Kocamin beni aldattigi kadını ifşa etmek istiyorum?

Kocam beni iki yıldır bı kadınla aldatiyomus ve ben bunu üç dört gün önce öğrendim. Kadın eşimden 10-15 yaş büyük ve yabancı uyruklu biri. Ama inanın ben kendime çirkinim diyodum ama kadın öyle bişey ki kafasına poşet geçirip öyle biseyler yaşamanız gerek yasayabilmeniz için öyle söyleyeyim. Yani aldatılma in sizin guzelliginizle ilgili olmadığını hatta sizinle değil eşinizin karakteriyle ilgili olduğunu bir kez daha anladım. Ama inanın benden dah güzel biri olsaydı veya daha elle tutulur huy suy olarak bu kadar zoruma gitmez kendime hakaret saymazdim. Ve bu kadın evli 3 çocuğu varmış. Ve eşime para yediriyomus kendisi çalışmıyor devletin çocukları için bağladığı parayı kocasının çalışıp getirdiği parayı benim eşim olacak insana yediriyomus. Ve ben o kadının kocasininda öğrenmesini istiyorum. Kadın beni her yerden engellemis sosyal medyası filanda yok. Ben bunu ifşa etmek istiyorum ama sucmus çocuğum var olmasa umrumda olmaz ama çocuğumu düşünmek zorundayım. Bu arada eşim bana sen bana huzur vermedin ondan gittim vs. Dedi :) huzur bulduğu kadın çocuklarının riskini başka adama yediren kadın. Bir de o kadının kocasına sormak lazım ne kadar huzur veriyor o adama diye dimi :) kadın öyle korktuki arkadaşı kocamı arayıp o fotoğrafları niye silmedin kocası görse nolur filan dedi ki bu arkadaşı bana sahip ciksaydin dedi telefonda. Yani ben bu kadını ifsalamak istiyorum arkadaşlar. Benim bunca yıl kandirilmisligimi onun kocasına yaşasın istemiyorum fikir verin

Kocamin beni aldattigi kadını ifşa etmek istiyorum?