmayın tercih edilmezsiniz. Kötü davranan ezen seks yapan kadınlarla bir ömür birlikte yaşar evlenirler

0
    19 Yorumla
    • hayatıbitikbirisi
      hayatıbitikbirisi
      11 ay

Yıllarca verdiğin emeklerin boşa gittikten sonra direk sonuç odaklı yaklaşıyorsun artık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@hayatıbitikbirisi siz öyle kadınları seviyorsunuz. Onlarda hak ettiğinizi veriyor. Düzgün size aşık olan ilgi veren iyi davrananı değil ezeni kötü davrananı süründüreni seviyorsunuz kaç defa şahit oldum adam aldatılıyor yine de çok seviyorum ayrılamıyorum diyor erkeklere kötü olan çekici geliyor

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

Tamamda ablacım ben uçkur peşinde olmadım hiç bir zaman hatta hiç bir kızla muhatap bile olmadım mecbur kalmadıkça hep işime yoğunlaştım , ee ben böyleyim diye bana escnsel diye iftira attılar bunu ne yapacaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@Qmcaa bana niye soruyorsun?

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

Sizde kadınlarla hiç muhatap olmayan sadece kendi işine bakan erkeklere prenses, g4y diye hakaret ediyorsunuz ya ondan sana sordum , her erkek uçkur peşinde koşmaz şu yargıdan kurtulun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@Qmcaa ben öyle değilim?

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

Her erkekte yazdığın şekilde değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@Qmcaa yok böyle

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

O zaman sende öylesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@Qmcaa ben bir tane bile cinsellik düşünmeyen dokunmadan aşk yaşamak isteyen görmedim

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

Ben öyleyim ama bu sefer g4y diyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@Qmcaa yo bende kapalıyım mesela ama sırf kapalıyım diye cinsellik temas yok diye erkekler uzak duruyor

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

Sen nasılki bütün erkeklere iftira atıyorsun o zaman sende cinsellik düşünmeyen erkeğe g4y diyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@Qmcaa yo bütün erkekler cinsellik düşünür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@Qmcaa ayrıca cinsellik düşünmeyen erkek gay değil

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

Kalplivceld sen normal değilsin bir doktora görün psikolojik sorunların var senin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@Qmcaa bence senin sorunların var sen görün ruh hastası

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

😅😅😅😅

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      11 ay

Aşk ve sevgi sadece erkeklere mahsustur. Sen aşk için bit şeyler yapan kadın hikayesi gördün mü? Yani dağları delen Ferhat seks için mi girdi onca zahmete?

Yorumla
  • RedbullHo
    RedbullHo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18 , eic 102%
    11 ay

Aşk istemeyen erkek ya aldatılmış tır ya da daha olgun düzgün birisini arıyordur reddeilmekten değil ihanetten korkuyorlar bu son derece normaldir kim olsa istemez çünkü ihaneti herkes ihanete karşi bir hassasiyeti vardır

0
    0 Yorumla
  • MuratS0
    MuratS0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 91%
    11 ay

"Çünkü artık aşk Netflix’te değil, kredi notunda ölçülüyor. Romantiklik değil, cüzdan konuşuyor. Erkekler de sevilecek değil, sorgulanacak kişi olunca ‘aşk’ı aramayı bıraktı. Aşk isterken CV istemeyen kaldı mı zaten?"

0
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Çünkü aşka güvenmiyor, çünkü kolayca sahte aşklarla aldatılarak hüsrana uğruyor. Bu yüzden biz artık önce samimiyet, ilgi, uyum, karşılık ve tatmin istiyoruz. Aşk ardından mutlaka gelecektir zaten.😎🌸🍃

0
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Onlara bel altı olsun dertleri o.. askı kim kaldırır ki

2
    4 Yorumla
    • EmirBey__33
      EmirBey__33
      11 ay

Erkeklere sorumluluğu iteleyip yan gelip yattığınız içindir.

Yorumla
    • 06romeo
      06romeo
      11 ay

@EmirBey__33 çok doğru. Aynen katılıyorum.

Yorumla
    • Ebru2777
      Ebru2777
      11 ay

@EmirBey__33 yorumumla o kadar alakasiz ki söylediğin şey pesss

Yorumla
    • EmirBey__33
      EmirBey__33
      11 ay

yoo öyle.

Yorumla
  • arif87
    arif87 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 46%
    11 ay

Ekonomik durum olabilir para olmayınca her şey bitiyor. sonuçta sevdiğin kişiyle evlenmek ister ( ben öyle düşünüyorum ) ama para yolmadan olmuyor.

0
    0 Yorumla
  • BanBan_
    BanBan_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    11 ay

"Sen çok iyisin ama seninle olmaz"

sözünden bıktım. Hayattaki en samimiyetsiz sözlerden biri.

2
    0 Yorumla
  • salamsucuksosis666
    salamsucuksosis666 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    11 ay

erkekler dedikleri üst ligdeki erkekler alt ligdeki kizlarlarla niye sadece bam bam düşünüyor. kendi ligin erkek aşk düşünür ama maddiyat yüzünden evlilik işleri baya zaman alır

0
    0 Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 34%
    11 ay

Her erkek hayata bir romantik olarak başlar. Sonra birisi onu pişman eder. Sonra kadınları tanımaya başlar. Öyle çok da aşık olunası olmadıklarını anlar.

0
    1 Yorumla
    • Bdhdhdb
      Bdhdhdb
      3 ay

Ayyyyy tamamen yalan :D

Yorumla
  • cyclaaaaxsss
    cyclaaaaxsss Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    11 ay

Sıkıyim aşkı kadın olun biraz da aşık olalım dışarsa hepsi aynı 4m got me me yarışı içindesiniz sadece

1
    1 Yorumla
    • Bdhdhdb
      Bdhdhdb
      3 ay

Ulan hanımefendi olanları görmezden geliyosunuz kadınlar napsin?

Yorumla
  • selin_simseek
    selin_simseek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 98%
    11 ay

bence aşkı isteyen erkekler aşk istemeyen kizlara denk geliyor aşk isteyen kızlarda aşk istemeyen erkeklere denk geliyor tüm denklem böyle bence

1
    0 Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Çünkü sadık kalmaktan korkuyorlar. Sorumluluk sahibi almaktan korkuyorlar ondan artık ciddi ilişki ve aşk istemiyor olabilirler

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Kadınlara cinsellik icn yaklaşırlar kadnlarda onlara para icn yaklasr sonra da bizi ATM olark goruolar die agliolar komik

4
    31 Yorumla
    • DÜNYANINsahibi777
      DÜNYANINsahibi777
      11 ay

Aynen ya

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      11 ay

Sanki kadınlar cinsellik hiç istemiyolar da erkeklerin cinsellik için yaklaşmalarına laf söyluyolar evlilikte cinsel ilişkiye girmeyen erkeklere bile laf söyluyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Soruyla yazdgn alakasz

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      11 ay

Hayır gayette alakalı erkekler de kadınlar da cinsellik ister

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

Tamamda cinsellik düşünmeyen erkeğe neden g4y prenses vb diyorsunuz o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Erkekler nedn aşk istemiyor die sormus asksz cinsellign esc a gtmekten farkı ne omzunuzn ustundekini kullaninda yorum yap puan üste cikmak icn slaklignizi vurgulaman

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

Tamam aşık olupta cinsellik isteyen erkeğede abaza diyorsunuz

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      11 ay

O zmn bi insan neden sevgili ya da evlensinki evliligin temel direği ztn seks değilmi

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      11 ay

Yani neden sevgili yapsin ya da evlensin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@Qmcaa cinsellik iki tarafn istemesyle olur bı taraf hayr derken diğer taraf ısrar ediyorsa diğer tarafn istegne saygı gostermiosa ve israra devam ediosa öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Aşık olmadgn biriyle cinsellik yasayacaksan esca git zatn o seni para olark görüyor sen de onu seks ama li goruon evlenenler bu tipler değil @SoaringDragon

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

İşte bak sende söylüyorsun iki tarafında istemesi ile olur diye yani kadınlar istemediği için erkekler aşık olsa bile belli etmiyor, ayrıca ben bu zamana kadar bir kız eli bile tutmadığım halde g4y prenses gibi hakaretlere maruz kalıyorum, yalnız yaşamak suç mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

E aynı şeye kadnlar da maruz kalio o noluo

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

Neye maruz kalıyor

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      11 ay

konumuz esc değil sevgili ve evlilik ilişkilerinin en temel ve en derin boyutlarından biri cinselliktir cinsellik düşünen bi erkek bile sever değer verir cinselliğin olmadığı bi ilişki ilişki değildir cinsel ilişki yaşanmaması durumunda boşanma durumu oluyo sen düşün bunu

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

@SoaringDragon kardeş kadınlarda istek oranı çok çok düşük bilimsel kanıtlanmış bir şey o yüzden ben bu yaşıma kadar kendimi küçük düşürmemek için hiç cnsellik yaşamadım bence sende öyle yap boş ver

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      11 ay

@Qmcaa neden o zmn evlilikte bi kadının orgazm olmasından ötürü hep daha fazlasını istediği kanıtlanmış ve neden erkeklerden daha çok cinsel ilişkiden zevk aldığı görülmüştür bunu açıkla

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      11 ay

pardon yanlış yere yazdım xd

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

@SoaringDragon zevk almakla istekli olmak aynı şey değil , örnek çok aç iştahlı birinin yediklerinden tat alamaması ya da tam tersi gibi

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      11 ay

@Qmcaa abicim zevk almakla istekli olmak aynı şey nasıl değil bi şeyden zevk almıyosan nasıl istekli olabilirsinki xd biyolojik gereksinimlerden ötürü kadınların erkekler gibi cinsel dürtüleri var kadın vücududa cinsel uyarılara tepki verir ve haz alır ve orgazm yaşar östrojen ve testosteron gibi hormonlar kadınlardada cinsel isteği artırır bu biyolojik olarak doğal bir süreçtir bastırılacak değil anlaşılacak bir ihtiyaç :d

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

@SoaringDragon kardeşim tartışmak istemiyorum sadece şu kadarını söylemek istiyorum 5dklık zevk için bir kızın gözünde küçük düşmeye gerek yok cinsellik yaşamayan ölmüyor sonuçta , sırf şu yukarıdaki arkadaş gibilerin diline düşmemek için hayatımda hiç cinsellik yaşamadım ve yaşamkta istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Senin cinsellik yasayp yasamaman kimn umrunda der misn 2 ergen çıkmış sana sırf cinsellik yasamadgn icn asaglamis gelmiş burada bana agliosu da bn demism gbi baskalarinin yaptg soyledg slakca şeyleri çok daha başka kimselere yikmaman gerektgni ogrenememissn gelmiş laf ebelig pesndesn tamam en duzgn sensin

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      11 ay

@Qmcaa o 5dk dediğin şey için niye küçük düşesinki o ihtiyaç olmasa anlarım ama erkeğin ihtiyacı olduğu kadar kadının da ihtiyacı hiçkimse o 5dk zevk için bi kızın gözünde düşmez düşen varsa o onun sorunu ölmeyebilirsin ama aldatmaya kadar gidebilir o iş

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

😅en azından hakarete uğramam😅

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

Okuduğunu anla ilk önce yaşasaydım sapık damgası yerdim o yüzden yapamadım

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

@SoaringDragon knk güzel söylüyorsun tmda cinsellik isteyen erkeğe sapık muamelesi yapıyorlar ben neden vücudun doğal isteği için sapık damgası yiyim ki

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      11 ay

@Qmcaa ya niye sapık damgası yiyesin akıl var mantık var xd cinsel ilişki başka bişey sapıklık başka bişey hoşlandığın partnerinle cinsel ilişkiye girmeyi istemen sapıklıkla nalakası var xd

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

@SoaringDragon işte aga sapıklıkla alakası yok zaten, ama sapık muamelesi yapıyorlar işte partnerle cinsellik yaşamak istedin mi

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

@SoaringDragon normalde sapıklıkla alakası yok zaten

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      11 ay

@Qmcaa partnerim olsaydı isterdim

Yorumla
    • Qmcaa
      Qmcaa
      11 ay

@SoaringDragon boş ver salla geç

Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

En başından beri istemiyoruz zaten. Sadece istediklerimizi elde edene kadar aşk meşk yalandan rol yapıyoruz.

0
    1 Yorumla
    • Bdhdhdb
      Bdhdhdb
      3 ay

Biliyoruz bunu. Soyleyemene lüzum yok

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    11 ay

Açıkçası ben o kadar emek ve fedakarlık gösterip tekrar birinin :

" Aşk karın doyurmuyor" diye karşımda dikilmesini

Ya da beni daha başından " ATM" olarak görmesini istemediğim için...

0
    0 Yorumla
  • baris037
    baris037 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    11 ay

Avrupai ilişkilere döndü devir artık nerde sabah orada akşam dolayısıyla duygusal anlamda olan aşk kavramı iyice zayıfladı

0
    0 Yorumla
  • Doprakkk
    Doprakkk Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.

Çünkü doyduk çünkü artık kızlardan nefret ediyorum melek yüzlü şeytan gibiler ağalarımla daha mutluyum

0
    0 Yorumla
  • Denizli_Plus
    Denizli_Plus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    11 ay

Sizden dolayı genel olarak bıktık usandık. Güven sorunlarımız oluştu. Bu yüzden de garantör fb ilişkisi

0
    0 Yorumla
  • Sohbetik
    Sohbetik Takip Et
    Xper 1 Yaş: 37 , eic 100%
    11 ay

Böyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum esas kadınlar aşka küs ama yinede arıyorlar, erkekler öyle derin derin düşünmez bence ama

0
    0 Yorumla
  • H6335dem
    H6335dem Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.

Cunku asik olacak ne kadin var nede hakkiyla asik olacak erkek bos verin gunu birlik takilin gidin

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı.

Bunu kim uyduruyor bilmiyorum da şahsım ve tanıdığım bir çok hemcinsim adına tamamen asılsız bir iddia

0
    0 Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    11 ay

ne erkekler de nede kadınlarda aşık olucak zihin temizliği kaldı ondan bence. Zihinler kirli ve stresli

0
    0 Yorumla
  • kimsesizqwer
    kimsesizqwer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    11 ay

Cunku ilişkileri artık tek gecelik görüyor ask istemiyorum gelecek kaygısı sapkınlık azgınlık vs derken

0
    0 Yorumla
  • Alwush
    Alwush Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.

Fazla yorucu olmaya başladı. Erkek koşsun etsin eyv ama erkeğin üzerindeki yük harbiden can sıkıcı. Biraz olsun o yüke ortak olan veya olmak isteyen insanlara şans veriyoruz artık.

0
    0 Yorumla
  • Kampçı_
    Kampçı_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Kızların totosu kalktı. 30 a kadar her haltı yer sonrasında düzgün birini isteyip evleneyim der.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
    • Acı çekerim korkusu
    • Sorumluluk almak istememeleri
    • Travmalar
    • Kimi de zor begeniyor, seçici bakıyor..
    0
    1 Yorumla
    • Kafadurdu
      Kafadurdu
      11 ay

Her erkek değil

Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

neden isteyelim.. bize bir sebep soyle.. kadina neden emek harcayalim ve kadin icin kendimizden verelim?

0
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    11 ay

Aldatılmak, sadık olmamaları, dürüst olmamalarından dolayı sıcak bakamıyoruz bu tabii her kadın ile her erkek aynı değil.

0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    11 ay

Aslında kadınlar istemiyor aşkı. Artık her şeyden çok çabuk sıkılıyor kadınlar. Aşık olacak adamları da tekme tokat kovuyorlar zaten :)

0
    0 Yorumla
  • XdraexX
    XdraexX Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.

Bazıları aşktan soğuyabiliyor ; Aldatmalar , yalanlar , ihanetler , çevresel faktörler derken aşktan ciddi manada uzaklaşabiliyorlar.

0
    0 Yorumla
  • ÜfBayılazam
    ÜfBayılazam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    11 ay

Senle istemiyor. Önemli olan senle isteyenle olmak.

1
    0 Yorumla
  • 0_Nyks_0
    0_Nyks_0 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 98%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.

Konuştuğum erkekler bakir bile değiller napayım onları asıl ben istemiyorum

1
    13 Yorumla
    • şekersizbal53
      şekersizbal53
      11 ay

bakir olmayani seversiniz

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      11 ay

Hiçte sevmiyorum

Yorumla
    • şekersizbal53
      şekersizbal53
      11 ay

valla ben inanmıyorum kızlar bakir erkek der ama ağızları açıldın mi "bakir" kelimesini erkeğe karşı hakaret ve aşağılama olarak kullanır çok kez şahit oldum gerçekten bakir istiyom diyen kızlar net yalan söylüyor iş ciddiye bindin mi tecrübesiz diyor bakir erkeği hiçbir kadın istemez

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      11 ay

Tipinden kaynaklı olabilir

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      11 ay

Ben ruh hastası derecesinde kıskanç olduğum için takılıyorum böyle şeylere

Yorumla
    • şekersizbal53
      şekersizbal53
      11 ay

tiple ne alaka anlamadım

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      11 ay

Tipini beğenmeyen bunu bahane ediyordur

Yorumla
    • şekersizbal53
      şekersizbal53
      11 ay

alakası yok aq kadınlar dümdüz bakir diye istemiyor erkekleri tecrübeli istiyor tiple alakasi yok he konu benim tipime geldiyse de söyleyeyim çirkin değilim çevrem tarafından beğeniliyorum kumral beyaz tenli ela gözlü baby face birisiyim

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      11 ay

Valla o hangi kadınsa mlmış heralde yemeye alışmış kadınlarla konuşuyorsun

Yorumla
    • şekersizbal53
      şekersizbal53
      11 ay

yav zaten çoğu erkek bakir siz bakirleri incel diyip asagiliyorsunuz ama lafa gelince bakir istiyorum iki yüzlüsünüz

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      11 ay

Knk senin gibileri kimse istemez lafta para etmiyor

Yorumla
    • pleiionex
      pleiionex
      11 ay

@şekersizbal53 he sen de aptal kızlar tecrübeli istiyor diye zina yapacak kadar taktın onları öyle mi. Bakirler incel değildir, bakirler Allah'ın emrine uymuş nefsine hâkim olabilmiş iradesi güçlü erkeklerdir varsa bakirlere incel diyen bir kız getirin ben ağzına sçrmmm büyük bir keyifle.
      Bahane aramayın lan kızlar o*oepu erkek seviyor diye seven kız varsa ağır ruhu kaşardır.

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      11 ay

Esclarla konuşuyor herkesi de öyle sanıyor

Yorumla
  • melodypotamic
    melodypotamic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 103%
    11 ay

Aşk hevestir geçicidir algısı yüzünden istememeleri normal.

1
    2 Yorumla
    • Kafadurdu
      Kafadurdu
      11 ay

@melodypotamic kadınlar istiyormu gerçekten bence bu her iki taraf için geçerli

Yorumla
    • melodypotamic
      melodypotamic
      11 ay

Değişiyor kadınların istekleri aileleri yüzünden değişiyor

Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Günübirlik takılmak varken kim sorumluluk alsın ki

1
    0 Yorumla
  • Anara__
    Anara__ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.

Çünkü tek düşündükleri cinsellik. Başka şeye kafaları çalışmıyor.

0
    19 Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

@Anara__ herkes değil ama çoğunluğu evet ve sırf bu yüzden normal insanlar böyle algılanma korkusu yüzünden sizlere ile konuşamıyor bu yüzden çoğunluk onlara denk geliyor

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      11 ay

Normali var mı ki

Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

Lütfen bacım her kız aynımı yani sizde haklısınız ama var hatta eşit dediğim gibi o insanlar çekinmeden konuştukları için heryerdeler

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      11 ay

Erkeklerin %99 böyle. Kimi kandırıyorsunuz) tecrübeye falan getirmeyin bunun için tecrübe gerekmiyor. Bir paylaşımdan, bir yorumdan buradan bile anlaşılıyor

Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

Ben tecrübe falan demedim ama tamam dediniz gibi olsun kesinlikle size haksızlık edemem en azından okuyup kale aldığınız için teşekkürler

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      11 ay

Bir çoğu böyle. İstisnalar her zaman vardır, o ayrı. Ama erkekler kesinlikle kadınlar gibi değildir. Kadınların çoğu toz pembe hayaller kurar her zaman. En katı duygusuz konuşanı bile bunu ister. Ama erkeklerin çıkarı çoktur. Kadın olsun da, kim olursa olsun. Belki hayatına giren herhangi bir kadına değer vericek. Ama ona değer vereni beklemez. Gider başkasını bulur. Çünkü erkekler için kimlik çok fazla önem taşımaz. Önemli olan şey hayatında bakımlı hoş güzel bir kadın olsun kafi. Biz kadınlar öyle değiliz ama. Yakışıklı olmasına gerek yok. Değer verdiğimiz adamı seçeriz her zaman. Kadınlar çok kutsal duygulara sahip.

Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

burada kesinlikle haklısın

Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

Ben bu yoruma bir şey demem bir kadın gerçekten saf sevgi ile doludur

Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

Hanfendi ben bir kadının düşüncesine daha çok saygı duyarım saf bir düşünceye sahipsiniz sizden tek ricam beni o yüzde 1 kısımda görün yanlış anlamayın

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      11 ay

Ee peki sence bu adamlık mı şimdi kim olursa olsun da bir an önce güzel bir kızla olayım, gittiği yere kadar gitsin, olmadı biri gider diğeri gelir. O gelene de özel davranıyım ama bittiği an yenisine kapım açık. Kim olursa olsun, yeterki hayatımda bakımlı hoşuma gidicek bi kadın olsun. Kimlik önemli değil cinsiyet önemli. Bir kadının kendisini bile beğenseler zora girdikleri anda kestirip atıp tüm değerleri hiçe sayıyorlar. Bunu bir kadın asla yapamaz. Bir kadının aklını asla başka bir adam çelemez kalbinde biri varsa. Erkekler böyle. Maalesef muhatap olduğumuz cinsiyetin gerçek yüzü bu. Eminim lezbiyenler daha mutludur.

Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

Değil %100 haklısınız yani ben bir erkek olarak şu an size yazmakta utanıyorum

Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

Yani bir taraf saf temiz diyet taraf fırsatçılık ben diyecek bir şey bulamadım

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      11 ay

Hayaller kuğu erkeği hayatlar horoz)

Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

Ya gerçekten çok isabetli laflar bunlar bayıldım

Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

Sizce kuğu erkeği olmak çok mu zor

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      11 ay

İnsanına bağl

Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

Ney

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      11 ay

İnsanına bağlı. O ruhta bir adama göre kolay doğru yol, o ruhtan uzak adama göre imkansız bir şey.

Yorumla
    • Dişsiz8383
      Dişsiz8383
      11 ay

İyi bana kolay gfggg

Yorumla
  • YsmnYrk
    YsmnYrk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    11 ay

Bence sorun kadın erkek olayı değil. Toplumumuzda sıkıntılar var genel olarak

0
    0 Yorumla
  • Kerimkaratekin
    Kerimkaratekin Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.

Bir sürü neden var trip rededilmek nankörlük karşıma çıkanların bazısi öyleydi

0
    0 Yorumla
  • birrgaripüye
    birrgaripüye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    11 ay

Sorsan aşk nedir diye kimse ne olduğunu tarif bile edemez, bilmediği bişeyi istemek diye bişey yok

0
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Ask diye biseymi kaldi kadinlar sadece para pesinde

0
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Genelleme yapmak iyi değil ama çoğu sorumluluk almak istemiyor.

0
    0 Yorumla
  • battalgazi007
    battalgazi007 Takip Et
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

bence erkekler mal durumuna düşmek istemiyor

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden artık aşk istemiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden aşk istemiyor? 40 cevap verildi
Niye erkekler sevgilik istemiyor artık? 35 cevap verildi
Erkekler artık sevgili olmak istemiyor mu? 13 cevap verildi
Neden erkekler artık aşık olmuyor? 17 cevap verildi
Erkekler neden sevilmek istemez? 51 cevap verildi
Erkekler neden sevgili olmak istemez? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨