Aşk İlişkileri Siz kimin aklından çıkmıyorsunuz söyleyeyim mi? Abyss00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Burç olarak soylucem siz cikarim yaparsiniz Güncellemeler+1 yıl Tutmadı diyen arkadaşlar sizin kimin aklindan cikmadiginizi nerden bileceksiniz bi sey diyosak dogrudur :d Siz kimin aklından çıkmıyorsunuz söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Hadi söyle bakalım merak ettim 😂 0 3 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak ve su etkili orta boylarda bir kadin Yorumla bsrtpl +1 yıl @MrConfused kim bu acabaa 🤔 Yorumla MrConfused +1 yıl @bsrtpl bende bilmiyorum bilmek te istemiyorum 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin evet 0 1 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak etkili biri
ruhsuz0635 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl banada söylermisin 1 3 Yorumla Abyss00 +1 yıl Su etkili balik etli biri Yorumla ruhsuz0635 +1 yıl burç alayım :) Yorumla Abyss00 +1 yıl Yengec Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum.. 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ates etkili esmer orta boylu erkek Yorumla Sinirrr +1 yıl Herşeyin hayìrlısı olsun..😊 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gönder gelsin 0 6 Yorumla Abyss00 +1 yıl Hava etkili esmer uzun erkek Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Oyşş çıkmayayım madem aklından :D Yorumla Abyss00 +1 yıl Tuttu mu Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bilmem 🤷♀️ hava etkili şey oluyor herhalde kova, terazi falan Yorumla Abyss00 +1 yıl Evet ikizler kova terazi Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İkizleri salla :D uğraşamam dengesizler. Kova ve terazi üzerinde yoğunlaşıyorum djdjs Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl salla gelsin bakalım :D 0 14 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak etkili beyaz tenli kizil olma ihtimali var minyon bi kadin Yorumla külbastı_ +1 yıl sadece minyon kısmı doğru Yorumla Abyss00 +1 yıl Sen nerden biliyosun illaki o kisinin seni ozledigini aklindan cikmadigini allam ya bi sey diyorsak dogrudur :d Yorumla külbastı_ +1 yıl insan hisseder evet ben biliyorum alla allaa :D Yorumla Abyss00 +1 yıl Hayal edilen gercekte olan bu :D Yorumla külbastı_ +1 yıl hayaller hayatlar işte ama sadece minyon kısmı doğru yineden :D:D Yorumla Abyss00 +1 yıl Sarışın minyon beyazı mı diyosun sen yoksa Yorumla külbastı_ +1 yıl ohoo iyice karıştırdın hatları :D:D:D Yorumla Abyss00 +1 yıl Bi sey diyim mi o kisinin aklinda degilsin uzgunum :d Yorumla külbastı_ +1 yıl heheh sen ne dersen de o minyonun aklından çıkmam imkansız değil fakat imkansıza yakın :D:D Yorumla Abyss00 +1 yıl Yaz ve ogren cidden bekliyorum cok merak ettim ama seninde aklinda olduguna eminim Yorumla külbastı_ +1 yıl Benim aklimda elbette hic cikmiyor ki 😊😋 Yorumla Abyss00 +1 yıl Kanka yaz belki barismana vesile olurum :d Yorumla külbastı_ +1 yıl yokk bu imkansız işte yavrum :D gitti bitti gitti Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım alidaaan 0 1 Yorumla Abyss00 +1 yıl Su etkili esmer orta boylu bi kadin Yorumla
Güzrenkli Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Burç olarak söyleme isim ver shshshh 0 8 Yorumla Abyss00 +1 yıl Abdurrezzak :D Yorumla Güzrenkli +1 yıl Heh zaten ne beklersin ki Yorumla Abyss00 +1 yıl Jiniorforever canim Yorumla Güzrenkli +1 yıl Shshsh aman aman başka olsun Yorumla Abyss00 +1 yıl :Dd bencede burak olur mu Yorumla Güzrenkli +1 yıl Olur sağol shhshs iyi geceler abyss aşkıms Yorumla Abyss00 +1 yıl Rica ederim askim burak diye biriyle tanisirsan buraya yaz bari :d Yorumla Güzrenkli +1 yıl Hahshs unutmazsam yazarım artık 😀♡ Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana da söyleeee bende bileyim 0 3 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ates toprak etkili biri Yorumla isa_3200 +1 yıl Ne kadar yuvarlak cevap verdin ya geriye hangi burçlar kaldı 😀 Yorumla Abyss00 +1 yıl Orta boylarda beyaz tenli bir kadin Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Su etkili minyon biri Yorumla kafeinsiz +1 yıl Minyon biri var ama ateş sanki ya 🤔 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Söyle bakalımm 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak etkili biri Yorumla Başak6419 +1 yıl Vay bu iyfidi Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Söyle bakalım tahmin edebilecek misin. 0 6 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak ve su etkili biri Yorumla m ByBrawo +1 yıl Ben öyle anlamam 😂 burcu ney 😂 Yorumla Abyss00 +1 yıl Direk burc diyorsaniz boga agirlikli Yorumla m ByBrawo +1 yıl Bildin helal olsun 😂 Yorumla Abyss00 +1 yıl Cidden mi salliyorum :D Yorumla m ByBrawo +1 yıl Valla bildin 😂 Yorumla
kenpachilerden Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Söyler misin benim için 😅 0 6 Yorumla Abyss00 +1 yıl Başak burcu olan birinin Yorumla kenpachilerden +1 yıl Ahahaha yok artık 😅 Yorumla Abyss00 +1 yıl Tuttu mi Yorumla kenpachilerden +1 yıl Eğer tuttuysa ve bu gerçekten oluyorsa benim için harika bir intikam oluyordur 😅 umarım tutmuştur Yorumla Abyss00 +1 yıl Eden bulur Yorumla kenpachilerden +1 yıl Gece gece mutlu oldum 😅 yıllar geçmesine rağmen böyle bişey olduysa aşırı gülerim yani aldatıldım ben görevdeyken evlendi eski sevgilisiyle eden bulur dimi cidden Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Tabiki yolla gelsin güzellik 🌺 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Uu burçlu şeyli bana da söylesene 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olur.. 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toptak hava etkili orta boylarda bugday tenli dalgalı saclı kadın Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl O kimse gelsin, çabuk.. 😄 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merak ettim 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak etkili minyon esmer kadin Yorumla BirRüyaOlsam +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
talebebirliği Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Söyle ne hissettiysen 0 3 Yorumla Abyss00 +1 yıl Su etkili bugday tenli minyon kadin Yorumla talebebirliği +1 yıl Su grubu burcundan mı demek istedin Yorumla Abyss00 +1 yıl Burcu su grubundan olabilir ya da yukseleni uada ay burcu Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hadi Salla bakalım? 0 4 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak etkili beyaz tenli zayıf kadın Yorumla NoShow +1 yıl Olmadı be tatlım :( Olsun ama teşekkür ederim Yorumla Abyss00 +1 yıl Bilemezsin illa gecmisimde olan biri olmak xorunda degil Yorumla NoShow +1 yıl HA illa tutturcan yani :D Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ates etkili beyaz tenli uzun kadin Yorumla İnflames2626 +1 yıl Off doğru be. Akrep Burcu kadını Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur 0 5 Yorumla Abyss00 +1 yıl Simdi toprak etkili esmer orta boylarda bir erko Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Kim acaba merak ettim🤣 Yorumla Abyss00 +1 yıl Exlerinden biri flort olma olasiligi yuksek Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Exim sarişindı ya bu yeni biri tanımadiğim biri kesin Yorumla Abyss00 +1 yıl Yakinda acilacak o zaman :D Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Olur söyle 0 4 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ates etkili uzun boylu zayif exin Yorumla ᖇaskolnikov +1 yıl Burcum da ateş grubu dhsjsj Yorumla Abyss00 +1 yıl Onunda oyle Yorumla ᖇaskolnikov +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Buyrun.. 0 3 Yorumla Abyss00 +1 yıl Su etkili uzun boylu esmer biri Yorumla Alcyone__ +1 yıl Pes 😂 Yorumla Abyss00 +1 yıl Babamda tarotcuydu askimmm :d Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Buyurun söyleyin 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Su etkili kisa beyaz tenli bir kadin Yorumla oɿƚꙅɘɒm +1 yıl Hayırlısı bakalım Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. söyle 0 4 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ates etkili esmer biri Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl konum monum başka bisi yok mu Yorumla Abyss00 +1 yıl İst basaksehir Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl abi uzak ya, neyse mecbur m3'e bincez ya da vazgecicez Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Söyle... 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ates etkili takintili ex Yorumla MuhteşemGüneş +1 yıl Ateş grubu da tanıdığım yok iyi mi 😕 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tamam 0 7 Yorumla Abyss00 +1 yıl Su etkili ex Yorumla Güzrenkli +1 yıl Yani ben Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Aynen kesin sen 😂😂 ne sacma sapan insanlar var bu sitede Yorumla Abyss00 +1 yıl Ayip ediyorsun haha Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl 😂😂 Yorumla Güzrenkli +1 yıl Evet neyseki hepsi exim 😂diyomuşum sakinleş reis ya Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl İyi bari Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı. Acaba kimin 0 4 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ates toprak etkili Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Misal🙄 Yorumla Abyss00 +1 yıl Uzun zayıf bakımlı bir kadin Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Uzun iri diri olanından bul bana hadi Yorumla
jackhans90 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl kimin 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Hava etkili ex Yorumla jackhans90 +1 yıl ex kesin Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Olur. 0 3 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ates etkili ex Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Başka detay yok mu Yorumla Abyss00 +1 yıl 180+ esmer kumral arası gibi teni beyaz Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Kovasöyle baham 0 3 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak etkili biri Yorumla KnightsSword +1 yıl daha spesifik yok mu fgjkf Yorumla Abyss00 +1 yıl Bryaz tenli minyon bir kadin Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şöyle 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak ates etkili beyaz tenli biri Yorumla Adanus0101 +1 yıl Beyaz. Tenli biri tanımıyorum Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle bacımsuuu 0 3 Yorumla Abyss00 +1 yıl Su etkili uzun boylu biri Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Valla doğru ama oğlak burcuyu Yorumla Abyss00 +1 yıl Yukseleni ne bilim ay burcu su etkilidir belki kiz Yorumla
01Cesur01 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Evet. Başak burcu 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Hava etkili kısa bir kadınn Yorumla 01Cesur01 +1 yıl Teşekkür ederim ama değil maalesef Yorumla
Alpi23 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Soyle bakalim 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ateş etkili biri Yorumla Alpi23 +1 yıl Ben ateşim zaten anlasamayiz Yorumla
Pansuman Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Pokemon ASh 0 1 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toptak ve su etkili biri Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Olur söyle 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Yay burcu olan biri Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Yok canım bana su grubu lazım Yorumla
cinnamoncakeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl olurrr 0 3 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak etkili biri Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl hemen bakıyorumm kimler varmış Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl tutmadı maalesef🥲 Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ateş etkili biri Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Söyle bea. 0 1 Yorumla Abyss00 +1 yıl Hava etkili orta boylarda bir kadin Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. söyle bakalım 0 0 Yorumla
asyaburcu Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. olur 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 1 Yorumla Abyss00 +1 yıl Su etkili orta boylarda esmer kadin Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Hepsi çıkar 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Hava etkili biri Yorumla respectemir +1 yıl Anladım Yorumla
olmuşumLeylaa Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Söyle 0 8 Yorumla olmuşumLeylaa +1 yıl Direkt burc soyle😀 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak etkili uzun boylu kumral Yorumla Abyss00 +1 yıl Oğlak Yorumla olmuşumLeylaa +1 yıl Bilemiyorum🤷♀️ Yorumla olmuşumLeylaa +1 yıl Oyle biri yok😅 Yorumla Abyss00 +1 yıl Sen tanimiyosundur belki cikacaktir karsina bilemezsin askim Yorumla olmuşumLeylaa +1 yıl Haha olabilir🙃 Yorumla olmuşumLeylaa +1 yıl Tesekkurler Yorumla
parfümveojem Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Soyle 0 1 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ates etkili esmer orya boylu erkek Yorumla
sweaterr Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla Abyss00 +1 yıl Hava etkili zayif esmer biri Yorumla
serotonin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl söyle bakalım 😊 0 1 Yorumla Abyss00 +1 yıl Ates etkili uzun boylu ex Yorumla
MinikSvenDev89 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Süle 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Toprak etkili biri Yorumla MinikSvenDev89 +1 yıl Toprak mı bilmiyorum ama evet etkiliyim 🥲 Yorumla
bakire_bozucu Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl kimmiş 0 2 Yorumla Abyss00 +1 yıl Hava etkili baliketli biri Yorumla bakire_bozucu +1 yıl hiç bir çağrışım uyandırmadıteşekkürler yine de Yorumla
theproofstriker Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Abyss00 +1 yıl Su etkili biri Yorumla
gilmpr Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl kimin 0 1 Yorumla Abyss00 +1 yıl Hava etkili ex olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Hadi söyle bakalım merak ettim 😂
Toprak ve su etkili orta boylarda bir kadin
@MrConfused kim bu acabaa 🤔
@bsrtpl bende bilmiyorum bilmek te istemiyorum 😂
Söyleyebilirsin evet
Toprak etkili biri
banada söylermisin
Su etkili balik etli biri
burç alayım :)
Yengec
Bilmiyorum..
Ates etkili esmer orta boylu erkek
Herşeyin hayìrlısı olsun..😊
Gönder gelsin
Hava etkili esmer uzun erkek
Oyşş çıkmayayım madem aklından :D
Tuttu mu
Bilmem 🤷♀️ hava etkili şey oluyor herhalde kova, terazi falan
Evet ikizler kova terazi
İkizleri salla :D uğraşamam dengesizler. Kova ve terazi üzerinde yoğunlaşıyorum djdjs
salla gelsin bakalım :D
Toprak etkili beyaz tenli kizil olma ihtimali var minyon bi kadin
sadece minyon kısmı doğru
Sen nerden biliyosun illaki o kisinin seni ozledigini aklindan cikmadigini allam ya bi sey diyorsak dogrudur :d
insan hisseder evet ben biliyorum alla allaa :D
Hayal edilen gercekte olan bu :D
hayaller hayatlar işte ama sadece minyon kısmı doğru yineden :D:D
Sarışın minyon beyazı mı diyosun sen yoksa
ohoo iyice karıştırdın hatları :D:D:D
Bi sey diyim mi o kisinin aklinda degilsin uzgunum :d
heheh sen ne dersen de o minyonun aklından çıkmam imkansız değil fakat imkansıza yakın :D:D
Yaz ve ogren cidden bekliyorum cok merak ettim ama seninde aklinda olduguna eminim
Benim aklimda elbette hic cikmiyor ki 😊😋
Kanka yaz belki barismana vesile olurum :d
yokk bu imkansız işte yavrum :D gitti bitti gitti
Söyle bakalım alidaaan
Su etkili esmer orta boylu bi kadin
Burç olarak söyleme isim ver shshshh
Abdurrezzak :D
Heh zaten ne beklersin ki
Jiniorforever canim
Shshsh aman aman başka olsun
:Dd bencede burak olur mu
Olur sağol shhshs iyi geceler abyss aşkıms
Rica ederim askim burak diye biriyle tanisirsan buraya yaz bari :d
Hahshs unutmazsam yazarım artık 😀♡
Bana da söyleeee bende bileyim
Ates toprak etkili biri
Ne kadar yuvarlak cevap verdin ya geriye hangi burçlar kaldı 😀
Orta boylarda beyaz tenli bir kadin
Söyle bakalım
Su etkili minyon biri
Minyon biri var ama ateş sanki ya 🤔
Söyle bakalımm
Toprak etkili biri
Vay bu iyfidi
Söyle bakalım tahmin edebilecek misin.
Toprak ve su etkili biri
Ben öyle anlamam 😂 burcu ney 😂
Direk burc diyorsaniz boga agirlikli
Bildin helal olsun 😂
Cidden mi salliyorum :D
Valla bildin 😂
Söyler misin benim için 😅
Başak burcu olan birinin
Ahahaha yok artık 😅
Tuttu mi
Eğer tuttuysa ve bu gerçekten oluyorsa benim için harika bir intikam oluyordur 😅 umarım tutmuştur
Eden bulur
Gece gece mutlu oldum 😅 yıllar geçmesine rağmen böyle bişey olduysa aşırı gülerim yani aldatıldım ben görevdeyken evlendi eski sevgilisiyle eden bulur dimi cidden
Tabiki yolla gelsin güzellik 🌺
Uu burçlu şeyli bana da söylesene
Olur..
Toptak hava etkili orta boylarda bugday tenli dalgalı saclı kadın
O kimse gelsin, çabuk.. 😄
Yengeç burcuyum djdkdk
Merak ettim
Toprak etkili minyon esmer kadin
Teşekkür ederim
Söyle ne hissettiysen
Su etkili bugday tenli minyon kadin
Su grubu burcundan mı demek istedin