- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılResmi nikâh ve imam nikahı yapın bari de zina işlememiş olursunuz en azından. Resmi nikâh sonrası, eğer çocuk evin geçimini sağlayabiliyorsa ve anlaşabiliyorsanız karı koca olarak yaşamanız şu an sizin için daha sağlıklı bu saatten sonra. Torun olunca gidersin baba kapısına. Torun görünce dayanamaz affederler. Ama Nikâh sonrası eğer sevgilin sorumsuz davranıyor ve evin geçimini sağlayamıyor ise boşanma davası açıp evine öyle dönmen daha faydalı olur senin açından. Diğer türlü resmi nikâh yapmadan dönersen mahallede adın çıktığı için herkes tarafından farklı gözle bakılacaksın. Annen ve baban bu yüzden toplum içine çıkmaya utanacak senin yüzünden. Velhasıl kelam. Nikâha ikna et hem kendi hayatını hem ailenin gururunu kurtar.
12 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik yok aramızda sadece ailemden kurtulmak için kaçtım.. ama telefonda konuştuğumda bana ağza alınmayacak şeyler söylendi o yüzden vazgeçtim ailemi özlemiyorum artık.. çok doğru karar vermişim kaçmakla 🥲
- +1 yıl
Evi terk edince aferin kızım tebrik ederim demelerini beklemiyordun herhalde. Bence empati yaparak kendini babanın yerine koy. Adam sokağa çıkıyor, kızın zina yapmak için erkeklerin kucağına atlamış Osman emmi dediklerinde babanın psikolojisi nasıl olur sence? Bu psikolojideki adamın sana olan tepkisi küfürlerler dolu olacak tâbi. Aranızda cinsellik olsa da olamasa da kendi adını temize çıkarmak istiyorsan eğer nikah yapman gerekiyor artık. Bunun geri dönüşü yok. Nikâh yapmazsan eğer hem ailenin namusuna hem kendi namusana laf getirirsin hayatın boyunca.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmediyseniz resmi nikah kıymadıysanız işin zor resmi nikah kıyıp ev tutup düzen kurmak için bir şeyler yaptıysanız bu olumlu karşılanabilir sadece kaçıp cinsellik yaşadıysanız aileni özlediysen
kendine attığın en büyük kazıktır11 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik yok aramızda sadece ailemden kurtulmak için kaçtım
Bu hayatta senden başka bir tane daha olmiyacak en doğru kararları kendin verirsin burada kimin ne dediğine bakma mutlu olduğun ve mutlu olacağına inandığın yola adımını atmışsın zaten arkana bile bakma dilerim ömrünüzün sonuna kadar mutlu mesut geçinirsiniz bir daha gelmiyoruz dünyaya mutlu olmaya bak ne olursa olsun olumsuz düşüncelere dalıp gitme bunlar seni günden güne bitirir yoksa burada kacmakla yanlış yapmışsın etmişsin diyenler ne yaşadığını bilmiyorlar narsist kişilikli insanlar ben doğru yolu seçtiğine inanıyorum gülüm hakkında en hayırlısını diliyorum 😘
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🙂💫🌸
+1 yılGeri dönebilirsin... Ailenden özür dileyip pişman olduğunu söyleyebilirsin. Onlar senin ailen. Senden hemen vazgeçmezler merak etme. Yaptığın şey acı verici bunu unutma. Söylenen her şey bundan olabilir. Yaşamını kötü bir yöne sokmak yerine özür dileyip geri dönmek daha mantıklı. Pişmansan bir şeyler yolunda değil demektir. Kaldı ki evlensen de ailenle aranı hemen düzeltmeni öneririm. Sakın ama sakın yalnız kalma evlenince.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence içinizden geleni yapın
10 Yorumla
+1 yılİyi de hayatım kaçmışssın felan lakin yarın kavga vs birşeyler olduğunda olduğunu varsayalım başına kakar durur nasıl olsa ailesi de yok arkasında yapmadığını bırakmaz sana
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır tartışsak da o bana kötü davranamaz..
Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı. Dünde bi adam paylaşmıştı sevgilimle kaçtım ama çok durgun pişman mı acaba falan diye o sen misin yoksa jdbdh
21 Yorumla- +1 yıl
Belki sevgilimdir sjjs belki de aynısını yaşayan başka biri vardır sonuçta neredeyse tüm aileler anlayışsız maalesef 🙁
Yaşanmaz ki o şekilde. Seni doğurup büyüten aileden kaçmak saçmalık bence. O çocuğa da ne kadar güven olur ayrıca
25 Yorumla- +1 yıl
Olur o iyi biri
- +1 yıl
Sen sus kaç kız kurtar kendini
- +1 yıl
@Катарина20 teşekkürler 😄🙏
+1 yılSevgiliyle kaçılmaz..
sevgiliye güven bile olmaz hadi sana bisey yapti?
Aileni yikip kaçman dogru degil cok byk yanlış
Eve dön116 Yorumla- +1 yıl
Ne yapabilir sevgilim o
- +1 yıl
Seni satar..
sana tecavuz eder..
seni baska birileriyle paylaşır
Daha sayayımı
Nasil bu kadar güveniyorsun sevgiline ya
Aileni yikip o daha 3-5 snee tanidin sevgiline kaçmak kadar abes bisey görmedim - +1 yıl
herşeye tamam okey derim ama tecavüze gülerim. adam zaten sevgilisi kaçıyorlarsa cinsel birliktelikleri vardır elbet.
- +1 yıl
Bazilari kiz istemedi halde kiza zorla yapan var
- +1 yıl
Ya ciftler arasinda tecavuz var arkdaslar
- +1 yıl
Kadin istemedi halde adam zorla yapiyor
- +1 yıl
Ne biliyon herkesden hersey beklenir artik
- +1 yıl
@fesfs Aklın yolu birse kalpleri de bir olur diye sözü vardır yerinde oldu. 😊 Bence olay şu kızla cocuk ilişki yaşadılar ve seviyorlar. kız ailesine evlenmek istediğini söyledi aile karsı cıktı veya daha olmaz görüşme dedi. tek çare kaçmak mantıklı sevdiği adam arkdasında durursa bırakmazsa kötü yola sokmazsa mutlu olurlar.. valla bazen aile inanılmaz boğuyor insanı.
- +1 yıl
@esmerimbiciiim Abla o kız onu zorla yapmadıysa adam değilim kjadjasnd
- +1 yıl
Sevgilim öyle biri değil..
- +1 yıl
Hee sen herkese güven böyle ne kadar saf kizlar var ya
- +1 yıl
Sevgilim kötü biri değil bana zarar vermek istemez veremez de ayrıca
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmeden verdiğim karar sonunda pişmanlığa neden oldu demek, ilişkiye görmemişsinizdir umarım eğer öyle ise evine geri dön anne baba ahını alan hiç bir zaman mutlu olmaz
237 Yorumla- +1 yıl
Geri dönmek de istemiyorum aslında
- +1 yıl
Sen ne yapacağını bilmiyorsun da ondan
- +1 yıl
İlişkiye girdiysen bile geri dön.. hamile olmamani dilerim
- +1 yıl
İlişkiye girdiyse bence dönmemeli. Babası kabul etmemeli bu durumda. Öyle elin adamıyla yatıp da aile evine geri dönmek olmaz.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 tabi olmasa iyiydi ama , şimdi genç kızlarda evde olup yapmayan yok gibi bişey. neredeyse bütün babasının evinde olan kızlar seks yapıyor maalesef. hic değilse kızım durumu belli olur. simdi. iliskiye girmesiyle ve donduyse bu onun hayatında bişey değiştirmeyecek, yine kaçmış ve o adamla sevişmiş sayılacak. o yüzden hamile olmaması bu işin en avantajlı tarafı bence
- +1 yıl
Tamam ama benim demek istediğim şu ki bu kişiyle evlenin. Mademki kaçacak kadar sevdiniz, o halde evlenip de helalinden yaşayın. Ailenizle de illaki barışırsınız evlenince. En azından derler ki kocasıyla yani helaliyle bir arada diye. Kırgınlık olur ama uzun sürmez. Evlenmeyip de geri dönerseniz aileniz size artık güvenmez, ileride yeni bir ilişkiniz olursa sıkıntı yaşarsınız ve şu anki sevgiliniz de sizi bırakır. Bence derhal evlenin ve evlendikten sonra özür dilemeye gidin.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 ya tabiki mantıklı söylediğiniz çok doğru. ama kız pişman gibi.. o yüzden dedim. evliligi sadece sevgiliyle serbest vakit geçirmek ve rahat seks olarak gördükleri için yapiolar bunu.. hayatı boyunca pişman olacak.. kalması dediğiniz gibi daha iyi olacak.
- +1 yıl
İyi de ben ailesinden kopsun demiyorum ki. Evlendikten sonra da ailesiyle görüşür zaten. Yapılması gereken şeyler bellidir: Nikah kıyacaklar ve gidip özür dileyecekler. İşte böyle olunca aile mecburen yumuşar.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 kaçtığı için eşinin ailesinde değeri olmayacak, iyi olsa ailesi ile kus olduğu zamanlarda iyi gününü göremediğini pişman olacak. babasina bunu nasıl yaptığına pişman olacak. hayati boyunca pişman olacak. ve evlilikleri devam etse bile sorunlari olcak. ki yüksek ihtimalle. kiz anne babasını müthiş kotuleyecek. adam onlara karşı tavır alacak vs klasik şeyler yani. olmasaydi iyiydi. evlenip bunun bedelini ödemesi daha mantıklı.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 çok üzücü ayrıca.. anne babasının yerinde olmak istemezdim.. tabi normal bı aile anne babaysa.
- +1 yıl
Eşinin ailesi iyiyse problem olmaz. Sonuçta artık gelinleridir ve oğlunun nikahlı karısıdır ki yarın olacak torunlarının annesidir. Böyle bir durumda kadının değersizleştirilmesi çok zordur. Ailesiyle olan sorunları da konuşularak giderilir. Yeter ki iki taraf da kavgaya gitmesin.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 evet bı yönden öyle ama inanın dgerrsiz oluyo. torun değerli doguranin değeri olmuyo. ben dahil etrafımda örnek çok... neyse yapacak bişey yok. Allah akıl fikir versin. yardimcisi olsun ne diyim
- +1 yıl
Zamanla her şey çözülür. Yeter ki nikah yapsınlar bir an önce. Bir de sizi ekledim.
- +1 yıl
Bizim aramızda cinsellik olmadı.. sadece ailemden kurtulmak için ve sevgilimle yaşamak için kaçtım..
- +1 yıl
@CounterOffensive111 ne saçma babası gençken evlenmeden yapmış mı erkek yapınca sorun yok mu. Seni istemeyeni sende isteme aile dediğin çocuğunu hatası da olsa her konuda sahiplenen sevendir. Namus sadece kadında değildir. Sende aileni sevmiyorsan git iş bul kendi evinde yaşa haftasonu sevgilinle görüş neden adama kaçıyor saçma geldi
- +1 yıl
Erkek de kadın da eşi olmayanla ilişkiye girmemeli. Namusun kadını ve erkeği olmaz.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 yapmadık zaten
- +1 yıl
O zaman geri dönün, sevgiliniz de gelip sizi Allah'ın emriyle istesin ve ailenizin rızasıyla evlenin.
- +1 yıl
İzin vermezler ki
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Kaçtın gittin rezil ettin bizi falan bir sürü kötü şey söyledi hatta hakaret bile etti. Artık İzmir n vereceklerini sanmıyorum ve onlarla görüşmek de istemiyorum..
- +1 yıl
İllaki aileniz izin verecektir. Bugün öyle deseler de yumuşarlar. Görüşmek istemiyorsanız ailenizle zaten dönmeyin.
- +1 yıl
Dönmeyeceğim zaten 😐
- +1 yıl
Böyle mutluyuz..
- +1 yıl
O zaman resmi nikah yolu gözüktü size.
- +1 yıl
Evlilik düşünmüyoruz şu an
- +1 yıl
Okuyorum zaten
- +1 yıl
İyi de oğlanın ailesi ne diyor bu duruma? Yani demiyorlar mı bir an önce evlenin diye?
- +1 yıl
Onların haberi yok aslında bilmiyorlar 🙄 başka şehirde yaşıyorlar
- +1 yıl
Peki kimin evinde kalıyorsunuz?
- +1 yıl
Sevgilimin
- +1 yıl
Sevgilin kaç yaşında, ev ailesinin değil mi?
- +1 yıl
Evet ama başka şehirde yaşıyorlar
- +1 yıl
22 yaşında o
- +1 yıl
Kirada mı yoksa ev onun mu? Ev onunsa en azından geçinirsiniz rahat. Mesleği ne sevgilinizin?
- +1 yıl
Okuyo
- +1 yıl
İyi de nasıl geçiniyorsunuz? Karı koca bir çalışanlar bile ev geçindirmekte zorlanıyor.
+1 yılseninde kızın seni terkettiğinde annenin hissini anlarsın
11 Yorumla- +1 yıl
Ben çocuk istemiyorum.. olsaydı da bu şekilde davranmazdim zaten
bir kaç aya pişman olacağın şeyler gelir başına
15 Yorumla- +1 yıl
Gelmez birbirimizi seviyoruz 🥺
- +1 yıl
Unuturum sjsj ama mutlu olacağız..
- +1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖmür boyu başına kakılacak bı bk yemissn aferim.
Artk koca tarafn başına ömür boyu bunu kakar durur degdi mi diye soracak olurlarsa da değmedi kafama scim dersn113 Yorumla- +1 yıl
Öyle biri değil
Cevap sahibi+1 yılAdliyeler öyle biri değil o öyle bsi yapmaz diyenlerle dolu biliyor musn.
- +1 yıl
Onu tanımıyorsunuz ki ama herkes aynı değil 🥺 ben onu çok seviyorum..
Cevap sahibi+1 yılBı kaç geçtikten sonra akıl başa gelince bu laflarm gelir aklına merk etme
- +1 yıl
Gerçekten bana değer veriyor aseksuelim ama beni seviyor, cinsellik için değil ben olduğum için.. bence bu çok değerli bir şey 🥺❤️
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce herkes öyle sorun evlendkten sonra değişmesi ya neys yasaynca görürsün neyi kastettgmi
- +1 yıl
Ne değişecek?
- +1 yıl
Evlilik düşünmüyoruz şu an
Cevap sahibi+1 yılEvlendgn adam değişiyor
- +1 yıl
Değişmez..
Cevap sahibi+1 yılKemal im yapmaz diyen sen misn yoksa 😄
- +1 yıl
Yok artık sjsj
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılyol yakınken geri dönün
11 Yorumla- +1 yıl
İstemiyorum böyle mutluyum..
Kaçmak iyi fikir değil bence geri dönmelisin iki gün sonra sevgilinin seni bırakmayacağı ne malum
10 Yorumla
+1 yılSevgilinle birlikte hayatına devam et evlenin mutlu olun. daha sonra ailenle bir ara konusursun. Neden kaçtınız peki?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük hata yaptın ama büyükleri araya sokarak ailenle aranı düzelt
10 Yorumla
+1 yılKimsenin bu ne dediğini aldırma sen kaçtın mı hayatına bak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle bir an önce evlen. Ailen de affedecektir ileride.
10 Yorumla İş bulup kendine ev tutup evden kaçmak daha mantıklı değil mi?
11 Yorumla- +1 yıl
Okuyorum
+1 yılOnları ara kizsalarda konuşurlar bence
26 Yorumla- +1 yıl
Aradım tartıştık artık vazgeçtim özlemiyorum onları gerçekten çok kötü şeyler söyledi 🥲
- +1 yıl
Doğal olarak ya Kürt müsün
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Genelde Kürtler yapıyor o yüzden sordum hakkında hayırlısı olsun canım ❤️
- +1 yıl
Teşekkürler 🙂💫🌸
- +1 yıl
Rica ederim canım
anneni ara
25 Yorumla- +1 yıl
Aradım ama bana kötü şeyler söyledi kızdı tartıştık
- +1 yıl
Teşekkürler ama kaçmakla iyi yapmışım bence 🥲
- +1 yıl
Teşekkürler
Ailene geri dön hem niye kaçtın
12 Yorumla- +1 yıl
Onları sevmiyorum
+1 yılDön evşne yaşın küçük
17 Yorumla- +1 yıl
19 yaşındayım aslında
- +1 yıl
E küçüksün kaçmak için
- +1 yıl
Napiyim..
- +1 yıl
Evine dön
- +1 yıl
İstemiyorum 🥲
- +1 yıl
@Cerensuna onu seviyorum
+1 yılİstediler de ailen mi vermedi neden kaçtın neyse bence aileni anneni ara özledim de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatının hatasını yapmışsın..
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır..
Gizli Üye(18-24)+1 yılPişman misiniz peki
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır 🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBise yapmasaydiniz bari çocuk kaç yaşında
11 Yorumla- +1 yıl
22
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAile daha önemli bunu unutma derim sana sadece.
20 Yorumla
+1 yılailen ölünce napcan acaba
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnneni ara ben kaçtım de geçmiş olsun de😂
10 Yorumla
+1 yılNiye dizilerdeki gibi değil mi evlilik 😁
10 Yorumla
+1 yılSevgilimle kaçtık 😂😂😂😂
10 YorumlaKararsızlık böyle bir şey..
10 YorumlaBarışma ortamı girişimleri yapılmalı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılDedim sana onları ara 📞
10 Yorumla Neden kaçtın?
21 Yorumla- +1 yıl
Ailemi sevmiyorum..
Nereye kaçtin?
13 Yorumla- +1 yıl
Evine
- +1 yıl
Yine de ailene dönmelisin bu söz zoruna gider canını acıtır belki
Yanındaki aşkından ölüp bittiğin adamın yarın sana nasıl davranacağı belli olmaz
Ailen canı yandığı için öyle söylüyor
Ailendeki en kötü bile elin iyisinden daha iyidir
Bir zaman geçtikten sonra yanına kaçtiğin adamın ailesi ve kendisi sana iyi davranmayabilir hatta kaçtiğin için sana ucuz hakaretler söyleyebilir aşağilayabilirler belki Allah korusun şiddet...
Bir insanın arkasında ailesi olmalı yaşin çok genç ama lütfen sinirlerin yatışınca bir düşün çocuklarına anlatacak güzel anıların olsun - +1 yıl
Bu söylediklerini sevgilim değil ailem yapar, hatta kaçtığım için bana hakaret ettiler zaten..
+1 yılAkılsız bı yaklaşım
13 Yorumla- +1 yıl
evet akılsız ama oılan olmuş bir bildikleri vardır elbet.
- +1 yıl
@AydınlıkMYHEART teşekkürler
- +1 yıl
Ben asla yanılmam bir insan bir şeyi yapıyorsa bir bilidği vardır rica ederim @Sweet_milkshake
Evden kaçanların sonu genelevler olur zavallım
11 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle bir şey
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkaç yaşındasınız
13 Yorumla- +1 yıl
19 Muş
- +1 yıl
19
- +1 yıl
Ben söyledim ya kızım
Gizli Üye(18-24)+1 yılYüzyılın ergeni seni
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sevgilinden de kaç
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır onu seviyorum
Allah akıl fikir versin inşallah
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı. Değdi mi peki?
12 Yorumla- +1 yıl
Evet 🥲 değdi tabii ki de..
+1 yılBeraber gidin
10 Yorumla
+1 yılÖzelden ara seslerini duy bare
10 Yorumla
+1 yılGeri kac
10 YorumlaAilene dön
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. ailene dön
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu kaçmadan önce düşüncektin
10 YorumlaAilen ne yaptı ki?