Adını koymaktan kastım. Söz-nişan değil arkadaşlar hani bir üstü. Birbirinize artık “CANIM” demeye başladığınız evre. Ben kolay kolay canım diyemiyorum kimseye. Benim için özel olmalı o kişi. Ve bu kişi yanaşmıyorsa vakit kaybetmenin anlamı var mı?
Konuştuğunuz biri var ve adını koymaya yanaşmıyor, devam eder misiniz?
İlla ki bir sıfat veya isim takılmasına gerek yok bu birbirine olan kitap şekilleri ile insanların sevgisi ölçülmez arkadaşlar illa ben birinin bir şey demesini istiyorsam onun bana olan sevgisinden değil sanki kendim zorladığım için olur yani ilişkinin şu aşamasında şunlar denir Bunlar denir gibi bir kıstas olmaz İlla bir isim koymak zorunda da değiller Ama tabii İçinden nasıl geliyorsa o şekil davranılmalıdır diye düşünüyorum
Adını koymamak, belirsizlik demek. Belirsizlik ise duygusal olarak yıpratıcı. Biri hem hayatınızda olmak istiyor hem de sınırlarını çizmekten kaçıyorsa, orada samimiyet sorgulanır. Benim için, adını koymamak aslında bir şeyden kaçmak demek. Bu durumda, ne istediğimi sorgularım. Eğer kendimi bu belirsizlikte heba edeceğimi hissedersem, devam etmem. Çünkü hiçbir ilişki, ne olduğunun bilinmediği bir düzlemde sağlıklı bir şekilde ilerlemez. Ya cesurca adını koyarız ya da ayrı yollara gideriz.
Tuba hanım kesinlikle bir yola girmemisken o yoldan sapın. Erkek dediğin bir kadınla konuşuyorsa kesinlikle o kişiye kendini adamasi gerekir. Canım cicim vs gibi şeylerle iste ha oldu olacak modunda tutup karşısındakini oyalamamali. Bu kadınlar içinde geçerli. Nasıl bir devirdeyiz anlamiyorum zaten herkeste yüzeysel konuşmalar el altında tutmalar... Sizi seven benimseyen bunu açıkça belirten bir kişiyi hayatınıza alın dicem o konudan bende muzdaribim hayırlısı olsun sizin icin
Hiç bir zaman isim kaygısı yaşamadım bazı şeyler kendi kendine rayına oturuyor yani bir şeyleri kalıplara dökerek yaşamak yerine oluruna bırakmak ve içinden geldiği gibi anın akışında savrulmak daha tatlı değil mi ve ayrıca daha gerçekçi...
Bence "canım" aşamasına geçmeden önce, o kişinin gerçekten senin için özel olması ve aynı duyguları paylaşması önemli. Eğer karşındaki kişi hislerini açıkça ifade etmekten çekiniyorsa ve sen de aynı frekansta olmadığını düşünüyorsan, belki de bir adım geri çekilmek mantıklı olabilir. İlişkiler karşılıklı anlaşma ve duygusal bağ gerektirir. Eğer bu bağın oluşmadığını hissediyorsan ve bir taraf adım atmaktan kaçınıyorsa, kendini mutsuz bir kısır döngüde bulabilirsin.
Ama diğer yandan, iletişimi açık tutup ona hislerini net bir şekilde söylemek de işe yarayabilir. Belki senin ne hissettiğini bilmek, onun da duygularını daha net bir şekilde ifade etmesine yardımcı olur. Çok duygusal bir süreç, ama sabır ve açıklıkla her şeyin bir çözümü var! 😊❤️
Yorucu , net olmayan ilişki ben başkalarini da bakayım olmazsa sana dönerim gibi insanı arafta bırakmak. Bence kendinizi çekin karşi taraf net olana dek..
Ne hissediyorsan, o doğrudur. Adam ne kadar çekingen olursa olsun sosyal medyadan bile anlarsın ilgisini oda yoksa aşırı soğuksa öyle tipler ile kesinlikle arkadaş bile olmamak gerek.
Çok zorlayınca daha sert kırılıyor. Zorlamaya gerek yok bence. Şüphe hissettiren insanlardan ve onların yapmacık sevgilerini defediyorum. Çok rahat oluyor🫠
Varlığı iyi geliyorsa adı hiç önemli değil benim için, ama bunu ben yapıyorsam karşı tarafı yormaya gerek yok yoluna baksın mutlu olsun diyerek kendimden uzaklaştırmaya çalışırım
Konuştum, bir süre daha konuşalım dedi. Ben uzatmaya gerek duymadım. İlk başlarda aşırı istekliydi benimle bi yola girmek için sonradan zamana bırakmak istedi.. nerde hata yapıyorum bilmiyorum ki