Kocam beni aldattı ama aldattığı kadını görünce ben ondan çok hoşlandım ne yapmalıyım?

geçen ay kocamın beni aldattığını öğrendim hem de çok kötü bir şekilde. kocamın eve geç geleceği bir gündü. gece onu aradım neredesin ne zaman geleceksin demek için. başka bir kadın açtı. o kadın da bana kocamın ona evli olduğunu söylemediğini söyledi. aylardır bir ilişkisi varmış geceleri fazla mesaiye kalıyorum diye bana yalan söyleyip bu kadına gidiyormuş. işte kadın da çok iyi biri çıktı. benimle görüşmek istediğini yüz yüze konuşmak istediğini söyledi. ilk öğrendiğimde şok olmuştum gece ağlamaktan uyuyamamıştım o sabah hemen buluştuk. hayatımda ilk defa birine karşı böyle hissettim. onu ilk gördüğümde sanki kocamın sevgilisine bakıyormuşum gibi değil de çok garip hissettim sanırım gerçekten aşık oldum. oradan ayrıldıktan sonra tüm üzüntüm geçmişti sanki onu görünce yeniden doğmuş gibi oldum. ama çok büyük iki sıkıntım var. bu kadın benim kocama deliler gibi aşık ve kocam da ona :(( ne yapmam lazım gerçekten bilmiyorum. kocama hak verdim ya resmen ben olsam ben de aldatırdım beni yani o kadını görünce.
Kocam beni aldattı ama aldattığı kadını görünce ben ondan çok hoşlandım ne yapmalıyım?