Aşk İlişkileri Seni çekemeyen kişinin ismini söyleyeyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Söylediğim isimler ya çevrenizdeki biri, ya da ileride hayatınıza girip sizi çekemeyen biri olacak. Okeeyy mi ✨🤠 Seni çekemeyen kişinin ismini söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Serkan
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Vallahi soyle ya , dershanede biri kitaplarimi karistiyor hakkimda dedikodular duyuyorum , birden fazla soylermisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Samet, Murat, Deniz Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Haydi söyle bakalım yani çekemeyen değil de sevmeyen diyelim haydi söyle bakalım kimmiş o 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cekemeyen anten taksın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kraall sşslsnsllsAhmet
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Söyle bakim kimmiş o hayın 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Betül Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Olur söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aleyna Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Söyle 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gözde Yorumla Manquer +1 yıl Öyle bir tanıdığım yokk 😄 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl bence Sensin :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Kamil Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl sen Kamil misin :) Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Teeeyy teyy söyleee 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tuğçe Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Aman yarabbim 😱😂 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. hadi bakalım buyurun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tugay Yorumla novel +1 yıl bakalım çevremde var mı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl oluuur 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sude Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dikkat edeyim 🤔 shdh Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Söyle bakalım doğru mu 0 0 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur söyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hilal Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Tanımıyorum henüz rana da olabilirdi Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Öyle biri yok valla. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tunahan Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Üfff ajsjdkfkfkckfkfl Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Merve Yorumla
derinnnnnnn66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. çabuk söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Berfin Yorumla derinnnnnnn66 +1 yıl way orsspw Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çağla MuhteşemGüneş +1 yıl Baharda dalından koparıp yemesi güzel oluyor başka çağla bilmiyorum 😅
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Meriç Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Buyrun tabii 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Burak Yorumla fairtail +1 yıl Öyle birini tanımıyorum Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Emre Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yasin Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. okeeey :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dilara Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Olur söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cansu Yorumla Melioraa +1 yıl Tek bildiğim cansu var o da cansu dere🤭 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlhan Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Manaız Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gülşah Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ay, evet evet kimmiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sinem Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Söyle :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Atilla Yorumla haşinama +1 yıl Öyle bir tanıdığım bile yok :) Yorumla
Zeynoozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yeşim Yorumla
Mustaffak Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 58% +1 yıl Neymisss 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Murat Yorumla Mustaffak +1 yıl Degildir ya ahahhaa Yorumla Soran +1 yıl Yoo o seni çekemiyor sşsöksjsj Yorumla Mustaffak +1 yıl Serefsiz murat😂 Yorumla
MichealJack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyle teyze 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emir Yorumla MichealJack +1 yıl yok tutmadı Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Soyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Miraç Yorumla Mkocbas +1 yıl O kim Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Okey süle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Abdulhamit Yorumla KnightsSword +1 yıl Yuh öyle biriyle tanıscam mı jdnf Yorumla Soran +1 yıl Tabiii ileri bir zamanda şsösksjshs Yorumla KnightsSword +1 yıl Yolumu degiştiririm ya ben 😂 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kadir Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl O isimde arkadaşım yok Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Salla bakim 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. hadi bakalim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onur Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
_lezell_ Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Söylee 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ezgi Yorumla _lezell_ +1 yıl Annem lan öwokxöğwoö Yorumla Soran +1 yıl Lsödmdıspslzjska Yorumla
Mg6944188 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gökhan Yorumla Mg6944188 +1 yıl Bilemedin ama belkide vardir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Söyleyebilirsin
Serkan
Vallahi soyle ya , dershanede biri kitaplarimi karistiyor hakkimda dedikodular duyuyorum , birden fazla soylermisin
Samet, Murat, Deniz
Haydi söyle bakalım yani çekemeyen değil de sevmeyen diyelim haydi söyle bakalım kimmiş o
Cekemeyen anten taksın
Kraall sşslsnslls
Ahmet
Söyle bakim kimmiş o hayın 😅
Betül
Olur söyle
Aleyna
Söyle 😄
Gözde
Öyle bir tanıdığım yokk 😄
bence Sensin :D
Hayır Kamil