Aldana aldana öğrendim artık...
Bugün damar takılıyoruz...
Aldana aldana öğrendim artık...
Bugün damar takılıyoruz...
Sahte insanlar genellikle tutarsız davranışlar sergilerler. Farklı insanlarla farklı şekilde davranabilirler ve sözler ile eylemleri uyumsuz olabilir Sahte insanlar genellikle yüzeysel ilişkiler kurarlar. Samimi bir bağ kurmak yerine, kişisel çıkarları için insanları manipüle etmeye çalışabilirler. Başkalarıyla gerçekten ilgilenmiyormuş gibi görünebilirler. İlgi gösterdikleri konulara ya da insanlara karşı içten gelmeyen tepkileri olabilir.
Oldukça yüzsüz ve aymazdırlar.. Her türlü rezilliği yapıp üste çıkarlar, kendilerini savunurlar..
Karakter sıfırdır bunlarda.. Yüzüne başka, arkanda başka davranır ve konuşurlar.. Lağam kokarlar.. Paspas gibi ayakkabıları silmek için konumlandırılmışlardır.. Bu cins, her ne olursa olsun bataklıktadır..
Eninde sonunda belli ediyorlar kendilerini zaman gösteriyor herkesin gerçek yüzünü...
Hiç bir şey yapmaya gerek yok onlar kendilerini belli eder zaten.
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Genelde oldukça yapaydırlar yani bir gün iyi bir gün kötü bir de işi düşünce yazarlar sadece bu yüzden de kolay fark ediyorum ben.
Hiç bir şey yapmıyorum.. Er ya da geç kendilerini belli ediyorlar onlar zaten.. Sadece izlemem gerçek yüzlerini görmeme yeterli oluyor..
Evvelinde anlayamıyoruz çünkü herkesi kendimiz gibi görüyoruz. Ya da güzeli görme peşinde olduğumuz için, sahtelikleri bize aksetmiyor.
Buna rağmen bir zaman sonra açığa çıkıyor gerçek yüzleri.
Bizden uzak, Allah'a yakın...
Ne olursa olsun bir yerde hissediyor insan ama konduramiyor zamanla kendilerini gösteriyorlar zaten.. sadece biraz hazır olmak adına temkinli gitmek daha az üzüntü veriyor..
Zamanla ortaya çıkıyor. Yaptığı söylemin veya davranışın tam tersini ısrarla gerçekleştirmesiyle asıl kişiliğini göstermiş oluyor
Önyargılı olmayı bıraktığım an..
Söylediğiyle yaptıkları çeliştiğinde..
Zamanla her şeyi anlıyorsun
Yalanlariyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?