Aşk İlişkileri Kız arkadaşımla kaçtık, ailesi sürekli arıyor ve sevgilim bı ara ağlıyordu. Onun için ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mutlu olsun istiyorum artık Güncellemeler+1 yıl Tavsiye verirseniz sevinirim 🙂 Güncellemeler+1 yıl Güncel Kız arkadaşımla kaçtık, ailesi sürekli arıyor ve sevgilim bı ara ağlıyordu. Onun için ne yapabilirim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kaçmadan önce düşüncektiniz, o kadar basit değil bu işler 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Düşündük zaten, böylesi daha iyi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bir ara düzgünce haber ver, insanlar merakta. senin çocuğun da başkasıyla kaçınfa yıllar sonra anlarsın 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Biz öyle bir aile olmazdık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o öyle olmazdı bu böyle olmazdı, yanlış yapıyorsun hala dönebilme şansın var Yorumla Soran +1 yıl Bu daha kötü olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl insanlara haber verin yanlarına gitmezseniz yine gitmeyin yapmışsınız bir cahillik ama haber verin en azından Yorumla Soran +1 yıl Haberleri var geri dönmesi için baskı yapıyorlar Yorumla
Yangınlar Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl O zaman adam akıllı kızın ailesinden isteyeceksin kızı böyle kaçmakla kimse mutlu olmaz 2 14 Yorumla Soran +1 yıl Vermezlerdi izin Yorumla Yangınlar +1 yıl İlla verirlerdi ama vermezlerse sence ne için vermezler düşündün mü Yorumla Soran +1 yıl Evet biliyorum, onlar gibi olmadığım için Yorumla Soran +1 yıl Müslüman olmadığım için mesela Yorumla Yangınlar +1 yıl Yani maddi manevi onları ikna etmen lazım iyi biri olduğunu kanıtlaman lazım Yorumla Yangınlar +1 yıl Müslüman olmadığını nasıl bildiler ki Yorumla Soran +1 yıl Anlamazlar, babası beni dövücekti az daha djsjd piercing falan takıyorum onlar gibi değilim diye Yorumla Yangınlar +1 yıl Çıkar onları çıkaaar skwndkwndkwl Yorumla Yangınlar +1 yıl Serseri gibi değilde daha onların gözünde düzgün olmaya çalış tanışın edin vs Yorumla Soran +1 yıl Her şeyi kendilerinin bildiğini falan düşünüyorlar, uğraşmak gereksiz bence Yorumla Yangınlar +1 yıl O zaman böyle olmaya alışmanız lazım yapıcak bir şey yok Yorumla Soran +1 yıl Bence böyle gayet iyi oldu Yorumla Yangınlar +1 yıl Madem iyi oldu niye burada paylaştın ki mutlu olmasını istiyorum falan demişsin 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ben mutluyum o değil gibi, ağlıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl insan kaçınca nasıl mutlu olur ki 2 17 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yarın öbür gün tartışma yasasanız nereye gidecek Yorumla Soran +1 yıl Gitmesine gerek yok tartışmak normal bir durum değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya diyelim anlaşamadınız büyük kavga çıktı. ne yapacak? Yorumla Soran +1 yıl Ailesiyle büyük kavga etse ne olacaktı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onlar ailesi hepimiz ediyoruz. ama bi yola çıkarsa insan bunun sonunu da düşünmeli. onlar her koşulda koruyabilir ama küçümsemek için söylemiyorum sen öyle yapamazsın istesen de. bence sağlıklı ilişkiniz için bir daha düşünün Yorumla Soran +1 yıl Neden yapamam? Ben onu seviyorum, hatta bence ailesinden daha çok değer veriyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben sizin için söylüyorum ilerisi pişmanlık olacak. yaşlarınız kaç Yorumla Soran +1 yıl 23 20 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çoook gençsiniz ya lütfen iyi düşünün Yorumla Soran +1 yıl Ama biz çok mutluyuz birlikte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne diyim o zaman umarım hep mutlu olursunuz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 💕 siz de çok mutlu olun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok teşekkür ederimm 🤗 yine de sizin için endişeliyim birbirinize sıkı tutunun Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊🌸 Yorumla Soran +1 yıl 🩵 Yorumla
Sacmasapankonusmaya Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Babasına teslim et 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır olmaz tabii ki de, kaçtık artık Yorumla Soran +1 yıl Çok kızarlar zaten Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl İlerde çok aglar kız Yorumla Soran +1 yıl Niye, alışır bence Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Cicim ayları geçince anlarsın Yorumla Soran +1 yıl O hep benim cicim sjsjj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaçmadan önce düşüncektiniz, o kadar basit değil bu işler
Düşündük zaten, böylesi daha iyi
bir ara düzgünce haber ver, insanlar merakta. senin çocuğun da başkasıyla kaçınfa yıllar sonra anlarsın
Biz öyle bir aile olmazdık
o öyle olmazdı bu böyle olmazdı, yanlış yapıyorsun hala dönebilme şansın var
Bu daha kötü olur
insanlara haber verin yanlarına gitmezseniz yine gitmeyin yapmışsınız bir cahillik ama haber verin en azından
Haberleri var geri dönmesi için baskı yapıyorlar
O zaman adam akıllı kızın ailesinden isteyeceksin kızı böyle kaçmakla kimse mutlu olmaz
Vermezlerdi izin
İlla verirlerdi ama vermezlerse sence ne için vermezler düşündün mü
Evet biliyorum, onlar gibi olmadığım için
Müslüman olmadığım için mesela
Yani maddi manevi onları ikna etmen lazım iyi biri olduğunu kanıtlaman lazım
Müslüman olmadığını nasıl bildiler ki
Anlamazlar, babası beni dövücekti az daha djsjd piercing falan takıyorum onlar gibi değilim diye
Çıkar onları çıkaaar skwndkwndkwl
Serseri gibi değilde daha onların gözünde düzgün olmaya çalış tanışın edin vs
Her şeyi kendilerinin bildiğini falan düşünüyorlar, uğraşmak gereksiz bence
O zaman böyle olmaya alışmanız lazım yapıcak bir şey yok
Bence böyle gayet iyi oldu
Madem iyi oldu niye burada paylaştın ki mutlu olmasını istiyorum falan demişsin 😊
Ben mutluyum o değil gibi, ağlıyor
insan kaçınca nasıl mutlu olur ki
Neden olmasın ki
yarın öbür gün tartışma yasasanız nereye gidecek
Gitmesine gerek yok tartışmak normal bir durum değil mi
ya diyelim anlaşamadınız büyük kavga çıktı. ne yapacak?
Ailesiyle büyük kavga etse ne olacaktı?
onlar ailesi hepimiz ediyoruz. ama bi yola çıkarsa insan bunun sonunu da düşünmeli. onlar her koşulda koruyabilir ama küçümsemek için söylemiyorum sen öyle yapamazsın istesen de. bence sağlıklı ilişkiniz için bir daha düşünün
Neden yapamam? Ben onu seviyorum, hatta bence ailesinden daha çok değer veriyorum
ben sizin için söylüyorum ilerisi pişmanlık olacak. yaşlarınız kaç
23 20
çoook gençsiniz ya lütfen iyi düşünün
Ama biz çok mutluyuz birlikte
ne diyim o zaman umarım hep mutlu olursunuz
Teşekkürler 💕 siz de çok mutlu olun
çok teşekkür ederimm 🤗 yine de sizin için endişeliyim birbirinize sıkı tutunun
Tamam 🤗
😊🌸
🩵
Babasına teslim et
Hayır olmaz tabii ki de, kaçtık artık