Ne yapmalıyım gerçekten kendimi çok değersiz hissediyorum?

Nişanlıyım. Tükenme noktasındayım. Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz. Ben hayatta yapayalnız gibi bir şeyim. Babam annemi aldattı küçük yaşta bizi terketti. Annem başkasıyla evlendi. Evlendiği adam beni istemediği için ben de kendime bir hayat kurmaya çalışıyorum. Ama maalesef hayatımdaki kişi tarafından da kırılıyorum. Duygularımı düşüncelerimi söylediğimde kapıyı çarpıp gider evden. Günlerce gelmez. Canı istediğinde gelir. Sözde aynı evde yaşıyoruz ama evde yok. Sürekli çalıştığı yerde kalıyor. Bir gün iyiyiz. Beni göklere çıkartır. Ertesi gün istenmiyormuşum gibi hissettirir yerin dibine bırakır ve sürekli defol git der. Psikologlara psikiyatrilere gittik, sürekli onlara o kadar iyi ki sorunu bende buluyorlar. Doktordan çıkınca da bak nasıl manipule ettim diyor. Gitsem nereye gideceğim çok zor. Kalsam kalamıyorum. En son tartışma sebebimiz de şu ben ailesinin ve kendisinin bulunduğu şehirde yaşıyorum. Aile sevgisini çok görmek istediğim için ailesiyle sürekli iyi ilişkiler kurmaya çalışıyorum ama ailesi ne arıyor ne soruyor beni yok sayıyorlar. Sade nikahla evleneceğiz. Çevrem de olmadığı için ben o ve ailesi sadece kaldığımız evde kına yapalım dedim kıyamet koptu. Çok değersiz hissettiriliyorum. Eve de kendi getirdiğim eşyalar ve mobilyalar var. Ben size yük olmadım ama kimsem yok sizinle beraber bir kına yapalım bari dedim kıyamet koptu. Kendi nikah kıyafetime kadar çalışıp kendim aldım. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Tavrı ben yapsam beni terkedecek onu da biliyorum. Hiç kırılmaya hakkım yok çünkü hep o istediği gibi davranabilir. Ben minicik bir şey konuşsam işte böyle evden gidiyor. Ne yapmalıyım?

Ne yapmalıyım gerçekten kendimi çok değersiz hissediyorum?