Kocamin beni aldattığı kadına ne yapabilirim?

Kocam ile teyze çocuklarıyız evlendik. Memleketten İstanbul a tayinimiz çıktı. Kocam memur ben ev hanımıyım. 1 oğlumuz vardı. Evliliğin başından beri hep kavga gürültü oldu evden gider gelmezdi. Gittiği geceler beni aldatıyordu biliyordum ama eve pek yansımazdık kavga gürültü kopardı fakat konu kapanırdı. Kavgalarda beni evden kovmuslugu da var evden gitmiştim. Bi gece arkadaşımda kalmıştım. Sonra eve geri geldim yine devam ettik internette orada burada sürekli beni aldatıyor biliyorum fakat hiç ispat edemedim. En son ben memleketteyken eşim eve bi kadın almış yan komşum "sokağın başında bi kadın vardı kocan da ondan sonra evden cıktı seni aldatıyor bu." Dedi bana. Bende benimki köye geldiğinde;" eve geçince sana soracağım hesabını komşu böyle böyle dedi." Diye söyledim. Ben o esnada 2. Çocuğa hamileydim zaten. Kadının biri ınst. dan bana mesaj attı. Kocamın beni aldattığını söyledi. Ben tabi başta konuyu yine kapatmış gibi yaptım ama doğumdan sonra eşimin ilgisinin iyice benden koptuğunu farkedince yediremedim kendime bana mesaj atan o kadını bulmaya çalıştım. Lohusayken annem yanımdaydı ona da Kocamın beni aldattığını söyledim. Mevzu çok büyüdü o zaman ama yine kapandi gitti. Aradan 3 sene geçti 3 senedir görüşmüyorlar zaten. Ama o kadına mesaj atıyorum bazen konuşalım mi diye ama cvp vermiyor numarasını mi değiştirdi acaba diye ablama arattim adini söyledik sen o değil misin diye değilim dedi. ben o kadının nosunu o zaman bulmuştum ama değiştirmiş de olabilir simdi kadını da rezil etmek ıstiyorum ne yapmalıyım?

Kocamin beni aldattığı kadına ne yapabilirim?