O kadına nasıl bir kötülük yapmalıyım sizce onun haberi olmadan?
Tuvalete felan onun numarasını felan yazayım diyorum ama başka fikri olan varsa söyleyebilir mi 😔elimden hiç birsey gelmiyor
O kadına nasıl bir kötülük yapmalıyım sizce onun haberi olmadan?
Tuvalete felan onun numarasını felan yazayım diyorum ama başka fikri olan varsa söyleyebilir mi 😔elimden hiç birsey gelmiyor
Abla kadına kocandan yakışıklı ona daha iyi bir heyecan yaşatacak birisini ayarla numarasını ver kadının kocanı belki bırakır o adam anca belki o karıyı doyurur jsjsj xd
Öyle çok erkek var onda benim eşimi birakmamasinin sebebi merhameti ve parası için yanasmamasi benim kocam iyi olduğu için bırakmıyor parası için yanassaydi zaten konusmazdi esimle
Abla eşinde ne şans var ya ben bekar adamım bana niye denk gelmiyor sjsjjs xd
Keşke senin gibiler dek gelse hem bekarsin hemde kadının parası çok rahat ederdiniz 😊
Ablaaa yıllardır zengin bir kız ve ya kadın arıyorum bende hahaha 🤣🤣🤣 tüh kocan kapmış
Hangi ildesin kaç yaşındasın eğer yaşın iyi ise sana verem numarasini
20 abla yaşım ya daha yeni başlıyor dünya ile savaşım 😂 İstanbul da yaşıyorum jsjsjs xd
Cevap
14Cevap
Bence kadına değilde kocana biseyler yapmalisin olmuyorsa da sal gitsin
şu an öyle yapmaya çalışıyorum ama böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum
İkiside hiç bişey haketmiyor çık aradan ya kocan kapanır ayaklarına ya da bırakırsın layığıyla onlar iflah olmaz zaten
Sende onu aldatabilirsin ben müsaitim yazarsın
Esim de sizinle aynı yaşta dedim bende seni aldatacagim dedim o da sen yaparsan seni de o adamida vururum dedi genede aldatayim mi sizce
Efendim
Abiii ürolog musun çok acil bi sorum var 4 aydır çözüm bulunamadı
Sen niye kadına kötülük yapıyorsun. Bu iş tek taraflımı oldu. Eşi ne ceza çekecek
Eşime kuyruk sallayan o ama
Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek niye baksın
Eşin melek yani😂
Kanks o kocadan kurtulabilirsjn mesela cidden devan etmek mi istiyorsun
Devam etmek istiyorum 2 çocuğumun babası hemde çalışmıyorum nasıl hayatıma devam edeceğim bilmiyorum boşanmayı düşündüm ama o kadın daha çok musallat olur esime
Ailen sahip çıkmaz mı sana
Ya çıkar çıkmasına da babam dediki kızım kocanin sana sunduğu mukafatin 3 te1 ini sunabilirim dedi o kadar elimden gelir dedi o yüzden duruyorum bı yönden
İyide birde nafaka alacaksın eşinden
Peki bişey soracağım o kadının telini buraya yazsam polis araştırma yaparken bu yazılarında okuyabilirler mi
Yani watsapta okunuyor ya mesajlar
Kanka özele gel sen
Yengem de şu an aynı durumu yaşıyor dertleşmek istersen yazabilirsin
ne gerek var onlarin seviyelerine dusmek. Onlar karaktersiz seviyesiz insanlarmis, sende olma yani...
Tuvalete degil ama buraya yazarsan mutlaka o kadini doyurcak birileri cikar sen de kurtulursun boylece bence :)
Birincisi kocani boşa 2. si kiralık olabilirim
Katil anlaminda abijim
Bunelen
Olm sdsdjkjk
Amin amin sdsjkj
Önce neden aldattığını çöz istersen
Döv onu
Hala kocam diyosun
2 çocuğumun babası ne yapacağımı sasirdim eşimi arayamamasi için ne yapmalıyım sizce
ayrılın
Bosanirsam eşime dahada yakın olur o kadın ona kötülük yapayım diyorum kocamı birdaha arayamamasi icin
Sende onu benimle aldat
Haklıyken haksız konuma düşersin
Buraya yaz numarasını
Sende eşini aldat
Koçanı aldat...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?