Ailemle tanıştırmadığım için sevgilim benden ayrıldı, ne yapacağım?

Sevgilim iş için farklı bir şehirde yaşıyor. Ben, benim ailem ve sevgilimin ailesi aynı şehirdeyiz. İlişkimizi ileri boyuta taşımak ve artık ailemle tanışmak istediğini söyledi. Kabul etmedim sebepte şu ki; erkek arkadaşım şu an çalışıyor ama yakın zamanda çalıştığı yerden ayrılacak iş durumu henüz belirsiz. İkimizde aynı kültürde yetiştik işin içine tanışma girdiyse vakit kaybetmeden olayın nişan gibi ciddiye bineceğini oda biliyor. E evlilik içinde maddiyat gerek bu bir gerçek. Tanışmaya geldiğinde ailem illa soracak bunları. Bende dedimki aşkım bende çok istiyorum ancak önce önümüzü görmemiz gerekiyor senin iş durumun netleşsin bişeyler otursun ondan sonra gel tanış. Çünkü aileme hadi şimdi tanışın gelsin 1 sene sonra istesin diyemem. Gerekirse birkaç ay olsun geç olsun sağlam olsun dedim oda buna alındı ve koptuk. Sen beni sevmiyor musun diyor. Sevmesem maddi zorluklar çektiğinde yanında olmazdım sadece gerçekçi bakıyorum dedim. Yanlış mı düşünüyorum evet ben çalışıyorum ama ilişkimiz ciddiye bindiğinde ikimizde belli maddi sorumluluk alacağız. Olay sadece benim çalışmamla bitmiyor.. şimdi ne yapacağım ben

Ailemle tanıştırmadığım için sevgilim benden ayrıldı, ne yapacağım?