Bu bir şüphe mi.. büyüleyici sözler, duymak istediklerimiz mi gerçek duygular mı?
Ne kadar rol yapabilir ki?
Ne dediğimi, demek istediğimi şüpheci kişilikler anlamıştır.. 🤫
Boş yorumlarla kendinizi yormazsanız, sevinirim.

Bu bir şüphe mi.. büyüleyici sözler, duymak istediklerimiz mi gerçek duygular mı?
Ne kadar rol yapabilir ki?
Ne dediğimi, demek istediğimi şüpheci kişilikler anlamıştır.. 🤫
Boş yorumlarla kendinizi yormazsanız, sevinirim.
İnsanların neredeyse tamamına yakını, büyüleyici ve onu olduğu gibi değil de olmak istediği biri gibi sunan ifadeler karşısında, yelkenleri suya indiriyor.
O kadar iyi rol yapıyorlar ki, değme sinema/tiyatro oyuncusuna taş çıkartırlar. Bir kişininin sahtekar olduğunu, eskiden gözlerine bakınca anlamak mümkündü, ancak şimdilerde o kadar çok profesyonel yalancılar türemeye başladı ki, gözlerinden anlamak mümkün değil. Çünkü sürekli karşıt cinsten birilerini elde etmek için yalana başvuran kişilerin gözleri de bu yalana uyumlanmış oluyor, çünkü göz de inanıyor ona.
Onları abartılı sözlerinden anlamak mümkün, bazıları ise öyle taktikler uygular ki, kendi isteğini, sanki sen istemişsin de o da kendini senin için feda etmiş gibi sunanlar da var. Bu da yine cinsellikte ilk adımı kim attı, tartışmalarının arka planını tasarlayan bir hileli davranıştır.
Konuşurken, beden diline dikkat etmek gerekir. Gözlerini kaçırıyorsa, eli burnuna, yüzüne, başına, saçına ya da başka bir objeye gidiyorsa şüphe duyulmalı.
Şüphe olmasaydı, bugün pek çok bilimsel çalışma olmayacaktı 🤔😊.
Akrep burcu etkisi altında olanlar, (burcu ya da ay burcu olanlar), 40 yıllık eşine bile, "seni bunca zamandır tanıyamamışım" dedirtebilirler.
Biriniz sahtekar olup olmadığını anlamak çok zor bir şey değildir o insanın zaman içinde sohbete başlarsınız sizin bildiğiniz şeyleri abartılı bir şekilde anlatıyorsa ve sizin söylediklerinizi kabul etmiyorsa kısacası sadece kendi bildiğini okuyorsa evet bu insan sahtekar demektir, mesela ben sana şöyle bir örnek vereyim, benim halamın kızı var 23 yaşında bu kızın psikolojik sorunları var evlendi iki çocuk sahibi ve kız hastalık hastası babası vefat etti babası daha önce yetiştirme yurdunda yaşadığı için geçirdiği birtakım hastalıklardan dolayı ve böbrek rahatsızlıklarından dolayı daha sonra da kalp rahatsızlıklarından dolayı vefat etti, tabii bunun yanında kullandığı bazı uyuşturucu maddelerde söz konusu olduğu için erken yaşta vefat etti 36 yaşında, şimdi kız kafasına takmış ee benim babam da genetik hastalık vardı benim böbreklerim de hastalık var tansiyonum 25'ten aşağı düşmüyor durmadan çeşitli çeşitli hastalıklar meydana çıkarıyor ondan sonra kendi çocukları ilk doğduğu sıra çocuğun bir tanesi hastaydı onun neredeyse ameliyat ettirme noktasına getirdi, aynı zamanda benim annem de hemşire sağlık çalışanı kadın doğum Hastanesi'nde çalıştı ve işin eğrisini doğrusunu yanlışını biliyoruz ama bunları söylediğimiz zaman ne halam kabul ediyor ne kızı kabul ediyor biri de bozuluyorlar.
Yani bazı insanların bir daha anlattıkları olaylar vardır bazı olayları öyle abartarak anlatırlar ki sanki o olayları yaşamış ya da yaşayacak şekilde anlatıyorlar özellikle mesela burada da karşılaşıyoruz cinsel içerikli sorularda ya da sevgilisinin aldatıp aldatmadığını söyleyen sorularla öyle şeyleri anlatıyorlar ki diyorsun ki insanlar izlediği filmlerden senaryo olarak sorular soruyor gerçekten tam da öyle oluyor o yüzden birini sahtekarı olup olmadığını anlamak zor bir şey değil, ancak her insanın sahtekar olduğunu bu işten anlamadığını söylemek kolay olmuyor çünkü insanların yüzüne gerçekleri söylediğiniz zaman sizden kötüsü olmuyor.
Cevap
16Cevap
Hislerimiz ile.. eğer tutarsız davranışlar sergiliyorsa birde Sahtekârlar, hikayelerini inandırıcı göstermek için genellikle çok fazla ayrıntı verirler. genellikle soruların cevabını vermekten veya konuyu değiştirmekten çekinirler. genellikle yakalanma korkusu nedeniyle gergin veya savunmacı olabilirler. aklıma bunlar geldi şimdillik.
Sözler ve davranışların uyumlu olup olmadığını kontrol ederiz. Biri sizin için ölüp bittiğini iddia ediyorsa, siz onla konuşuyorken pür dikkat sizi dinler. Sizle tekrar buluşmak için can atar ve ısrar eder. Sizin için vakit yaratmaya çalışır. Yerine göre kendinden ödün verir. Kendinden önce sizi düşünür. Eğer sözleriyle davranışları uymuyorsa sahtekardır.
Teşekkürler
Koç ama inatçı olmam dışında koça uyan yönüm yok. Yükselenim başak. Daha çok başak gibiyim
Bana burçlar biraz saçma geliyor. Doğduğumuz aylar değil, yetiştirilme biçimimiz karakterimizi belirler. Özetle aile terbiyesi.
Anladım. Senin burcun ne? Bana terazi gibi geldin
İyiymiş. Kendine iyi bak
Aslında her hareketi ile belli eder kendini ama maalesef kötü söyleyenler her zaman kötü tatlı tatlı konuşanlar her zaman gözümüzde iyidir ! Ve sahtekarlar bu zaafımızı iyi biliyorlar bu yüzden duygusuz olmayı tercih ettim akılla düşünür karar verirsek kimin acı kimin tatlı konuştuğunu daha iyi anlarız
Jest ve mimikleri kişiyi ele verir. Diline yalan pelesenk olmuş çok kişi var. Veya ben bu işte ustayım ya diyerek bununla övünen de. Lakin beden ve gözler onlar fark etmeden her şeyi ifşa ediyor. Bir bakışından, ufak bir hareketinden dahi anlaşılır.
Geveze, rekabetçi, hırslı yapıda olurlar. Hemcinsleri onlar için her konuda potansiyel rakiptir ve bu yaklaşımlarından dolayı fazla arkadaşları yoktur. Karşı cins tarafından çekici bulunurlar. Zarf atmayı severler.
Bir de çok şüpheci olurlar, kişisel algılama
Söylediğin her cümlenin altında bir art niyet ararlar. Yalan soylemeyi gerektirmeyecek basit bir konuda bile şeytan gibi suratına bakarlar "acaba neyi ima etmeye çalışıyor" diye.
İnsanların gözleriyle konuşuyorum abla, bilmiyorum herkeste olmayabilir ama çoğu kişinin afedersin ne b. ok yediğini az çok biliyorum yani.
#bribón 🙏🏻🌹
Hislerime güvenirim , genelde hissettiklerim cıkıyor. Birinin yalan söyledigini onu gercek hayatta gördükce anlarsn
Durmadan birseyler soyleyen insandan suphe duyarim. Bir konuyu ustelerse durmadan.
Herkes üç kağıtçı oldu….
hallederiz kelimesi en Nedret kelime oldu iş dünyasında hahah
ama azınlık dürüst gerçek olanlara da bundan dolayı şüphe duyulması haksızlık esasında
Hâl ve hareketleri belli eder.. ama bazılarıda usta olmuştur anlayamazsın..
Şüphelendiğiniz kişilere sorduğunuz sorularda verdiği cevaplar sizi tatmin etmiyorsa şüphenizde haklısınızdır ve bu kişi sahtekarlık içindedir
Hissederek ve görerek
Konuşmam ve görmem belli eder anlarım
Davranışlarından belli oluyor bence.
Benimle tanıştır yeter
Fake hesapla denenebilir
Birlikte zaman geçirerek
Yem atarak.
Basit hissedersin
Zorr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?