Arkadaşlar 1 yorum olsa bile net yorum istiyorum eski sevgilime fake hesaptan yazdım. Kimsin falan dedi söylemedim kim olduğumu bana robot dedi sonra bu emojiyi koydu 😁. Neden robot dedin bana sordum oda dediki hiç lafın gelişi dedim Akşam bir daha sordu kimsin ben yine söylemedim. Oda dediki robot olmadığını kanitlayamazsin bende dedim robot senin kalbindeki kişi oda dediki hayır kalbimdeki kişi robot olduğunu kanitlayip sen etmiyon sizce ne demek istiyor neden robot diyor bana
Güncellemeler
+1 yıl
Haydi canlarım cevaplar gelsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
seni belki anladi ondan diyor olabilir senin bir huyun flan benziyorsa
Ya aslında ikimizde izmirliyiz ama o isleri için İstanbul'a gitti bende ona fake hesapdan yazdım oda kimsin dedi bende üzgünüm söyleyemem kim olduğumu ama kalbindeki kişi kimse o kişiyim İstanbullu kizmisim gibi yazdım İstanbul baana ağır geldi her yer hatiralarimizla dolu falan yazdım laf almak için oda dediki. Sen kalbimdeki kişi olamazsın dedim neden dediki seni hiç alakadar etmez ondan sonra robotl olmadığını kanitlayamazsin dedi öyle oldu sohbet.
kullanici adin efippolat oglan da Memati den alinti yapmış bence anlamis shshhss
Peki anladıysa neden öyle söylediki sevmiyormu acaba bu arada onu soyleyimki sevgilisi falan yok kendisi duygusal an yaşıyor. Lütfen iki yorumumu cevaplardin
Hayır ya burdan yazmadım 😂😂instegramda yazdım ismim sjsjsjs boyleydi
bence belli etmek istemedi kendini ifsa et diye bekliyor
Peki ben onla İstanbullu kizmisim gibi konuştum ya laf almak için acaba İstanbul'da sevdigi var mı yokmu işte dedim İstanbul bana ağır geliyor falan dedim kalbindeki kişiyim oda kalbimdeki insan sen olamazsin dedi sence neden öyle söylemiş demek istiyor İstanbullu birisi yokmu
vardir belki ama oyle davraniyor olabilir ya
Yani İzmirli birisi yok gibi davrana bilir?
Pardon istanbullu
evet yokuşa sürüyor buyuk ihtimal
Ne akıllar var onda ya öyle ola bilir
bende olsam oyle yaparim hatta direkr isim demem belkide gercekten bu kiz sevgilim degil baska biri ihtimalini düşünür yine cok yuz vermem hem sevgilimse aldatmadigimi gorur baska biriyse kendisini ifsalamak zorunda kalir gibi
İyide bunun sevgilisi yokki kendisi duygusal an yaşıyor hatta canlı yayımda ağlamıştı en son eski günlere ait bir paylaşım etmisdi eskiden hayat guzeldi falan işte eski günlerde bir kız vardı ben ona deli gibi sevmeyi öğrettim o bana sebepsiz gülmeyi böyle durum paylasmisti
belki öldü o kişi ondan da olabilir
😂😂😂yok ölmedi o kişi benim sınıf arkadaşım tüm bilgiler bana geliyor sosyal medyadan tanısmadim ki kim ölmüş kimle ne yapmış haberim olmasın. Kendisi çocukluk aşkım 15 yıl sevdik bir birimizi
neden benim diyip arayip konusmuyon da fantezi yasiyon kiz deli misin sjjsjsjs
Ne biliyim ya istiyorum o adım atsın çünku 5 yıl önce bana kızmıştı kalbimi kıracak laflar soylemiwti bende onu engelledim ve bir daha da aramadım şimdi karşısına çıkıp benim demem çok saçma olur
o sen misin biomiyor ki nasil adim atsin sen kendini belli et sonra birak o gelsin yürüsün
Ya bu kişi 2 aydır belki storisinde hiç bir şey paylaşmıyordu ben ayrıldıktan sonra tüm her şeyi silmiştim kız arkadaşım onla konuşuyor yani arkadas onla ben dün kendi ismimle istegram hesabı açdım kız arkadaşıma dedimki benim hesabı storinde paylaş o görsün neyse kız arkadaşımın storisine bakdi benim hesabımı gördü ama bakmadı hesabıma çünki o gün ben stori paylaşmıştim storime görüldü atmadı. Ama nedense ondan sonra kendisi gönderiler paylaşıyor hani demistim ya 2 aydır bu kişi hiç bir şey paylaşmıyordu kız arkadaşımın storisinde benim hesabımı gördükden sonra gönderiler yapıyor. Sence storime gizlin bakmış ola bilirmi uygulamarla
olabilir ama ben normal normal bodoslama bakardim ama o sekilde de yapilabilir
Çünki ben stori paylasarken o da paylaşıyor belkide ola bilir
olabilir ya belki o da senin onu bulup gormeni istiyor olabilir hani o goruldu atsin sonra bende bakayim gibi
Ben gizlin bakıyorum qürur meselesi ya
hay gurur meselenize ya askta gurur naz cilve nin işi yok ki
Peki yazmadan bakmadan nasıl yapa bilirim bana yazsın
Ya suç bende olsaydı adım atardim zaten suç bende degilki oda adım atamuyo çünki annem kızımdan uzak dur dedi ona
boyle böyle ikinizde baska kisiler bulur gidersiniz bari ortak bir arkadasiniz varsa o gitsin aranizi yapsin
Tamam bir planım var onu yapicam doğru soyluyon ne odum atiyor ne ben
bir hareketlilik olsun yine olmuyirsa zaten gerek yok bos gere aci cekmeyin yani
Mutfak robotu mu robot süpürge mi onu niye sormadın
😂😂öyle sorulurmu ya sence neden söyledi öyle
Sorulur tabi , ohoooo robotuna gire yorum kardeş
Git öğren gel
Ne diyon ya 🤣🤣🤣anlamıyom bebişim merak ediyom lütfen bir cevap yaz
Erkekler arasında sır bu , hadi öğren gel
Şöyle sen sende bir erkeksin
Üzgünüm erkekliğe ihanet edemem 🤣🤣🤣
Hadi ya şöyle 🤣😂😂🐥hadi bebisim
Hem saf hem sevecen 🤣🤣 bebişim deme lan
Devlet sırrımi ya söyle bitsin 😂😂neden demiyim bebiş 😁
Derdini seveyim